Teşekkürler hanımlar cevaplarınız icin
bizimki de 2 gündür yapıyor bu hareketi, once koltuğun ustundeyken farkettik, sonra yerde de yaptığını gördük. Yere halının üstüne kullanmadığım yorgani ve nevresimi geciriyorum onun uzerinde yaptiriyoruz genelde hareketleri, çünkü bazen kafasını yere vurabiliyor o yüzden biraz yumuşak olması iyi oluyor :)
Ben kollu olanindan aldim tavsiye ederim önceleri devamlı usuyor mu terliyor mu diye gece 20 kez kontrol ederdim woolnat tan sonra 22-23 derece pamuklu pijamalarinin üzerine giydirip gece boyu rahat ediyorum tavsiye ederim
Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar gecirmissiniz, tamamen düzelir ins. bebisin de...
D&R den alıyorum genelde
Uyku eğitimine nasıl karar verdim biliyor musun saatlerce sallayıp da uyumadigini gördüğümde. İlk basta sallarken hemen daliyordu zamanla o da fayda etmedi. Bir de üzerine sık gece uyanmalari... Aslında tam tersi kendi yatağında uyumalarini ogretmemiz gerek bebeklerimize diye düşünüyorum. Çünkü bebek nasıl uyursa uyandığında aynı şekilde devam etmek istiyor. Kucakta ise kucakta, memede ise memede, yatağında ise yatakta. Bebeklerin uyku döngülerinin 1 saat olduğunu varsayarsak saat başı uyandığında sallamak ya da emzirmek zordur diye tahmin ediyorum