2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde öyle valla şuan 48 li hiç açılmamış kutum var bir de geçen ay kampanyaya denk geldik %30 indirim vardı ordan da 40 paket devam mendili aldık. Herhalde yaşına kadar götürür bizi
Himm yenidogan ve devam mendili diye ayri mi.

En azindan bir faydasi var ki toplum icine cikip eve hastalik mikrop tasimiyoruz iyi tarafindan bakmak lazim

Evet canım oğlumda da vardı her yıkama öncesinde 30dk önce falan zeytinyağı sürüp tarakla geriye taradım. Banyodada aynı şekilde fırçayla dairesel hareketler yaptım geçti 4 5 kez yaptıktan sonra.
Tesekkur ederim canim bugun zeytinyagiyla baslicam ben de insallah sonuc alirim agirlikli cozum olmus zaytinyagi

Ben yatmadan onceki bez degisiminde mutlaka suruyorum onun haricinde kakadan sonra genellikle suruyorum. Bu ara her bezden sonra suruyorum cunku pisiugimiz artti malesef bepanthol cok iyi gercekten ilk dogdugunda kullanmistim suan uni baby kullaniyorum ayni etkiyi alamadim

Kıyamam ya iyileşsin bir an önce. Hiç hasta olmasa bebekler keşke

Önceden her bezde sürerdim ama sanki zarar veriyor gibi hissetmeye başladım ben de artık sadece pişik başladıysa sürüyorum.

Bebegi birakacak biri olsaydi ilk isim kuafore gitmek olur herhalde ilk insan mi diyim oran gutan mi diyim aynaya bakinca gordugume bilemiyorum
Ben kendi kendime çözmeye başladım o sorunumu, bebeği eşime verip yarım saatte insan içine çıkacak hale getiriyorum kendimi. Yoksa gerçekten yol orangutana doğru gidiyor

Geçmiş olsun. Sana mi bulaştı yoksa bebegine mi? İnşallah iyileşirsiniz bir an önce.

Bebeğime canım minikleri etkileyen bi salgın. Mahvetti çocuğumu. İştah yok burun sürekli tıkalı, hapşurdukça biraz akıyor ama tıkanıklığı geçmiyor aspiratör damlada kar etmiyor. İshali var ateş bi anda 38 e çıkıyo ateş düşürücü kullanıyoruz. Uyku falan yok yani. Ne zaman geçer bilmiyorum internette pek bişey bulamadım hakkında. Solunumla bulaşıyor ve çok hızlı yayılıyor

Teşekkür ederim inşallah pişiğimiz hiç tekrarlamamak üzere geçer

Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun ya ben de öylesine kontrol için randevu almıştım ama vazgeçtim yazdığını görünce.

Çok geçmiş olsun ya ben de öylesine kontrol için randevu almıştım ama vazgeçtim yazdığını görünce.
Aman diyim benim bebeğimde böbrek taşı var doğuştan. Onun takibi için tahlil vermeye gittik virüs kapıp döndük. Hastanede kaldığımız toplam süre 20 dk falandır ama yetti bile. Mecbur kalmadıkça gitmeyin çünkü çocuğu korumanın hiçbir yolu yok. Solunumla geçiyor ve onların daha bağışıklığı kendini korumaya hazır değil hemen bulaşıyor

Çok kötü olmuş ya. Çabuk geçsin de huzurla uyusun yesin yemeğini kıyamam.

Kızlar oğlum uyurken başını surekli sağa sola çeviriyor kulağı kıvrılmış biraz kepçe gibi olmaya başladı sanki.sapkada taktirmiyor ne yapsak acaba?

Kızlar oğlum uyurken başını surekli sağa sola çeviriyor kulağı kıvrılmış biraz kepçe gibi olmaya başladı sanki.sapkada taktirmiyor ne yapsak acaba?

Ben yenidoğan dönemi dışında şapka takamadım sürekli oynadığından burnuna kadar iniyordu şapka :) bizim de kepçe kulaklı gibi biraz eliyle de çok çekiyor bazen yatarken altta da kalıyor olabilir napsak bant mı yapıştırsak dayısı da kepçe kulaklı biraz da genetik olur herhalde. Sağlıklı duysun da kepçesi de nazar boncuğu olsun :)

Aynı durumdayım cnm bende haftada 3 4 kez ütü yapyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…