2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

enerji lazim biz analara

sunneti naptiniz canim.ocakta demistin.

Regl olmaya başlayan arkadaşlar ve hamilelik öncesi sancılı regl olanlar su anda sancı yasiyor musunuz?Ben daha olmadım umarım geçmiştir su ağrılar.

Evet ben şu ana kadar iki kez oldum ilkinde feci kanamam oldu ve 10 gün sürdü. İkincisi normaldi. Doğumdan önce adet sancılarım olurdu ilk günler ama rutin değil. Olunca da çok olurdu. Ama şu an 2 adette de olmadı bakalım inşallah olmaz :)

Regl olmaya başlayan arkadaşlar ve hamilelik öncesi sancılı regl olanlar su anda sancı yasiyor musunuz?Ben daha olmadım umarım geçmiştir su ağrılar.
Benim çok ağır geçiyordu. Ölüyordum resmen ağrıdan. Normal doğumda geçer dediler hep acil sezaryen oldum ona rağmen çok şükür geçti. 2dir oluyorum ve farketmiyorum bile ayrıca süresi de azaldı bende. Normalde 7 gün sürerdi şimdi 4e düştü

İstanbulda yaşayan arkadaşlar bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bu haftasonu hastaneleri bir gezeceğiz. Sünnet yaptırdığınız doktor ve hastaneleri yazarsanız çok sevinirim.

İstanbulda yaşayan arkadaşlar bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Bu haftasonu hastaneleri bir gezeceğiz. Sünnet yaptırdığınız doktor ve hastaneleri yazarsanız çok sevinirim.
Biz yarın Bahçelievler medical park Ali bey den randevu aldık tavsiye üstüne. Eğer içime sinirse bir kaç gün içinde yaptırıcam ben de. Yorumumu yazarım buraya.

Ben kaç aydır regl olmuyorum. Korkuyorum normal mi acaba? Test alıp yaptırıcam o durumdayım. Benim gibi olan var mı başka kızlar?

Canım selam ben ilk oğlumu levent özkana yaptırmıştım ünlü sünnetçi kemal özkanın oğlu ürolog çok memnun kalmıştım burada drucilla da tavsiyem üzerine yaptırdı memnun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…