2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar ne olursa olsun iyi de olsa kötü de olsa birilerinin arkasından konuşulması hiç hoş olmamış, ayrıca elbet birileri birilerini daha çok sever insanız, ama şunu söyleyebilirim ki bu WhatsApp grupları bu tarz topikler için iyi olmuyor (yaşamış biri olarak söylüyorum) zamanla bazi kisiler artık yazmaz oluyor (sadece grupta konuşmayı tercih ederek) ya da uzun zamandır anlayamadığımız mevzular dönüyor (sadece bazı kisilerin bildigi) daha bu gün idrak edebildim..

Ben ne konuya dahil olmak istiyorum ne de daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum A AysheDuru . Benim hakkımda iyi şeyler yazmış olmanız bu düşüncemi degiştirmiyor malesef teşekkür bile edemeyecegim.
Yok zaten teşekkür et diye değil, sen sorduğun için ilk senin ismini aradım konuşmada; o yüzden denk geldi :)

sordugum herkes bir yaşında tamamen gectigini soyluyorlar ama iste anne yuregi 1 saate bile dayanamiyor...kasintilari azaltacak bitki sulari varmış buyuklere iyi geliyor ama bebekler için nasil olur bilemiyorum...internetten annem icin uygulamistim...dut suyu ve supurge otu diye aklimda kalmış...anneme iyi gelmişti...bebek icin olunca insan cekiniyor

Sadece emziriyorum sağmiyorum . Ayakta sallana sallana verince alıyor. Kg alımı gayet iyi 30 ağustos doğumlu 4. Ay asisinda 800 gr almıştı. Ama bu red etme çok uzun gibi oldu.
Sagmalisin cunku sut azalir... basima aynisi geldi ben sagmadim sonra sut azaldi iki aydir caba veriyorum arttirmak icin... bu ay kilo aliminiz dususe gecebilir meme grevi varsa

Canım biz her gün duş aldırıp kurumadan nemlendiricisini sürüyoruz baya iyi geldi.. Bir de sen dediğinden beri şurup vermiyorum gerçekten alerji şurupları sadece kaşıntıyı alıyor.. Bizim bebeklerimiz ekstra bakım istiyor terlemeyecek, pamuklu giyecek, belli gıdalarla beslenecek vb.

Sagmalisin cunku sut azalir... basima aynisi geldi ben sagmadim sonra sut azaldi iki aydir caba veriyorum arttirmak icin... bu ay kilo aliminiz dususe gecebilir meme grevi varsa
Öyle mi dersin şimdi endişe ettim. İki aydır reddediyor, önceki ay 1000 bu ayda 800gr alınca dr problem yok aynen devam demisti

Darısı bize insallah çok teşekkür ederim. Biberon bende vermiyorum. Ama tok olduğundan eminsem emzik veriyorum. Çünkü emerek yatmıyor genelde. Çok zormus
Konunun dagildigi iyi oldu gereksiz stres çünkü.

İyice acikmadan emmesin, kendi istesin emmeyi. Bir de varsa imkanı emzik vermezsen doğal emme içgüdüsü mecburen memeyle tatmin edilir.
Benim kızım bir de emmeden uyumuyordu neler çektim aç uykusuz.

iste ben de tam onu merak ediyorum S sakyuz ile de bi problemimiz olmadi onunla da en son sunnet hakkinda konusmustuk misal. ama gayet kindar bi sekilde yazma ihtiyaci hissediyor nedense.
akli selim bir insan da cikip soyleyebilir mi acaba mutella muridleri nedir allah askina?

Öyle mi dersin şimdi endişe ettim. İki aydır reddediyor, önceki ay 1000 bu ayda 800gr alınca dr problem yok aynen devam demisti
Aynen 3. Aydan itibaren yaziyorum 1100 750 550 gibi dustu bizim de enson ay sadece 110 gram aldi dusun 6. Ayda yani... dr mamaya gerek yok onceki alimlarimiz cok iyi dese de geceleri maalesef takviye yapiyorum sen sen ol gerekirse sag sagdigini kasikla icir ya da alistirma bardagi al aventinkini tavsiye ederim yumusak uclu olandan

Evet aynı durumdayız çoğumuz. Geçecek inşallah yeter ki emsinler. :)

Emziği nasıl bıraktırdın ya uykuya dalarken fln veriyorum onun dışında kemirmek için kullanıyor ama :) bıraktırsam mı ondan da emin değilim var mı bi yöntem karar verirsem uygularım
Bu arada sevindim redddin azalmasına bizimki de bitti gibi ama hala ara ara yapıyor

mama takviyesini bana söylediğin gibi alıştırma bardağı ile mi veriyorsun?.

Burada bebeklerinin resimlerini paylaşmak isteyenler vardı cnm, instagramda birbirini takip edenler, birbirinden döküman oyuncak vs alanlar, buluşanlar.. uyku eğitimi desteği verenler, süreci paylaşanlar.. vs vs... zaman içinde telefonda konuşulmaya başlanması çok doğal.. eğer forumdan kopulmuş yahut bir günde bir grup oluşturulmuş olsa dediğin doğru olurdu.. ama zaten isteyen, birbiriyle iletişim kuran herkes dahil oldu tek tek.. hatta burayı sessiz takip edip instagramdan bir iki tanemizi bulup yazan bile oldu... kısacası aktif arkadaşların hemen hemen hepsi var diyeyim ben sana.. gelmek isteyip eşleri izin vermeyenler de oldu hatta... neticede herkes burada da yazmaya devam etti biliyorsun ki.. kendi adıma özetle şöyle söyleyeyim, bir tane bile cevaplamadığım bildirimim olmadığına eminim..

Arkadaşlar 2 gündür demir damlası kullanıyoruz ve altüst olduk. Kabızlık,huysuzluk,özellikle gece yarısı sanki birisi bişey yapıyormuş gibi ağlama. Acaba sizede oldu mu böyle? Doktoru arayıp damlayımı değiştirsem bilemedim.

Ya zaten sadece uykuda alıyordu onu da Nazlı Nazlı alıyordu :) ara ara bazen veriyorum zor da kalınca ama onun da çoğunda dilinde donduruyor:) ayagimda salladigim için biraz mayistirip emziriyordum beni emzik yapmıştı tabiri caizse :)teşekkür ederim sevindim sizin de azaldıgina ama gerçekten artık koşa koşa anne memeeee diye gelsin istiyorum (hem kossun hem konussun istiyorum :) )

Hepsi oldu bizde maalesef... once damlayi kestim 1 ay vermedim keser kesmez mutsuzluk huzursuzluk bitti ama 3 ay boyunca kabizlik devam etti 1 ayin sonunda madem kabiz oldu bari devam edeyim diye gene basladim kabizlik disinda bir etki olmadi o zaman ferrum idi simdi sidefer e gectik yeni... bu arada bikac gundur mama takviyesi basladim kakasini kendi kendine yapmaya basladi anne sutu alan bebekte kabizlik oluyor

Son düzenleme:
Evet dut suyunu ben de duydum ama dediğin gibi bebek diye uygulamaktan çekiniyorum. Şimdilik kremlerle idare etmeye çalışıcam bakalım.

Ani ağlamaları oluyor ama damladan olduğunu düşünmedim. Genel olarak kabızlık da yapmadı. Uykusuzluk zaten forever Hangisini kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…