2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim bu ilaci biz kullanmak istersek bebegimize damlasini nasil ayarlayabiliriz. Doktorun onun hakkinda ipucu verdimi. Senin bebek 7.5 kiloy du 6 damla onermisti galiba. Nasil hesaplaniyor acaba
onu da sorucaktım whatsapptan ama baktım çok kısa cevap vermiş, muhtemelen yoğundu, çekindim. pazartesi kontrolümüz var, mutlaka soracağım, aklımda :)

ben de tam olarak aynısını düşünüyorum :))) ama ben zaten çok seviyorum çocuklarla beraber olmayı.. bir de torun evlattan daha kıymetli oluyor derler ya.. çok merak ediyorum o hissi.. Allah izin verirse onu da tadarız inşallah :)

cunku nun devami var miydi canim?

Canım ben kaçırdım galiba duru ya ne oldu
çok ağır grip oldu, bronşite çevirdi canım.. ilk akşamdan gittiğimiz halde ilerledi sürekli.. en sonunda prc denen kesin bir test yapılıp hangi virüsler olduğunu buldular, ona göre antiviral ve enfeksiyon için de antibiyotik kullandık.. şimdi çok daha iyi ama tamamen geçmedi hala

Çok geçmiş olsun ya bi an önce gitsin piss virüsler rabbim beterinden korusun

cunku nun devami var miydi canim?
ay evet Duru uyanınca karışmış... G gunesli gunler ye yazacağımla birleşmiş :)))) yani çünküsü şöyle aslında... ben otuz yaşımda evlendim eşimle... çok zor o yaşta birdenbire başka birinden para isteyerek yaşamaya alışmak... hala bile çekinirim 20 lira verir misin diyecek olsam... birşey istemek bir nebze de direk para istemek zor gelir mesela... öyle işte yani, çok da detaya girip sıkmayayım insanları :)

Ekvador'da da d vitamini destegi vermiyorlarmış. Ortalamasını mı alsak ne yapsak?
Farklı ülkeler farklı iklimler farklı genetikler ve farklı ihtiyaçlar...

Dört gün önce annesi Zümra prensese ufak çaplı bir uyku düzeni yapmış ve iki gün destekli ama yattığı yerde uyumuş. Çok güleç ve güzel bir kızmış. Derken babanin izin günü olmuş ve gezmeye gitmişler. Gittigi misafirlikte annesini bir dakika oturtmamış, bugün ise evine gelen misafirle çıldırıp, uyudugu halde 55 kez annesinin kucağını isteyen bir cadıya dönüşmüş. Sadece annesini kucağında ayakta gezerken mutlu olabiliyormuş ama annesinin bel fıtığı varmış. Hikaye bitmiş mi? Bitmemiş, çünkü misafirler yatıya gelmiş ve yarın başkaları da gelecekmişbu da yetmemiş gibi yarın aşı günüymüş

Muradımıza erip kerevetine çıkarmıyız bir gün? Niye güzel şeyleri elde etmek cok zor ama elinde kayıp gitmesi çok kolay Iyi geceler yorgun ve bitik anadan.

Çok güzel bir anlatım ama hüzünlü bir hikaye. İnşallah 3 elma düşer gökten ve afiyetle yer uyursunuz tez zamanda. Geçmiş olsun aşılar için şimdiden.

Masallar mutlu sonla biter annesi merak etme

Bizim damlayla aynı ama doğduğundan beri 15 damla dedi dr. Hatta cuma günü sordum büyüdükçe arttırır belki diye. Onda 15 damla standart dedi bana. 30 çok gibi geldi bana.

Bize doğduktan 15 gün sonra başlayın dedi dr.
Reçetede 15 damla/ yada 1 ml 1 pipet dolusu yazıyor.
Ama bana dr mu dedi,benmi kafama göre 1 ml verdim hiç hatırlamıyorum.
Yeni doğum yaptığım dönemi hayal meyal hatırlıyorum nedense..

Ozaman bizimkinin dozu normal.
Peki kullandığım vitamin iyimi sence?
Daha iyisi varmıdır?
Açıkçası kullandığın vitamin sadece d vitamini içermediği için ben tercih etmedim. Ama senin bebeğinin ekstra vitaminlere ihtiyacı var mıdır ona sen karar ver. Ben wellcare 400 iu kullanıyorum. Tek puf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…