2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
16 kişimi bizim mevlide okadar kişi geldi

Günaydınlar yanıma alıp yatarak emziriyorum o emerken ben uyuyorum
Bence kalkıyor ama buraya vakit kalmıyor
Artık bebe emerken telefonla ugrasilmiyor ya hem hemen fark ediyor hem de işini artık çabuk bitiriyor:))
Belki herkes uyku eğitimi vermiştir
Pek yazmiyor kimse geceleri galiba canım

onceden sayfalari okurken uykum acilirdi iyi olurdu:))

bu arada en sonunda coklu alintiyi cozdum sanirim

Bence sende gireceksen hemen başla . Ben dün plan yaptm kendime. Önce konuları baştan çalışıcam sınava 3 ay kala da sadece soru çözcem. Planım bu yönde inş uyabilirim. Başarmam lazım

ben de acayip gaza geldim ama dedigin gibi insallah basaririz.
konulari ozellikle tarihi ve vatandasligi nasil calisacaksin?

adalet nerde varki canim. bir umut iste

Hmm ben ilk defa yaptırdım baya korkmuştum ama korktuğum gibi değilmiş. Gerçi doktorum çok güzel telkin etti sen normal doğum yapmış bi annesin bundan korkmana hiç gerek yok dedi bya gaza geldim

valla ben gaza da gelemiyorum
baya etkilendim dogumdan
yaptiracagim mecbur

cok gecmis olsun canim.

Bizde de durumlar aynı canım , birinci derece akraba ve avm dışında bir yere gitmemiştik hiç, dün eşimin arkadaşına gittik 1saat içerde kızımı uyutmaya çalıştım uyumadı, yarım saat içerde oyaladık ve kalktık çocuk durmayınca. Yabancı yere gitmek için daha erkenmiş

Makineye h gerek YÖK canım evde boşuna yer kaplar, yoğurt yapmak çok basit , bir kere dene anlarsın ne demek istediğimi

Teşekkür ediyorum canım sosyal medyam yok ama bir bakayım ben ona

Makineye h gerek YÖK canım evde boşuna yer kaplar, yoğurt yapmak çok basit , bir kere dene anlarsın ne demek istediğimi
Sağol canım almamaya karar verdim deneyeyim o zaman :)

ben de acayip gaza geldim ama dedigin gibi insallah basaririz.
konulari ozellikle tarihi ve vatandasligi nasil calisacaksin?
Geçen yıl en çok tarih ve matematikte zaman kaybetmiştim hep ikisine yüklendim. Bu yıl dengeli gitmek istiyorum.
Benim hocam ekibini biliyorsundur Ramazan Yetgin çok iyi anlatıyor tarihi ordan çalışıyorum vatandaşlıkta yine ordan Esra Özkan ın videolarını izliyorum herkes çok iyi olduğunu söylüyor . Böyle işte canım sen başladın mı?

Kızlar yanlis anlamayin bende kpss den yüksek aldım nacizane birkaç önerim olacaktı 1. Konu çalışmayın bol bol deneme çözün önceleri ders ders deneme çözün sonra genel deneme 2. Si tarihte falan çözümlu kitaplar bulursanız eğer bilmediğiniz sorularda çözüm kısımlarını okuyup işaretleyin bazen ekstra bilgiler oluyor.3. Sü eğitim e çalışın hem daha kolay hem daha garanti p 10 um yüksek olduğu için puanım iyi gelmişti .Eğitim de de yediiklimi tavsiye ederim.Tekrardan söylüyorum niyetim reklam çok bilmislik kesinlikle değil .Atanamamanin acısını bilirim.Çocukla bunları yapmak hiç kolay değil ama inanin ben bu şekilde dizi izleyerek gezerek çalışarak o puanı aldım. Sizin gecmisiniz var bos değilsiniz bu yüzden bu çalışma size uyar.Son olarak keşke imkanınız olsa bir dersanenin sadece turkiye geneli olan denemelerine haftada bir de olsa girseniz bu da alıştırma için çok faydalı oluyor.Alan için bir şey diyemeyecegim girdiğim sene ilk defa alan vardı 3 ayda ne calistiysam öyle girdim.Allah yardımcınız olsun. B bursa_83 uzun oldu kusura bakmayın ama icimdekileri dökmek istedim

Bence de gerek yok canım ben de yeni öğrendim mayalamayı çok güzel oluyor :) çok basitmiş. onun yerine ekmek yapma Makinesi alabilirsin

Canım çok bilmişlik olur mu hiç. Bu tarz önerilere çok ihtiyacım var benim. Sen kaç puan almıştın. Bende eğitim bilimleride var . Ama tarihim çok sıkıntılı. Bide herkes senin gibi aynı şeyi söylüyor bol soru çözün bol soru çözün. Ama konuyu bilmeden soruyu nasıl çözücem orayı anlayamıyorum

Canim puanı özelden yazayım sana ben tarihe gelince tarih öyle bir ders ki ne kadar calsiirsan çalış bilmediğin bir yerden mutlaka çıkıyor. Canım Ben geçen sene de sınava çalıştığını var sayarak ve özellikle sözel dersler için söyledim bunu.Eger önceden calismisligin yoksa tabi ki çalışırsin ama inan bilmesende soru çöz ben öyle yaptım özellikle tarih edebiyat türkçe Coğrafya gibi derslerde soru çözüp yapamadiklarimi isaretlerdim tekrardan bakardim hatirlardim. Bu küçük ders defterleri var her ders için yapmışlar. tekrar için onları alıp ekstra öğrendiklerini de onun üstüne yazabilirsin .İnan atanamadigim ilk sene hep konu çalıştım ikinci sene ise bilmesemde soru üzerinden ogrenmeye çalıştım. Not: tabi ki belli başlı konuları bilmen gerek onları sen bilirsin zaten

Tarihi ne kadar çalışırsam öalışırsam çalışayım zor anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…