2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hâlâ söylüyor sen çok güldürüyorsun diye babacığım ne zararı olabilir ki diyorum kiziyor babam da bir eğitimci bu arada
Çocuk gelisimi ve eğitim bilimlerini üniversite ve meslek hayatında dibine kadar okumuş biri olarak ben hiç duymadım zararını ve merak da ettim boş vakit bulursam arastiracagim :)

Aaa oyle mi welcare kullaniyoruz bizde

Canım troid ameliyatı oldu. Çok teşekkür ederim. İyi geçmiş dedi doktor ameliyat için. Hepsini almışlar.
Çok sevindim. Allah bir daha düşürmesin hastanelere. Annen de sağlığına kavuşsun bir an önce. Benim annem de troid yüzünden ameliyat olmuştu, cok zor konuşamamak. Allah sabır versin annene.

Kızlar. Bende sizinle kaynak paylaşmak istedim @garipkedinin dediği gibi bende iki puf ocean veriyorum

Ben bu konuya çok vakıf olamadım.
Benim ilk doktorum bana acd3 vermişti. 30 damla yani 1 ml veriyorum.mamasının içine katarak.
Sizin dediğinize göre eksik mi fazlamı anlamadım?

Mavili Pembeli canım relaktasyon aleti geldi mi , kullandın mı , görüş ve önerilerini bekliyorum, haber verecektin .
Canım akşam geldi hemen denedim ama ben 5 numara almamıştım akışkanlığı azdır diye 6 almıştım. O da çok geliyor boğazına kaçtı ama memeyi aldı öyle olunca:) kargo geç gelince bir kez deneyebildim yarın tekrar deneyip küçüğünü sipariş etmeyi düşünüyorum.

Ben bu konuya çok vakıf olamadım.
Benim ilk doktorum bana acd3 vermişti. 30 damla yani 1 ml veriyorum.mamasının içine katarak.
Sizin dediğinize göre eksik mi fazlamı anlamadım?
Bizim damlayla aynı ama doğduğundan beri 15 damla dedi dr. Hatta cuma günü sordum büyüdükçe arttırır belki diye. Onda 15 damla standart dedi bana. 30 çok gibi geldi bana.

meme reddi icin mi canim bu alet?

Deniz bey derin uykuya dalmış ben neden uyuyamıyorum acaba? Sabahta olunca o alarm sesine uyanırken gözlerimi parmaklarımla aralıyorum:) biz analarda tuhaflaşıyoruz bazen. Uyumuş işte sende yatsana. Neyse kızlar uyuyanlara uyumaya çalışanlara yüm bebelere ve analara deliksiz güzel uykular tatlı rüyalar. Ben kaçtım

yardimcinin olmasi zaten kurtarici ama annen de nasilsa yardimci var deyip gelmemezlik yapmadi.

gezmek de haklari kesinlikle. bu bakma/bakmama durumu herkesin sartlarina gore degisiyor kisacasi:)
Ama işte bizimki de aynı hesap oldu.. yani ailemin desteği olmasa, yahut eşim kendi de çalışma bir süre demese yüzüm tutup da adama tamam ben evde oturucam ama yine de yardımcı isterim diyemezdim.. herşey bir yana harcayacağım her kuruşu eşimden isteyerek yahut hesabını vererek yaşayamam zaten.. çünkü
Aynen zaten sistem kadını oyun dışı bırakmaya çalışıyor. Kadın dayanışması yapmak lazım.
Bir de evet ya ben de sorumlu hissederim kendimi sanırım dediğin gibi.
valla bu yaşa geldim annem hala gelir herşeyimi eleştirir,, hiçbir şey bulamazsa radyatörlerin içi tozlu diye laf eder; üstüne bir de akşama kadar iş yapar gider... yine ne varsa annemde var der susarım :))) Allah bize de bunları duymayı nasip etsin inşallah...

ben de öyleyim ya sonra da sabah karanlıkta zorla uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…