2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tarihi ne kadar çalışırsam öalışırsam çalışayım zor anlıyorum
Ben de kpss den 91 puan almistim suan kamuda calisiyorym sayisal cikisliyim. Sozelden hic anlammazdim tarihte calisiirkeen ilk basta 2 net fiilan yapiyordum o derece kotuydum. Once konu calistm her unitenin sonunda tum sorulari atlamadan cozdum. O kitap bitince baska kaynak aldim soru icin. Bol bol soru cozmek gerekiyor ve farkli kaynaklardan. Bir de cikmis sorulara mutlaka bakin cok faydasi oluyor.Ben Ihtiyac yayinlarinin konu anlatimindan calismistm. Ve yedi iklimin sorularindan bakmstm. Yapilmicak birsey degil isteyince oluyor.benm gibi sozeli berbat olan biri bile yapti.

Tebrikler gerçekten başarı . Tarihten konuları bi çalışıp diğerleriden sadece soru çözücem .tarihim eksik çünkü kabul ediyorum. Azda olsa bilgiye ihtiyacım var. Teşekkür ederim bu arada çok iyisiniz destekleriniz daha çok motivr ediyor beni

Ben de Ramazan Yetgin’in tüm videolarını izleyip kitabını almıştım 28de 21 yapmıştım tarih :) ben de aynı fikirdeyim deli gibi soru çöZdüm hatta aynı soru bankalarını birkaç defa çöZdüm. Bence en iyi yöntem .

Yoğun :)) abla hasta doğa bildiğin yaramaz kucaktayız bütün gün
Geçmiş olsun ya iki çocukla hastalık filan zor. Bi de teksin sen çoğu zaman :/
16 kişimi bizim mevlide okadar kişi geldi
:))) ev doldu taştı zaten bakalım.mevlid nasıl olaca
Ya aslında biz çok gidiyoruz arkadaşlara filan uyutuyirdum ama bugün nedense uyutamadim
Bence erken değil aslında ama senin tavrına bağlı biraz da bu olay. Yanı bazıları düzeni bozmamak için hiç bir yere gitmiyor.
Kesinlikle çocuk öncelik olmalı haklisin

Kızlar biz Baby Joy dinliyoruz ara ara güzel programlar da oluyor arada. Hani ne dinlesek bebekle derseniz tavsiye ederim bu kanalı.
https://karnaval.com/radyolar/babyjoy
Bazen kurtarici oluyor baby joy bi de ayisi var karsisinda sarkilarla oynatiyorum cok hosuna gidiyor bazen de power tv aciyoruz hareketli sarkilarla dans ettiriyorum izletmeyin diyorlar ama kisa sureli klip izletiyorum bazen onunla konusarak tabi cok sakinlesiyor

Klip çok ağır gelebilir. Anlamsız görüntüler bütünü bebeklerin beyninde yanlış nöron yollarının oluşmasını sağlıyormuş. Bebekler için olan çizgi-filmler daha iyi olur diye düşünüyorum. Hani basit çizilmiş görüntüler, yavaş yavaş geçisler filan. O tarz şeyler belki daha iyi olur. Hikâye kitabı okumak gibi oluyor o zaman. :)

iste o "konu calistim"i nasil yaptin canim:)
her konunun onemli yerlerinin altini cizip ezber mi yaptin mesela?

mevlut yapmayan bir benim sanirim diyordum:))
ne zaman dusunuyosun canim?

yalnız değilsin:)) bu ayın sonuna artık inşaallah Sen?

bana kalsa nisan ayinda
annemlere teyzemlere kalsa cok gec kaldim
suan mikroplarin hastaliklarin yogun oldugu zaman. e her gelenin cok bilincli olacagini sanmiyorum. hasta olanlar da gelecektir. evimi mikroplara acmali miyim,yoksa nisani beklemeli miyim bilemiyorum. hem belki emiri sunnet de ettirmis oluruz diyorum.

Evet aslında bizimkiler biraz çok geç kaldı. Hele Nisan iyice geç:))
Bana kalsa hiç yapmam da annem ısrar ediyor.

Kafam karışık anneler ya bu ek gıda meselesinde ne ile başlayacağım nasıl yapacağım? Paylaşım yapalım buradan fikir olur birbirimize hemde forumu daha canlı tutar belki

Kafam karışık anneler ya bu ek gıda meselesinde ne ile başlayacağım nasıl yapacağım? Paylaşım yapalım buradan fikir olur birbirimize hemde forumu daha canlı tutar belki
Klasik yöntem mi düşünüyorsunuz yoksa blw mi? Bizden 1 gün büyüksünüz :) beklemen gereken gün var mı peki gününde mi doğdu?

Klasik yöntem mi düşünüyorsunuz yoksa blw mi? Bizden 1 gün büyüksünüz :) beklemen gereken gün var mı peki gününde mi doğdu?
Gününde doğmadi ocak sonu gibi başlarım en gec klasik blw karışık yapayım diyorum ama nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…