Himm yenidogan ve devam mendili diye ayri mi.Bizde öyle valla şuan 48 li hiç açılmamış kutum varbir de geçen ay kampanyaya denk geldik %30 indirim vardı ordan da 40 paket devam mendili aldık. Herhalde yaşına kadar götürür bizi
En azindan bir faydasi var ki toplum icine cikip eve hastalik mikrop tasimiyoruz iyi tarafindan bakmak lazimBen nisanda kestirmistim en son sacimi.boyayi da tup bebek tedavilerinde biraktim diyebilirim ki en son ekim 2016 da boyattim.dogumdan beri 2 defa kaş aldirmaya gittim.en son 1.5 ay onceydi.ben kuaforculuk oynayinca mahvediyorum elleyemiyorum dabenim yakin kuafor 2 defa biraktim esime yrm saatte dondum.ama sac kesim boya balyaj manikur pedikur vs girerse isin icine en az 3 saat.simdi de salgin var kaş icin bile gitmiyorum hastalik kapar eve getiririm diye.
Tesekkur ederim canim bugun zeytinyagiyla baslicam ben de insallah sonuc alirim agirlikli cozum olmus zaytinyagiEvet canım oğlumda da vardı her yıkama öncesinde 30dk önce falan zeytinyağı sürüp tarakla geriye taradım. Banyodada aynı şekilde fırçayla dairesel hareketler yaptım geçti 4 5 kez yaptıktan sonra.
Pampers kaç numara peki kilosu kaç şuan?
Bide artık oturtuyoruz ya galiba ondanda kaynaklanıyor.
Ben yatmadan onceki bez degisiminde mutlaka suruyorum onun haricinde kakadan sonra genellikle suruyorum. Bu ara her bezden sonra suruyorum cunku pisiugimiz artti malesef bepanthol cok iyi gercekten ilk dogdugunda kullanmistim suan uni baby kullaniyorum ayni etkiyi alamadimHanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
Bizde de tam tersi:) sol bol,sag az... :)Neden hep bu sol meme yaa. Bizim durum da aynı sola yatırıyorum biraz emiyor sonra ağlıyor sağa alıyorum hiçbişe yok gibi devam ediyor emmeye
Kıyamam ya iyileşsin bir an önce. Hiç hasta olmasa bebekler keşkeTeşekkür ederim dilekler için tek tek alıntıyı beceremedim
Gretchen Grundler burnu çok akıyo öksürük hapşırık da eşlik ediyor. Gece hava verdik şki kez iyi gelmişti etkisi azalınca gece ağlaya ağlaya uyuyup ağlaya ağlaya uyandı kuzun doktorunuz prospan kullanın dedi burnu sürekli açık tutun dedi tabi çığlıj çığlığa biraz zor oluyo ama inşAllah bi an önce biter gider
Önceden her bezde sürerdim ama sanki zarar veriyor gibi hissetmeye başladım ben de artık sadece pişik başladıysa sürüyorum.Hanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
Ben kendi kendime çözmeye başladım o sorunumu, bebeği eşime verip yarım saatte insan içine çıkacak hale getiriyorum kendimi. Yoksa gerçekten yol orangutana doğru gidiyorBebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhaldeilk insan mi diyim oran gutan mi diyim aynaya bakinca gordugume bilemiyorum
Geçmiş olsun. Sana mi bulaştı yoksa bebegine mi? İnşallah iyileşirsiniz bir an önce.Kızlar adenovirüs diye bir salgın başlamış. Dikkatli olun yüksek ateş, ishal, iştahsızlık ve burun tıkanıklığı (nezle gibi) en basta gelen belirtiler. Mecbur kalmadıkça hastaneye gitmeyin kuzularınızla. Biz mahfolduk
Bebeğime canım minikleri etkileyen bi salgın. Mahvetti çocuğumu. İştah yok burun sürekli tıkalı, hapşurdukça biraz akıyor ama tıkanıklığı geçmiyor aspiratör damlada kar etmiyor. İshali var ateş bi anda 38 e çıkıyo ateş düşürücü kullanıyoruz. Uyku falan yok yani. Ne zaman geçer bilmiyorum internette pek bişey bulamadım hakkında. Solunumla bulaşıyor ve çok hızlı yayılıyorKıyamam ya iyileşsin bir an önce. Hiç hasta olmasa bebekler keşke
Önceden her bezde sürerdim ama sanki zarar veriyor gibi hissetmeye başladım ben de artık sadece pişik başladıysa sürüyorum.
