- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
ŞapkaliA'ya sorarsın bunu, ben bilmiyorum.Yahu şapkalı bu grupta olmadığına göre bu ona uçarak mı gitti?? Elbette göndermişsiniz birbirinize. Kadın rüyasında görüp de dikte ettirmedi heralde di mi?
Konuşma vardı ama kaydetmedim çünkü silineceğini düşünmedim. En başından beri Whatsapp grubuna karşıydım kendim de hiç kullanmadım, böyle şeyler olacağı belliydi çünkü.Peki agah han zehirlenmesiyle ilgili konuşmanın görüntüsü varmı?
Konuşulanlar kafamı bulandırdı.kim hangi tarafta onu bile anlamadım.
Son zamanlarda forum neden aktif değil deniliyordu.
Neden aktif olsun ki grup kuranlar gayet aktif konuşuyolarmış.
Whatsaptan konuşmak varken neden burdan konuşulsun ki..
Ben bir çok şeyi burda öğrendim.hakkınızı ödeyemem belki, ama ayrımcılık ayrı ayrı gruplar olması hiç hoş değil..
İnan bilmek de istemiyorum ne konuşmuşlar. Taş kalpli değilim kırılıyorum. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar linçe maruz kalmadım.Ben de bunu anlamıyorum işte . Taraf tutmak gibi algılamasın kimse , burdaki kimseyi burası dışında tanımıyorum bile. Keşke olaylar bu raddeye gelmeseydi, ben sonradan dahil oldum buraya fakat siz 1 yıldır yazıyorsunuz.
ne güzel siralamis cümleleri...sen bizim malimiz degilsin...seni layikiyle sevmek...bunlari unutmamak unutturmamak lazim...Seni insan olmanın farklılığıyla yetiştirebilmek.. ve insan olmanın onuruyla..
ŞapkaliA'ya sorarsın bunu, ben bilmiyorum.
Konuşma vardı ama kaydetmedim çünkü silineceğini düşünmedim. En başından beri Whatsapp grubuna karşıydım kendim de hiç kullanmadım, böyle şeyler olacağı belliydi çünkü.
bu konusmadan buradakilerle birlikte haberdar olmadigimizdan nasil bu kadar eminsin acaba? siz kendi kendinize acmadiniz mi bu grubu? benim whatsapp grubu kuruldugundan haberim bile yoktu cunku artik dogru duzgun telefonu elime alamiyorum birak foruma girmeyi (ki o donem sen de sormustun nerelerdesin diye) degil bir de ugrasip araniza birini sokmaya mi ugrasacagim. bence siz arkadasliklarinizi ve samimiyetinizi bir sorgulayin once.Siz konuşmadan, telekinez ile mi yolladınız bu görüntüyü birbirinize peki canım? Nerden çıktı durup dururken aramıza birini sokup konuşmalarımızı kaydetmek peki? Yapma lütfen, muhatapların aptal değiller.
Sagiyor musun gogsunu bu arada?Arkadaşlar herkese selam. Bir süredir takip ediyorum. Aslında burasi biraz karışık görünüyor. Yani sırası mi bilmiyorum yardımcı olacak biri olur mu onu da bilmiyorum sanırım yanlış zamanda giriş yaptım. Ama bende sizler gibi ağustos annesiyim. Oğlum iki aydır reddediyor. Ama direniuorum. bir meme reddi bu kadar uzun sürer mi. Kollar bel sırt her yer gitmiş durumda benim
Meme reddi çok zor ben de aylarca çektim. Benim çözümüm emme ihtiyacını bastiracak hiçbir şey vermemek oldu biberon emzik. Acıkınca emecek dedim acıkınca emdi. Çoğunlukla geçti ret ama bazen yine yapıyor. Dediğin gibi kol sirt bacak ne varsa koptu. İnşallah biter sizin ret deArkadaşlar herkese selam. Bir süredir takip ediyorum. Aslında burasi biraz karışık görünüyor. Yani sırası mi bilmiyorum yardımcı olacak biri olur mu onu da bilmiyorum sanırım yanlış zamanda giriş yaptım. Ama bende sizler gibi ağustos annesiyim. Oğlum iki aydır reddediyor. Ama direniuorum. bir meme reddi bu kadar uzun sürer mi. Kollar bel sırt her yer gitmiş durumda benim
Sadece emziriyorum sağmiyorum . Ayakta sallana sallana verince alıyor. Kg alımı gayet iyi 30 ağustos doğumlu 4. Ay asisinda 800 gr almıştı. Ama bu red etme çok uzun gibi oldu.Sagiyor musun gogsunu bu arada?
