2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Buradan çıkaracağımız en büyük ders çocuğun uyku düzenini asla bozmayın
Evet ya bence de :) ben büyükte çekinirdim biri geldiğinde falan alıp odaya kapanmaya.. şimdi umrumda değil.. önce çocuk... geçiyorum odasına uyutmaya çalışıyorum vakti gelmişse.. ne kadar sürerse sürsün..

Ben hiç memnun kalmamıştım cnm. Sadece kapları güzeldi :)) tefalinki iyiymiş diye duydum sonradan, bu sefer onu alayım diyordum ama o da hiçbir yerde yok

ne kusuru canim,tecrubelerini paylastigin icin ben tesekkur ederim

benim alan yok.
ders calismadan cozersem hepsi yanlis oluyor ama

kac almistin canim?

ne kusuru canim,tecrubelerini paylastigin icin ben tesekkur ederim

benim alan yok.
ders calismadan cozersem hepsi yanlis oluyor ama
Canim keşke tel de falan konusabilsek o zaman bu calismama konusunu çok güzel anlatacağım buradan olunca sinirli kalıyor ifadelerim. Sadece paylaştım iyi çalışmalar :)

2014 kpss de atandım bende mühendisim. Tarihte son hafta Ramazan Yetgin in soru bankasını almıştım bayağı soru yakalamıştı. 2 yanlışım vardı yalnızca. Matematiğe de matematiğin kara kutusu diye bi pdf vardı hocamız dağıtmıştı. O zamana kadar ki osym nin yapmış olduğu tüm sınavların matematik soruları konu konu ayrılmış şekildeydi sadece onu çözdüm ve 1 yanlışım vardı. Bulabilirseniz ona bakın derim hatta bende bakayım duruyorsa bilgisayarımda mail atabilirim. Soru formatlarının hep aynı olduğunu görürsünüz

Ben konuları soru üzerinden hallediyodum hep. Hatta önemli gördüğüm ya bu soruda güzelmiş ama unuturum dediğim soruları hep renkli kalemlerle işaretlemiştim sonra dönüp tekrar bakmak için ve yanlış yaptığım soruları son 2 3 hafta tekrar gözden geçirdim

Tarihten sizde mi konu çalışmadan soru çözdünüz Ramazan yetginden.

Canim keşke tel de falan konusabilsek o zaman bu calismama konusunu çok güzel anlatacağım buradan olunca sinirli kalıyor ifadelerim. Sadece paylaştım iyi çalışmalar :)
Allah razı olsun ikinizden de o kadar iyi geldiki sözleriniz yapabileceğime inancım arttı. 85 puan çok ütopik geliyordu ama yapabilirim diyorum artık. İnş atananlar kervanına bizde katılırız B bursa_83

Tarihten sizde mi konu çalışmadan soru çözdünüz Ramazan yetginden.
Ramazan Yetgin in videolarını izledim sadece adam çok güzel anlatıyor zaten akılda kalıcı ama tabi unutulan şeyler oluyor ki ben sayısalcıyım tarihle hiç aram yoktur. Ona rağmen video izleyip soru çözdüm sadece. Ama benim naçizane tavsiyem ne olursa olsun 10 soruda olsa hergün mutlaka soru çözmen. İnan kopukluk olmayınca daha akılda kalıcı oluyo

Gk Gy + Eğitim bilimleri.
Eğitimden hiç korkmuyorum nedense çok zevkli geliyor , bebeğimle bağlantı falan kurunca çok çabuk hallediyorum.
Eğitim bilimleri bana çok uzak zaten dediğim gibi ben bu şekilde çalışmıştım. Tarihin ne olacağı gerçekten belli olmuyor. Ama matematikte soru kalıpları hep aynı bulabilirsen tavsiye ederim matematiğin kara kutusunu

Tamam çok tşk ederim canm alıcam onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…