2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin canım kessinlikle kıymet bilene versin. Kendi bebeği doğduğunda çok ağlayan bi bebekti,denk geldiğimizde rahatsız oluyor musunuz dediğinde yok canım niye rahatsız olalım bebek sonuçta demiştim. kıyamıyorum ağlamasına ya annelik çok farklı bişeymiş. Geçenlerde Mert çok huysuzdu inanılamz yoruldum en son gece yine aynı ağladı baya, off dedim kendi kendime oda dudaklarını büzdü nasıl üzüldüm nasıl içim parçalandı ben kötü bi anneyim diye şiddet uygulayanların gerçekten psikolojileri normal değildir bence yani insan yavrusuna kıyamaz ya

Senin bebe emzik almıyor mu? Emzik meme reddi yapıyor diye tereddüt etsem de,benim kurtarıcım ya ilk 10 gün kucaktan inmedi doğa hanım emzikle sakinleşiyor en azından
Keyfine baqli canim isterse aliyo istemezse midesi bulaniyo birakiyo hanimefendi sanki kotu bisey veriyoruz

Bizimki banq eğitim veriyorçok fenayız bu ara
Hepimiz suan ayni durumdayiz canim sanirsam ama bende vicdanimi bi kenara koyup vermeye baslasam iyi olacak yoksa dediqin qibi onlar bizi ayakta uyutmaya devam edecekler BELKIDE BEBEKLERIMIZ BUYUDUGU ICIN DOYMUYO VE ACLIKTAN UYUMUYO OLABILIRLER...diye dusunuyorum

aç bu bebeler aççç

Ek gıdaya geç yine aç bu çocukçular susmayacak

Keyfine baqli canim isterse aliyo istemezse midesi bulaniyo birakiyo hanimefendi sanki kotu bisey veriyoruz
Hiç ya isyankar bunlar ben diyorum. Şu an uyuyor mesela kendi kendine uyumadı tabi bizzat benim tarafımdan uyutuldu. gündüz neysede gece uykusuna geçiş çok zor ya yüzüme yüzüme çemkiriyor

Canım geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah. Daha iyi olmanıza sevindim Katı gıda zamanı gelmiş demek ki, yoksa doktor başlatmazdı. Ben de o dönemi merakla bekliyorum, bir yandan da tedirginim. :) hayırlıysa atlatırız inşallah o süreci de. Biz de iyiyiz, uykusuzuz, yorgunuz ama mutluyuz :) herkes gibi işte :)

eğitimci bebeler ben eğitildim kucakta pışpışlama konusunda
Benmki çok yönlü sürekli farklı şekilde uyumak istyor kafalar karışıkçok ağlamasın diye biraz deneyip deneyip o an istedği pozisyonu buluyoruz bu ara diş sıkıntısıyla fazla atarlı doktorumuz müdahale etmeyn uyku düzenine dedi . Paşanın keyfinde divaneyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…