Merhaba tabi ki cevap veririz o konu ayrı senin sorunun ayrı. Hoşgeldin bu arada.Sürer o red bizim 3. Ayda başladı 5.5 ay da yavaş yavaş azaldı hala da devam ediyor ara sıra .Sabır ve güç diliyorum sana.Artık zorlamadigin zaman daha iyi oluyorlar.Ben emzik vardı onu biraktirdim daha iyi oldu.Bir de gerçekten takma biliyorum çok ama çok zor ama biz usteledikce kendilerini naza çekiyorlar. Sormak istediğin başka bir şey olursa da çekinme lutfenArkadaşlar herkese selam. Bir süredir takip ediyorum. Aslında burasi biraz karışık görünüyor. Yani sırası mi bilmiyorum yardımcı olacak biri olur mu onu da bilmiyorum sanırım yanlış zamanda giriş yaptım. Ama bende sizler gibi ağustos annesiyim. Oğlum iki aydır reddediyor. Ama direniuorum. bir meme reddi bu kadar uzun sürer mi. Kollar bel sırt her yer gitmiş durumda benim
Darısı bize insallah çok teşekkür ederim. Biberon bende vermiyorum. Ama tok olduğundan eminsem emzik veriyorum. Çünkü emerek yatmıyor genelde. Çok zormusMeme reddi çok zor ben de aylarca çektim. Benim çözümüm emme ihtiyacını bastiracak hiçbir şey vermemek oldu biberon emzik. Acıkınca emecek dedim acıkınca emdi. Çoğunlukla geçti ret ama bazen yine yapıyor. Dediğin gibi kol sirt bacak ne varsa koptu. İnşallah biter sizin ret de
Çok teşekkür ederim.iki aydır bende cekiyorum. Birakmasinda emsin nolursa olsun. Aynen dediğiniz gibi usteledikce daha fazla reddediyor zaten. Gerçekten şimdiden akillilar:)Merhaba tabi ki cevap veririz o konu ayrı senin sorunun ayrı. Hoşgeldin bu arada.Sürer o red bizim 3. Ayda başladı 5.5 ay da yavaş yavaş azaldı hala da devam ediyor ara sıra .Sabır ve güç diliyorum sana.Artık zorlamadigin zaman daha iyi oluyorlar.Ben emzik vardı onu biraktirdim daha iyi oldu.Bir de gerçekten takma biliyorum çok ama çok zor ama biz usteledikce kendilerini naza çekiyorlar. Sormak istediğin başka bir şey olursa da çekinme lutfen
cok acikana kadar bekliyorum...çünkü emmiyor ac kalmasin diye 10 dk da bir dayiyordum memeyi...şimdi memeyi uzatip iştahla emmesse henen çekiyorum.. cok aciktiginda aliyor....yinede 5 dk fazla emmiyor ...sessiz bir yerde emzir...cit bile ciksa etrafta sürdürüp birakiyor emmeyiArkadaşlar herkese selam. Bir süredir takip ediyorum. Aslında burasi biraz karışık görünüyor. Yani sırası mi bilmiyorum yardımcı olacak biri olur mu onu da bilmiyorum sanırım yanlış zamanda giriş yaptım. Ama bende sizler gibi ağustos annesiyim. Oğlum iki aydır reddediyor. Ama direniuorum. bir meme reddi bu kadar uzun sürer mi. Kollar bel sırt her yer gitmiş durumda benim
Rica ederim.Kesinlikle zamane bebeleri çok akıllı .Geçecektir emin olun.Az kaldı bence. İşimiz zor :)Çok teşekkür ederim.iki aydır bende cekiyorum. Birakmasinda emsin nolursa olsun. Aynen dediğiniz gibi usteledikce daha fazla reddediyor zaten. Gerçekten şimdiden akillilar:)
Bizimki öyle ufak bir bölge olsa daha ne isterim şuan bacakları ve yüzü hariç hemen hemen bütün vücudunu kaplamış durumda. Derdini veren Allahım şifadını da verir inşallah, bir çaresi elbet vardır ama sanırım biraz zamana da ihtiyacı car bunların geçmek için. İnşallah atlatıcaz bunu da çok sağol.benim kızın da yüzünde çıktı egzama...hatta bir doktor bu dermatit dedi...bir sürü krem verdiler...hic biri fayda etmedi...bazısı dahada azdirdi...bir ara gecirir gibi olan kremlerde kullandik.. bende hic bisey surmedim fatda etmiyor diye...duzenli olarak sildim suyla...geçti şükür...
yayilmadan kurtulurlar insallah kaşıntı dan...allah sifa versin
İşte biri senin adını verdiğine göre demek ki bunu sen de sorgulamalısınbu konusmadan buradakilerle birlikte haberdar olmadigimizdan nasil bu kadar eminsin acaba? siz kendi kendinize acmadiniz mi bu grubu? benim whatsapp grubu kuruldugundan haberim bile yoktu cunku artik dogru duzgun telefonu elime alamiyorum birak foruma girmeyi (ki o donem sen de sormustun nerelerdesin diye) degil bir de ugrasip araniza birini sokmaya mi ugrasacagim. bence siz arkadasliklarinizi ve samimiyetinizi bir sorgulayin once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?