2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz yarın Bahçelievler medical park Ali bey den randevu aldık tavsiye üstüne. Eğer içime sinirse bir kaç gün içinde yaptırıcam ben de. Yorumumu yazarım buraya.
Ali beye bir tanıdığımız, bizden 1 ay küçük oğlunu sünnet yaptırdı. Onlarda memnun kalmışlar. Ali bey aklımda olan bir isim. Bende hala regl olmadım. Şu an için endişe edecek bir durum yok sanırım. Doğum yaptığım doktor kırkım çıktığında gittiğimde, 6 ay sonra rutin kontrole gelebileceğimi söylemişti. Gittiğimde sorarım diye düşündüm.

Cevap için teşekkürler. Daha önceki konuşmalarınızdan Levent Özkanıda not almıştım.

İnşallah basit bir şeydir de hafif atlatırsınız. Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin, çok zor uykusuz uykusuz dayanmak. Allah sabır versin.

Mavili Pembeli geçmiş olsun canım, daha önce denize uyku eğitimi verdiğinden bahsetmiştin eğitim ne durumda

Geçmiş olsun cnm,, kesinlikle götür bence de.. evde okullu çocuk durumu olunca böyle oluyor malesef

Mavili Pembeli geçmiş olsun arkadaşım inş önemli bişeyi yoktur çabuk atlatr.

Gecmis olsun tez vakitte sagligina kavussun kuzu

Günaydın güzel anneler :)

Hayırlı cumalar diliyorum.

Mavili Pembeli canım geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsınız inşallah. Uykusuzluk da zor umarım dinlenebileceğin bir ara yakalarsın.

Gecmis olsun acil sifalar

Mavili Pembeli canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir okula giden abla abi olunca zor oluyor ya benimde büyük kızım hasta doğa ya geçmesin diye elimden geleni yapıyorum

hımmm,insallah daha basidir ve hemen gecer. gittiniz mi?

Mavili Pembeli umarım önemli birşeyi yoktur inşallah. _Bayankus_ sizinde sünettiniz sorunsuz geçer inşallah
Herkese teşekkür ederiz. Gittik önemli bişey görünmüyor şuan hafif bir nezle dedi. İlaç yazdı ama verme dedi şimdi. Eğer öksürük başlarsa daha çok akıntısı olursa daha kötüye gittiğini farkedersen ver dedi. Ihlamur ve burnu aspire et yeter dedi. Zaten genel kontrolümüz vardı. Onun dışında herşey yolunda. Ek gıdaya devam öncelikle yer elması ve balkabağı sonrada diğer mevsim sebzelerini yavaş yavaş aynı yöntemle ekle dedi. Haftaya da tekrar çağırdı. Hem kontrol hem rotavirüsü aşısını yapacak. @beyazinci evet uyku eğitimi verdim yaklaşık bir ay olacak.istisnai durumlar hariç Sorunsuz yatağında uyuyor kendi kendine.şuan tam 5 aylık. İlk üç buçuk ay sorunsuz sakin gece bir kez uyanan 7 saat deliksiz uyuyan bir bebekken bir anda gece saat başı ya da daha sık uyanan bir bebek oldu. Genel durumu yine sakin kucak sevmez sallanmazyı sevmez emzik alır yerde takılır kendi kendine. Ama gece uykularımız kabus oldu eğitimden umutluydum. O da çok rahat geçti hemen alıştı hatta hiç ağlamadı eğitim süresince. Şimdi diyorum ki hani eğitimden sonra yatağında uykuya daldığı için uyanınca tekrar uykuya dönebiliyordu. Uykuya dalarken sorun yok ama sık sık uyanıyor. Uyanınca da ya emzik veriyorum ya pışpışlıyorum ya da biraz mızmızlanıp tekrar uyuyor. Eğitim başarılı geçti ama uykularımız düzene girmedi.

Cevap için teşekkürler. Daha önceki konuşmalarınızdan Levent Özkanıda not almıştım.
aynen hic bi sorun yasamadik. ne acayip bi sislik ne de morluk olmadi. sorunsuz atlattik. tavsiye ederim.

Geçmiş olsun cnm

Hanımlar malesef sünnet yaptırmadan geri döndük.
Bi sekreter hatası yüzünden ...
Geçen hafta aradık klips yöntemiyle sünnetin yapıldığını söyledi sekreter. Önce muayene olsun ardından sünnete alır doktor bey dedi.
Neyse bugün tam tekmil hazırlandık gittik.
Doktor muayene etti tekniğimi anlatayım size dedi.
Bu tekniği ilk defa duydum. Diğer sünnet yöntemlerinde pipi ucundaki sinirlerin sünnet derisiyle kesildiğini, bu yöntemle sinirlerin kurtarıldığını anlattı. Fotoğraf falan gösterdi bakmaya içim dayanmadı. Operasyon 45 dk sürüyor ,10 günde iyileşiyor , ödem oluşuyor dedi. Biz yaptırmadık tabiki artı 6 aylık bebeğe genel anestezi uygulatmak hiç mantıklı gelmedi. Ne yapacağımızı şaşırmış vaziyetteyiz.

Ben kaç aydır regl olmuyorum. Korkuyorum normal mi acaba? Test alıp yaptırıcam o durumdayım. Benim gibi olan var mı başka kızlar?
Bende hiç olmadım canım 6 ay olmak üzere.
Geçen hafta kadın doğuma kontrole gitmiştim. Hala regl olmadığımı söyledim , emzirdiğin süre boyunca olmaman normal dedi . Evde yapılan testlerden al ara ara yap kontrol et korunmaya da devam et dedi. Kandan yinede bakalım diye test yapıldı negatif çıktı.

Yarın gideyim ben de paylaşırım yorumumu.

aynen hic bi sorun yasamadik. ne acayip bi sislik ne de morluk olmadi. sorunsuz atlattik. tavsiye ederim.
Canım ya yazmistim biliyorum ama hatırlayamıyorum, yarın sünnet için görüşmeye gidicem siz lokal anesteziyi yaptırmıştınız dimi? Bir de dikkat etmemiz gereken bir şey daha yazmıştın sanki. Dikişli mi dikişsiz mi öyle bir şey. Onu da sorayım doktora :)

Artık psikolojik midir bilmiyorum bugün biraz uzandım sanki hamilelikteki bebek kımıltılarına benzer bir şey hissettim :) saçma tabi üstelik baya dikkatli korunuyoruz ama yine de regl olmamak geriyor. :) hayırlısı artık.

Başka yere de git bence canım.

Psikooojik kesinlikle benimde ayni belirtilerve baş dönmesi vardı negatif çıkınca hepsi geçti

Regl olmaya başlayan arkadaşlar ve hamilelik öncesi sancılı regl olanlar su anda sancı yasiyor musunuz?Ben daha olmadım umarım geçmiştir su ağrılar.
Ben asiri sancılı gecirirdim hamilelikten önce. Sogumdan beri de 3. Olusum. Eskisi kadar sancim yok sükur çunkü yatak dosek yatabilecek durumum yok ama sanki her adette biraz daha fazlalaşıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…