2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya benim kafam çok karıştı bizim doktor 600iu vermiş

Tamam canim bu bilgi için teşekkür ederim

bebekler gulmeyi anneden ogrenirlermis daha cok.
bazen emir gozlerimin oyle icine bakiyor ki sanki gül der gibi. gulunce o da basliyor gulmeye
Dimi ali cinar da öyle bir hareketimi bekliyor gülmek için. O zaman ölüyorum resmen. biz bakmayalım söylenenlere yuregimizin sesini dinleyelim bebeklwrimm ze bol bol gülelim. Valla ben çok güldüğüm zaman akşam eşim geldiğinde daha iyi geçiyor zamanımız .

Anne çalışınca sanırım suçluluk duygusundan akşam bebekle daha kaliteli zaman geciriyor ben kızımda çalışırken tabi yaşından sonra . Bir site vardi ordan sürekli etkinlikler indirirdum akşam oynamak için.

Hâlâ söylüyor sen çok güldürüyorsun diye babacığım ne zararı olabilir ki diyorum kiziyor babam da bir eğitimci bu arada

Kızlar. Bende sizinle kaynak paylaşmak istedim @garipkedinin dediği gibi bende iki puf ocean veriyorum

Eklentiler

• IMG_7144.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 62

Ne güzel.hangi siteydi? Bende oyunlar araştırıyorum.her gün aynı şeyleri yapıyoruz.değişik bişeyler araştırıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…