2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi aksamlar arkadaslar bebek arabasi alicam da cift tekerlekli mi yoksa tek tekerlekli olanlar mi daha iyi tavsiye verebilir misiniz

Saol cnm,, tedavisi bitti,, daha iyi çok şükür ama izler var hala tabi demir için purferro verdi doktorumuz, yeni çıkmış sanıyorum.. ben de başkasından duymadım çünkü.. içerik fotosunu ekliyorum :)
Canim bu ilaci biz kullanmak istersek bebegimize damlasini nasil ayarlayabiliriz. Doktorun onun hakkinda ipucu verdimi. Senin bebek 7.5 kiloy du 6 damla onermisti galiba. Nasil hesaplaniyor acaba

Ben de iki taraf da istiyorsa bakabilir ya da destek olabilir diye düşünüyorum. Ama yapmalı etmeli diye zorunda bırakmak yanlış bence. Yani ya çocuğuma bak ya da bakıcı parasını sökül, ikisinden biri olmak zorunda tavrı güzel değil. İçten gelir böyle şeyler. Sen bakmak istermişsin çocuğuna veya çalışıyorsan destek olmak istermişsin, çok normal ve çok güzel. Başka biri destek olmak veya bakmak zorunda hissetmez, bana güvenip mi yaptılar çocuğu diye düşünür bir ömrüm daha yok der ve çocukları everip yaparım diye düşündüğü hayallerin peşinden gidebilir, bu da çok normal ve çok güzel. Bu ikinci durumda benim annem babam olsa onlar adına sevinirim gezsinler biraz yıllarca gezemediler bizim derdimizden derim.

Çocukların bakımının kime teslim edileceği ailelerin yapısına göre değişiklik gösterebilir buna kimse söz söyleme hakkına sahip değil. Ama bütün şeylerde gönüllülük esası önemli, çocuğuma bakmıyorsan destek de olmuyorsan ona göre değerlendiririm bundan sonra diye düşünmek gözünden sakınmış, büyütmüş, okutmuş, sevmiş sarmalamış o yaşa getirmiş insanların hakkını yemektir.

Ben günde 1 puf kullaniyorum bebeğime.
Acaba artırmamız lazimmi bilmiyorum
Bebeklerde önerilen günde 400 iu, fazlası zarar verebilir çünkü d vitamini vücutta depolaniyor. Fazlası kabızlık, kusma, ağrı gibi basit sorunlarla büyümenin durması, damar hastalıkları, kalp böbrek sorunları gibi büyük sorunlara neden olabilir. Doktora sormadan dozunu değiştirme bence.

Kolay değil tabi canım.ama sen bilinçli bi annesin.çalışsanda yavrunla ilgilenicek bi zaman dilimin olur.
Bide şöyle düşün.bütün gün evde olan anne çocuğunu tv karşısına oturtup keyfine bakıyor.
Bu durumda emin ol sen daha sağlıklı bi ilişki daha sağlıklı bağ kurarsın evladınla.
Önemli olan sağlıklı vakit geçirmek.

Bende annen gibi oldum sanırım :)
Hasta olmasından çok korkuyorum.öksürse hapşırma evham yapıyorum.
Günde 4 5 kere bazen öksürüyor.doktora götürdüm.ciğerleri tertemiz bişey yok dedi.
Evin havası kurudur ondan olabilir dedi.
Peteğin üzerine su koydum şimdi öksürmüyor geçti :)

Bugün baya yerde oynadı yoruldu kuzum, şimdi uyuyor :)

Bem bugün eczaneye demir damlasını sipariş ettim de arc mi dedi. Adc mi sanırım öyle bişey paraben yokmuş ama Ferrum vardı acaba ondanmi alsaydım dedim

Aslında 1000iu'ya kadar güvenli günde. Talimatında da öyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…