Ben kendi kendime çözmeye başladım o sorunumu, bebeği eşime verip yarım saatte insan içine çıkacak hale getiriyorum kendimi. Yoksa gerçekten yol orangutana doğru gidiyor
Geçmiş olsun. Sana mi bulaştı yoksa bebegine mi? İnşallah iyileşirsiniz bir an önce.
Zeytinyağlı olanı var devam mendili diye geçiyor. Bi tanıdıkta görmüştüm daha yumuşak dokusu. Yine saf ıslak pamuk sadece zeytinyağlısıHimm yenidogan ve devam mendili diye ayri mi.
Teşekkür ederimBen yatmadan onceki bez degisiminde mutlaka suruyorum onun haricinde kakadan sonra genellikle suruyorum. Bu ara her bezden sonra suruyorum cunku pisiugimiz artti malesef bepanthol cok iyi gercekten ilk dogdugunda kullanmistim suan uni baby kullaniyorum ayni etkiyi alamadim
Teşekkür ederimKıyamam ya iyileşsin bir an önce. Hiç hasta olmasa bebekler keşke
Önceden her bezde sürerdim ama sanki zarar veriyor gibi hissetmeye başladım ben de artık sadece pişik başladıysa sürüyorum.
Ben kendi kendime çözmeye başladım o sorunumu, bebeği eşime verip yarım saatte insan içine çıkacak hale getiriyorum kendimi. Yoksa gerçekten yol orangutana doğru gidiyor
Geçmiş olsun. Sana mi bulaştı yoksa bebegine mi? İnşallah iyileşirsiniz bir an önce.
Bebeğime canım minikleri etkileyen bi salgın. Mahvetti çocuğumu. İştah yok burun sürekli tıkalı, hapşurdukça biraz akıyor ama tıkanıklığı geçmiyor aspiratör damlada kar etmiyor. İshali var ateş bi anda 38 e çıkıyo ateş düşürücü kullanıyoruz. Uyku falan yok yani. Ne zaman geçer bilmiyorum internette pek bişey bulamadım hakkında. Solunumla bulaşıyor ve çok hızlı yayılıyor
Aman diyim benim bebeğimde böbrek taşı var doğuştan. Onun takibi için tahlil vermeye gittik virüs kapıp döndük. Hastanede kaldığımız toplam süre 20 dk falandır ama yetti bile. Mecbur kalmadıkça gitmeyin çünkü çocuğu korumanın hiçbir yolu yok. Solunumla geçiyor ve onların daha bağışıklığı kendini korumaya hazır değil hemen bulaşıyorÇok geçmiş olsun ya ben de öylesine kontrol için randevu almıştım ama vazgeçtim yazdığını görünce.
Çok kötü olmuş ya. Çabuk geçsin de huzurla uyusun yesin yemeğini kıyamam.Bebeğime canım minikleri etkileyen bi salgın. Mahvetti çocuğumu. İştah yok burun sürekli tıkalı, hapşurdukça biraz akıyor ama tıkanıklığı geçmiyor aspiratör damlada kar etmiyor. İshali var ateş bi anda 38 e çıkıyo ateş düşürücü kullanıyoruz. Uyku falan yok yani. Ne zaman geçer bilmiyorum internette pek bişey bulamadım hakkında. Solunumla bulaşıyor ve çok hızlı yayılıyor
Evde saç bandı taksan taktırırmı
Kızlar oğlum uyurken başını surekli sağa sola çeviriyor kulağı kıvrılmış biraz kepçe gibi olmaya başladı sanki.sapkada taktirmiyor ne yapsak acaba?
Aynı durumdayım cnm bende haftada 3 4 kez ütü yapyrmBiz prima aktif bebek 4 numara kullanıyoruz. Ben memnunum. Islak mendil hala uni baby yenidoğan kullanıyoruz. Diğerlerinde saf su yazsa bile içeriğine bakınca, birsürü koruyucu maddeyazıyor. El yıkama konusunda sizin kadar değilim galiba. Altını değiştirince bir kere yıkıyorum. Ütü benim için patolojik bir durum. İlk bulan neden bulmuş anlamadım . Ben sık sık mantar olduğumdan doktor bana iç çamaşırlarını ütüleri demişti . Bende yıllardır herşeyimi ütülerim, evlenince eşiminde ütüleme başladım. Şimdi oğlumunda ütülüyorum. Ütü yapmaktan nefret ediyorum ama yapmadan duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?