2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet canım öyle başladıkve devam ediyoruz. Henüz labneyi kendim yapmayı hiç denemedim ama denerim olursada kendim yaparım. Şimdilik hazır aldım. Kendi yaptığın ekmeği ilk zamanlar vermiyorsun gluten alerjisi çok gizli ve ciddi bir alerji türü olduğu için riske atmıyoruz bebeişleri. Bebek ekmeği marketlerde bile var diyet ekmek gibi görüntüsü etimeğe benziyor. Onda bebek için gerekli vitaminler mevcut. Ekmek yapma fikri çok güzel ama ilerleyen zamanlarda:) pütürlü konusuna gelince. Ben büyük oğlumda püreden çok çektim benim hatamdı neredeyse iki yaşında başladı pütürlü yemeye. Bunda kontrollü ama püresiz ilerliyorum. Mesela çorbasını blendırdan geçiriyorum sonra pirinçleri koyup kısa bir süre daha pişiriyorum pirinçler tüm kalıyor ya da dediğin gibi şehriye koyuyorum. Önce çok tedirgin başladım kaşıkta bir pirinç tanesi olmasına özen gösterdim baktımki sorun yok şimdi normal veriyorum denizde sanki dişi varmış gibi çiğniyormuş gibi oynatıyor ağzını sonra yutuyor. Zaten yapması gereken daha doğrusu öğrenmesi gereken hareket yutmadan sonra çiğneme hareketi. Herkesin bilgi ve deneyimi farklı doktorların görüşleri farklı. Onun için sende deneme yanılmayla araştırarark ve doktor tavsiyesiyle bir yol mutlaka bulacaksın merak etme

Ben bu mesajlarda 'şakşakçı' diyerek hakaret edilen ve kendini savunan insanlar görüyorum. Ayrıca ne ayıp sinsirella falan. Hayretler içinde okuyorum gerçekten, dünkü fotoğrafı da gördüm, o kadar tartışma yaşadık ama hiç birinize de konduramadım.
Alakasız bir konudan yine bana nasıl çıktınız anlamıyorum ya. Yazmayayım diye, topiği rahat bırakayım diye uğraşıyorsunuz, yazmıyorum yine yaranamıyorum. Ne istiyorsunuz ya ne?!

gecenlerde annem geldi kahvaltiya ...daha 4,5 aylik küçük.....buna ek gidaya başla dedi..yok anne daha erken dedim...sanki kime diyosam...patates peynir yogurt tereyağı hepsinden nohut kadar yedirdi...şap şap yutuyor kızda...birde diyoki zeytin icin daha erken :) ...anne yapma dedikçe birde cikolata sürdü dilinin ucuna...
annelik ic gudusuyle icim icimi yedi agzina tikistirdiklari için ama cok biliyosun sen dedi çıktı...simdi biz yemek yerken kaşığı görünce agzini açıyor...vermeyincede agliyor

Kim haklı kim haksız bilemem ama ortada bir yanlış oldugu aşikarken yazılan bunca sey gercekten mide bulandırıcı. Kadinlarkulubü kurallarına uymayıp daha once verilen ihtara ragmen grup kurup topik arkadaslarimin ve belki benim arkamdan konuşmus olan kişiler ve karsit grubun bir sure yazmamasi hepimizin lehine olacak.

Yazıyor muyum Farah Allah aşkına ya? Kışkırtıp yazmam için uğraşılıyor sonra yine linçe maruz kalıyorum valla bıktım ya.

Maşallah kuzuya yaa.gözümün önüne iştahlı tatlı bir bebek geldi :)
Benim kızımda iştahlı olur inşaallah.
Bebek ekmeğini ilk defa senden duydum.bende alırım.
Labneyi duydum ama bende yapmadım.yaparsam paylaşırım seninle.
Çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık canım.

Canım kimin gönderdiği hakkında bilgim yok malesef silineceğini tahmin etmediğim için ekran görüntüsü almadım

drucilla B bursa_83 FarahFarah buyrun ben başlayayım paylaşmaya. Konuşanların rızası var nasıl olsa.

Peki agah han zehirlenmesiyle ilgili konuşmanın görüntüsü varmı?

Konuşulanlar kafamı bulandırdı.kim hangi tarafta onu bile anlamadım.

Son zamanlarda forum neden aktif değil deniliyordu.
Neden aktif olsun ki grup kuranlar gayet aktif konuşuyolarmış.
Whatsaptan konuşmak varken neden burdan konuşulsun ki..

Ben bir çok şeyi burda öğrendim.hakkınızı ödeyemem belki, ama ayrımcılık ayrı ayrı gruplar olması hiç hoş değil..

Whatsap konuşmalarını mutellanın deşifre ettiği ima ediliyor . Fakat arkadaşların zaten mutellayla araları iyi değil o gruba neden mutellayı dahil etsinler ki? Ay neyse kafam karıştı iyice

Merhaba arkadaşlar

Günlerdir yazılanları hayretle okudum ve üzüldüm (ne yazık ki sizler kadar sık giremiyorum, o nedenle yeni okuyabildim). Herkes “kendi fikirlerini hür bir biçimde sunabilmeli” düşüncesini benimseyip, nasıl da başkasının fikrine saygı duymayı beceremiyor, anlamış değilim?! Gerçekten altı boş, sadece laf demek ki bu cümleleriniz diye düşünüyorum.

