2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsuniki çocuk olunca hastalık zor olsa gerek. Bu dönemde herkes hasta malesef geçmiş olsun kuzulara.yoğurt verdiniz mi bebeğinize?yada ne zaman verceksiniz?

Çok geçmiş olsuniki çocuk olunca hastalık zor olsa gerek. Bu dönemde herkes hasta malesef geçmiş olsun kuzulara.yoğurt verdiniz mi bebeğinize?yada ne zaman verceksiniz?
Çok saol.çok zor gerçekten yok vermedik daha.3 hafra sadece sebze meyve.Sonra kahvaltıda peynir falan vericem dedi ama.Zannediyorum o zaman vermeye başlarız onu da.Aynı grup çünkü

peki eger alerjik bir durum olursa hangi besinden kaynaklandigini nasil anlayacaksin?

Anladım canım tesekkurler.

bulvardaki bahsettigin doktor mu,adini unuttum. klipsli mi,lokal mi?
Canım evet bulvarda berk karataş. Lokal ama klipsli mi klasik mi görüşmeye gidince anlarız onu henüz sormadım.
cogunluk urolog a gitti sanirim,plastik ya da genel cerraha giden yok galiba.
Ürolog canım ilk oğlumuda ürolog yaptı.
:) bir açıdan güzel ama pek alışık olmadığım için ufak bir gerginlik de yaratmıyor değil.

Adet başlayınca göbek azalıyor kızlar.

Çok saol canım.Listemiz yok canım.Evde dolabı açıp baktığında veya organik gdosuz mevsiminde ne varsa onu ver dedi.Sizin yediğiniz şekliyle.3 hafta böyle sebze ve meyve şeklinde.Kafama göre yani

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin yavrularına ve sana. Ek gıda serüveninizde hayelı olsun.

[

Kızlar bu aralar oğlum uyurken ağlamaya başlıyor ve uzun sürede susmuyor az önce yine kucagimda uyutuyodum birden başladı bağırıp ağlamaya niye oluyor acaba rüya görüyor desem ne goruyoda ağlıyor böyle anlamış değilim.

canim gecmis olsun. ishal oldugu icin bagirsaklarda bir sorun olabilir ve buna bagli olarak da kistik fibroz olabilir mi dedi.

Çok gećmis olsun insallah bu sefer son olur. Blw serüveninizde hayırlı afiyet sifa olsun. Ben hala karar veremedim ve blw dan biraz çekincem var ama bakalım daha bir ay var sizlerden cesaret toplarım belki.
bende de fazlalasma oldu eskisinden fazla oluyorum
Hadi ya cok kötüymüş ben hamilelik sürecinde o kadar mutluydumki her ay bu iskenceyi cekmicem diye. Tabi doğumda acısı çıktı o ayrı

Demir takviyesi kullanan anneler bebeginize ilk verdiginizden sonra kakasında kan oldu mu? Ben dün esimin ısrarıyla iki damla icirdim ve aksamina kan vardı bağlantılı olabilirmi acaba? Birdaha vermedim zaten vermekde istemiyordum ve kan tekrarlamadı.

Çok saol canım

canim gecmis olsun. ishal oldugu icin bagirsaklarda bir sorun olabilir ve buna bagli olarak da kistik fibroz olabilir mi dedi.
Çok saol.Yok canım 2 kere bronşiyolit bi kere çok çok hafif zatürre geçirdi.Hepsinde ishal oldu.Yani alt solunum yolu enfeksiyonu ve ishalin bir arada olduğu tablo.Aslında olabilir yani seni nezle yapan onun tüm sistemlerini etkileyebilir.Balgamı da cıvık kakayla atabileceği için de vücut böyle bi reaksiyon gösterebiliyo dedi ama.Yine de tekrar olursa bi ter testi istiycek herhalde.Umarım bişe çıkmaz

Bizdede oluyor ağlama canım hatta biraz önce 10 dk ağladı.

Demir kullanıyorum kan yok ama bizde çok hızursuzluk yaptı yarın doktora danışacağız.

İnş.canım çok saol.Sorma ben de korkuyodum ve korka korka veriyorum hala ama şu anda öğürme refleksleri dilin ortasında sonra bizimki gibi küçük dilin oraya gidicek.Allah a şükür büyük alınca çıkardı şimdiye kadar.Allah a emanet ediyorum.
Ben de annem korkar ben işe başlıycam die yarı klasik gidelim dedim ama olmaz dedi.Anneni al gel ona da anlatiyim o zaman dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…