2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bez olarak sleppy 4+ kullanıyorum. Çok memnunum. Taşırma falan olmadı desem yeri. Kg aldıkça arada oldu. Bezini hemen büyük aliyorum o sorunda kalmıyor. Neticede bez diye dusunenlerdenim galiba:) ama her bez her bebegee olmuyor, bebisin cildinde göre degisiyor sanırım.

Baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hemde saf ıslak pamuk olması beni cezbediyor
Kesinlikle çok iyi doğduğundan beri baby&me kullanıyoruz şükür pişik olmadı hiç. Kampanyası oluyor bazen 1 kutu alana 2. Kutu %60 indirimli. Stok yapıyoruz hemen

Bende gece yatmadan yoğun yağlı kremlerden sürüyorum yumuşuyor sabaha kadar,gün içindede nemlendirici sürüyorum ama ne fayda

Surersen iyi olur ben oyle yapiyorum

Haha ben de ayni kervandayim 6 aydir kuafore ayak basmadim oturdugumuz yere yakin yok birakip gidemiyorum hamileyken gidiyordum simdi kuaforculuk oynuyorum evde
Ben nisanda kestirmistim en son sacimi.boyayi da tup bebek tedavilerinde biraktim diyebilirim ki en son ekim 2016 da boyattim.dogumdan beri 2 defa kaş aldirmaya gittim.en son 1.5 ay onceydi.ben kuaforculuk oynayinca mahvediyorum elleyemiyorum dabenim yakin kuafor 2 defa biraktim esime yrm saatte dondum.ama sac kesim boya balyaj manikur pedikur vs girerse isin icine en az 3 saat.simdi de salgin var kaş icin bile gitmiyorum hastalik kapar eve getiririm diye.

Evet canım oğlumda da vardı her yıkama öncesinde 30dk önce falan zeytinyağı sürüp tarakla geriye taradım. Banyodada aynı şekilde fırçayla dairesel hareketler yaptım geçti 4 5 kez yaptıktan sonra.

Bende hugges kullanıyorum ben bayb me den hiç memnun kalmadım alıcaksan bir tane alıp debemeni öneririm eşim üç kutu almış içinde üç tane var zaten kullamadım kaldı
Koliyle almayalim en kucuk paketle deneyelim oki tsk

Haha çok tatlısınız

Pişik kremi sudocream kullanıyorum. Ben her kakadan sonrada sürmüyorum. Sadece cidden kızardığında kullanıyorum. Her kakadan sonra sürmelimiyim?

Çok canım çekti ama kim uğraşacak bunla

Eklentiler

• DFE465E7-C20C-4B0F-9C3D-A15F724A17A4.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar adenovirüs diye bir salgın başlamış. Dikkatli olun yüksek ateş, ishal, iştahsızlık ve burun tıkanıklığı (nezle gibi) en basta gelen belirtiler. Mecbur kalmadıkça hastaneye gitmeyin kuzularınızla. Biz mahfolduk

Sudocrem kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı kakayı bizimki 3 günde bir falan yapıyo o yüzden gün içinde bi iki kez sürüyorum sudocremi
Bizimki günde 2 3 defa yapıyo çok şükür o yüzden pişik önleyici kullanıyorum. Sudocrem de evde bulunduruyorum. Sadece kaka dan sonra sürsem yeter o zaman günde 3 defa sürmüş oluyorum ortalama

Rica ederim.zaten bu tur kremler ilaclar tedbiren surulmemeli bence.en masumu bile kimyasal.
Aynen. O yüzden hem süresi gelmiyo hemde arkadaşın bebeğini gördükten sonra korkuyorum süreyim en iyisi diyorum

Kesinlikle çok iyi doğduğundan beri baby&me kullanıyoruz şükür pişik olmadı hiç. Kampanyası oluyor bazen 1 kutu alana 2. Kutu %60 indirimli. Stok yapıyoruz hemen
Bizde öyle valla şuan 48 li hiç açılmamış kutum var bir de geçen ay kampanyaya denk geldik %30 indirim vardı ordan da 40 paket devam mendili aldık. Herhalde yaşına kadar götürür bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…