Öncelikle mutella ve aysheduru arasında geçmişte yaşanmış sürtüşmeler onları ilgilendirir, yaşandı ve tatlıya bağlandı ya da bağlanmadı. Kimse kimseyle Doğrudan iletişim kurmak zorunda da değil bu platformda. Olabilir fikir ayrılıkları yaşandı ve evet birbirlerini kırdılar belki. bazen birini bazen diğerini takdir ettim ama asla kavgayı ya da sürtüşmeyi alevlendirecek taraf olmadım, olmak da istemem.

Benim anlamadığım diğer arkadaşların kraldan çok kralcı tavırları ile, biz bir tarafız siz de diğer taraf, o halde bizim taraftan birine birşey söylenirse biz de fikrimizi, aklımızı bir tarafa bırakır liderimizin peşinden gideriz hareketleri. Koca koca kültürlü aklı başında insanlar, daha önce yazılan bir çok yazıyı beğenmiş olsalar dahi, bugün karşı taraf olarak hareket etme çabasına neden girer?!

Daha önce bir yorum yazmadım çünkü hayatımın her döneminde, bir dedikodu tarafı olmak yerine, saygıyla dinleyerek, empati kurarak anlamaya çalışmanın daha doğru olduğuna inanmışımdır. Ama yaşananlar ve başkaca tanık olduklarım bana bazılarınızın iyi niyetli olmadığı kanısına varmamı sağladı.

Oysa ki birbirimizi gaza getirmek yerine yapıcı davranmak daha zor. Grup olarak değil benliğinizle hareket etmek yürek ister. Siz kolay olanı başarmayı seçmişsiniz. Burada iki gruptan bahsetmek gerekiyorsa (ki benim için kk tek, güzel ve eğlenceli bir gruptu) düşünüyorum ki bir grup takıntılı bir biçimde ve planlı hareket ederek incitmektedir. Umarım biran düşünür ve eleştirirsiniz kendinizi. Sükuneti ve huzuru tekrar yakalayabiliriz böylece.

Sanırım bir senedir hep dışarıdan bir göz oldum ama ilk kez bunları yazma isteğimin önünde duramıyorum.

Bunlardı yazmamın bir sebebi de paranoyaklaşmış olmanız. Umarım bu kadar arkadan konuşup kuyu kazıp ondan bundan şüphe edeceğinize dürüst olmayı seçip içiniz de kafanız da rahat yaşarsınız.

Bu yazdıklarım ile ilgili tartışmaya girmemenizi rica ederim. Çünkü asla cevap vermeyi düşünmüyorum. Bildiklerini sırf karşısındakini incitmek için kullanacak biri de olmadım, kışkırtsanız da olmayacağımı bildiririm iki gruba da. Bu da benden bir öneri olarak şurada dursun.

Terbiye sınırlarını aşma istersen utanacak bişey olsa senden öğrenmezdim eminim. Sana sormadım soruyu farkettiysen. Grupta kimler olduğu dökülüyor denince bu suç mu diye sordum o kişiye. Senlik bi diyalog yok benm konuşmamda. Seninle ilgili konuşulduğunu da bilip bilmeden saldırma moduna geçmeni de anlamış değilim. Çnkü bu sendeki birini savunma durumu değil artık

Whatsap konuşmalarını mutellanın deşifre ettiği ima ediliyor . Fakat arkadaşların zaten mutellayla araları iyi değil o gruba neden mutellayı dahil etsinler ki? Ay neyse kafam karıştı iyice
Ya Allah aşkına mutella nasıl deşifre etsin gruba bile dahil edilmedim ki? Hatta o zamanlar ben yokmuşum demek numaraların alındığını bile çok sonra öğrendim.

Ya Allah aşkına mutella nasıl deşifre etsin gruba bile dahil edilmedim ki? Hatta o zamanlar ben yokmuşum demek numaraların alındığını bile çok sonra öğrendim.
Ben de bunu anlamıyorum işte . Taraf tutmak gibi algılamasın kimse , burdaki kimseyi burası dışında tanımıyorum bile. Keşke olaylar bu raddeye gelmeseydi, ben sonradan dahil oldum buraya fakat siz 1 yıldır yazıyorsunuz.

Seni zaten tanıyoruz cnm. Nihayetinde seninle de epey konuştuk. Ama evet, ne Şapkalı ne de Mutella hakkında konuştun grupta. O konuda kendi adıma aklayayım seni de onların gözünde. Sessizliğini korudun. İki taraflı da dahil olmadın. Haliyle seni bağlayan birşey yok. Paranoyaklaşmaya da hiç gerek yok dediğin gibi. Çünkü artık bunları çok kolay çözüyor zaten yetkili kurumlar. Daha fazla uzamasın istiyorum ama ister istemez uzuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…