Kızlar yanlis anlamayin bende kpss den yüksek aldım nacizane birkaç önerim olacaktı 1. Konu çalışmayın bol bol deneme çözün önceleri ders ders deneme çözün sonra genel deneme 2. Si tarihte falan çözümlu kitaplar bulursanız eğer bilmediğiniz sorularda çözüm kısımlarını okuyup işaretleyin bazen ekstra bilgiler oluyor.3. Sü eğitim e çalışın hem daha kolay hem daha garanti p 10 um yüksek olduğu için puanım iyi gelmişti .Eğitim de de yediiklimi tavsiye ederim.Tekrardan söylüyorum niyetim reklam çok bilmislik kesinlikle değil .Atanamamanin acısını bilirim.Çocukla bunları yapmak hiç kolay değil ama inanin ben bu şekilde dizi izleyerek gezerek çalışarak o puanı aldım. Sizin gecmisiniz var bos değilsiniz bu yüzden bu çalışma size uyar.Son olarak keşke imkanınız olsa bir dersanenin sadece turkiye geneli olan denemelerine haftada bir de olsa girseniz bu da alıştırma için çok faydalı oluyor.Alan için bir şey diyemeyecegim girdiğim sene ilk defa alan vardı 3 ayda ne calistiysam öyle girdim.Allah yardımcınız olsun.
B
bursa_83
uzun oldu kusura bakmayın ama icimdekileri dökmek istedim