- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 103
- 41
Ben de kpss den 91 puan almistim suan kamuda calisiyorym sayisal cikisliyim. Sozelden hic anlammazdim tarihte calisiirkeen ilk basta 2 net fiilan yapiyordum o derece kotuydum. Once konu calistm her unitenin sonunda tum sorulari atlamadan cozdum. O kitap bitince baska kaynak aldim soru icin. Bol bol soru cozmek gerekiyor ve farkli kaynaklardan. Bir de cikmis sorulara mutlaka bakin cok faydasi oluyor.Ben Ihtiyac yayinlarinin konu anlatimindan calismistm. Ve yedi iklimin sorularindan bakmstm. Yapilmicak birsey degil isteyince oluyor.benm gibi sozeli berbat olan biri bile yapti.Tarihi ne kadar çalışırsam öalışırsam çalışayım zor anlıyorum
Tebrikler gerçekten başarı . Tarihten konuları bi çalışıp diğerleriden sadece soru çözücem .tarihim eksik çünkü kabul ediyorum. Azda olsa bilgiye ihtiyacım var. Teşekkür ederim bu arada çok iyisiniz destekleriniz daha çok motivr ediyor beniBen de kpss den 91 puan almistim suan kamuda calisiyorym sayisal cikisliyim. Sozelden hic anlammazdim tarihte calisiirkeen ilk basta 2 net fiilan yapiyordum o derece kotuydum. Once konu calistm her unitenin sonunda tum sorulari atlamadan cozdum. O kitap bitince baska kaynak aldim soru icin. Bol bol soru cozmek gerekiyor ve farkli kaynaklardan. Bir de cikmis sorulara mutlaka bakin cok faydasi oluyor.Ben Ihtiyac yayinlarinin konu anlatimindan calismistm. Ve yedi iklimin sorularindan bakmstm. Yapilmicak birsey degil isteyince oluyor.benm gibi sozeli berbat olan biri bile yapti.
Amin canım inşallahhAllah senden de razi olsun Rabbim hayirlisiyla atanmayi nasıp etsin size
Geçmiş olsun ya iki çocukla hastalık filan zor. Bi de teksin sen çoğu zaman :/Yoğun :)) abla hasta doğa bildiğin yaramaz kucaktayız bütün gün
:))) ev doldu taştı zaten bakalım.mevlid nasıl olaca16 kişimibizim mevlide okadar kişi geldi
Ya aslında biz çok gidiyoruz arkadaşlara filan uyutuyirdum ama bugün nedense uyutamadimBizde de durumlar aynı canım , birinci derece akraba ve avm dışında bir yere gitmemiştik hiç, dün eşimin arkadaşına gittik 1saat içerde kızımı uyutmaya çalıştım uyumadı, yarım saat içerde oyaladık ve kalktık çocuk durmayınca. Yabancı yere gitmek için daha erkenmiş
Kesinlikle çocuk öncelik olmalı haklisinEvet ya bence de :) ben büyükte çekinirdim biri geldiğinde falan alıp odaya kapanmaya.. şimdi umrumda değil.. önce çocuk... geçiyorum odasına uyutmaya çalışıyorum vakti gelmişse.. ne kadar sürerse sürsün..
Bazen kurtarici oluyor baby joy bi de ayisi var karsisinda sarkilarla oynatiyorum cok hosuna gidiyorKızlar biz Baby Joy dinliyoruz ara ara güzel programlar da oluyor arada. Hani ne dinlesek bebekle derseniz tavsiye ederim bu kanalı.
https://karnaval.com/radyolar/babyjoy
Klip çok ağır gelebilir. Anlamsız görüntüler bütünü bebeklerin beyninde yanlış nöron yollarının oluşmasını sağlıyormuş. Bebekler için olan çizgi-filmler daha iyi olur diye düşünüyorum. Hani basit çizilmiş görüntüler, yavaş yavaş geçisler filan. O tarz şeyler belki daha iyi olur. Hikâye kitabı okumak gibi oluyor o zaman. :)Bazen kurtarici oluyor baby joy bi de ayisi var karsisinda sarkilarla oynatiyorum cok hosuna gidiyorbazen de power tv aciyoruz hareketli sarkilarla dans ettiriyorum izletmeyin diyorlar ama kisa sureli klip izletiyorum bazen onunla konusarak tabi cok sakinlesiyor
Ben de kpss den 91 puan almistim suan kamuda calisiyorym sayisal cikisliyim. Sozelden hic anlammazdim tarihte calisiirkeen ilk basta 2 net fiilan yapiyordum o derece kotuydum. Once konu calistm her unitenin sonunda tum sorulari atlamadan cozdum. O kitap bitince baska kaynak aldim soru icin. Bol bol soru cozmek gerekiyor ve farkli kaynaklardan. Bir de cikmis sorulara mutlaka bakin cok faydasi oluyor.Ben Ihtiyac yayinlarinin konu anlatimindan calismistm. Ve yedi iklimin sorularindan bakmstm. Yapilmicak birsey degil isteyince oluyor.benm gibi sozeli berbat olan biri bile yapti.
Geçmiş olsun ya iki çocukla hastalık filan zor. Bi de teksin sen çoğu zaman :/
:))) ev doldu taştı zaten bakalım.mevlid nasıl olaca
Ya aslında biz çok gidiyoruz arkadaşlara filan uyutuyirdum ama bugün nedense uyutamadim
Bence erken değil aslında ama senin tavrına bağlı biraz da bu olay. Yanı bazıları düzeni bozmamak için hiç bir yere gitmiyor.
Kesinlikle çocuk öncelik olmalı haklisin
yalnız değilsin:)) bu ayın sonuna artık inşaallah Sen?mevlut yapmayan bir benim sanirim diyordum:))
ne zaman dusunuyosun canim?
yalnız değilsin:)) bu ayın sonuna artık inşaallah Sen?
Evet aslında bizimkiler biraz çok geç kaldı. Hele Nisan iyice geç:))bana kalsa nisan ayinda
annemlere teyzemlere kalsa cok gec kaldim
suan mikroplarin hastaliklarin yogun oldugu zaman. e her gelenin cok bilincli olacagini sanmiyorum. hasta olanlar da gelecektir. evimi mikroplara acmali miyim,yoksa nisani beklemeli miyim bilemiyorum. hem belki emiri sunnet de ettirmis oluruz diyorum.
Evet aslında bizimkiler biraz çok geç kaldı. Hele Nisan iyice geç:))
Bana kalsa hiç yapmam da annem ısrar ediyor.
Klasik yöntem mi düşünüyorsunuz yoksa blw mi? Bizden 1 gün büyüksünüz :) beklemen gereken gün var mı peki gününde mi doğdu?Kafam karışık anneler ya bu ek gıda meselesinde ne ile başlayacağım nasıl yapacağım? Paylaşım yapalım buradan fikir olur birbirimize hemde forumu daha canlı tutar belki
Gününde doğmadi ocak sonu gibi başlarım en gec klasik blw karışık yapayım diyorum ama nasıl olacak nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorumKlasik yöntem mi düşünüyorsunuz yoksa blw mi? Bizden 1 gün büyüksünüz :) beklemen gereken gün var mı peki gününde mi doğdu?
Siz ne düşünüyorsunuz?Klasik yöntem mi düşünüyorsunuz yoksa blw mi? Bizden 1 gün büyüksünüz :) beklemen gereken gün var mı peki gününde mi doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?