2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oh sefaniz olsun :)) ozendim simdi var mi İzmir de olan?

Emzirme doneminde olabiliyormus ben de sistiginde hissediyorum bazen ama surekli degil sen yine muayeneni ol icin rahat etsin derim

Bizde yarın ek gıda serüvenine başlıyoruz. Bugün çıkıp alışveriş yaptık. Sebzeleri ben çiftlikten getirtmedim. İstanbuldaki arkadaşlar için, Beşiktaş barbaros bulvarında çiftliğin dükkanı vardı, en son geçen sene alışveriş yapmıştım.Ama ben Şişlideki organik pazardan aldım. Eşim organik olayın koca bir yalan olduğunu söyleye söyleye alışveriş yaptı.Doktorumuz kabızlık ihtimaline karşı her sebzeye zeytinyağı gezdirerek ver dedi. Ayrıca ikinci hafta, sebzeleri kemik suyuyla ıslatıp vermemi söyledi.

İyiyim cnm yokluğun farkediliyor bugün ogullarmla biraz gezmeye cıktık inş hastalanmazlar sen naslsn
Çok saol cnm hiçbir şey olmaz inşallah, tasalanma, onların da ihtiyacı var değişikliğe.. ben de korktum Bursa yolculuğu yorar mı falan diye ama endişelenip kötüyü çağırmak istemiyorum.. alıştın mı bu arada iki çocukla toparlanıp evden çıkabilmeye? Biz hala kesin bir şey unuttuk kafasıyla çıkıyoruz da yola :)))

Ultrasonun bebeğe hiçbir etkisi yok diye biliyorum cnm. Bir de tabi ki baktırman en iyisi ama babam bana hep ağrıyorsa korkma demişti benzer bir süreç geçirdiğimde. Daha önce de konuşmuştuk, göğüs içindekiler emzirmeyi kestikten sonra hemen geçti zaten, deri altındakini de beş dk lık bir operasyonla alıyorlar hemen. Seninki de benzer ve tehlikesiz bir durum diye hissediyorum ben.

Cnm benim ikinci ama aynı birinci oluyor sanki hiç yaşamamış gibş
İnşallah canım

Evet süperdi canım sen hangi şehirdeydin
İstanbul cnm ama bursa ya geldim çok güzel bir yer ulu cami teleferik osman gazi türbesi kapalı carşı cumalı kızıj köyüne gittk hepsi birbirinden güzeldi tekrar gitmek istiyorum
Bu kadar süre yazıştıktan sonra pek keyifli oluyormuş gerçekten :) zaten tanıdığın insanlarla bir kez daha tanışıyorsun ve “ne kadar da aşinaymışız birbirimize meğer” diyorsun :)
Evet cok güzel bir duygu arkadşlık kuruyorsun
Bir gün önceden aksandan çantamı kiyafetlere kadar hazrlrm ama evden cıkmam savaş gibi olyr keain bişeyler unutyrm cok yorucu oluyor ya bir yerw gidince bazen iki kat yoruluyorum

kizlar babalariyla aşk yaşar,onun tadina varirsa degisir bence de dusunceleri:)
Bencede hatta annelerini kıslanır babalarına naz yaparlarmış :) Çok tatlılar ya eşimde çok sever aslında öyle bebişleri ama büyüdüğünde üzerine alacağı sorumluluktan korktu demekki:) Erkekte olsa aynı sorumluluk var aslında değişen birşey yok ortam kötüyse hepsine kötü. İnşallah yavrularımızın karşısına iyi insanlar çıkar

Süper bursaya gelirsen beklerim mutlaka görüşelim canım.

Bir "herseye karsi" da bende var.markettekinin organik olduguna inanmaz sebze meyvede..sut zeytinyagi yyogurt vs de köy yerinden ya da uretim yerinden aldiginin hijyenine inanmaz.nereden ne alayim.gokten zembille innmelerini bekliyoruz

Kızlar selâm persembe kesem göZüktü 5haftalik ve ilk kanimi verdim nette bakiom cogul olabilirmi bende kafa karışık 5haftalik gebelige bu deger sizce Eki Görüntüle 2109577
5 haftalik gebelik icin biraz yuksek gibi.belki adet sonrasi hemen hamile kalmissinizdir.en dogru cevabi ultrason verecek.hayirli olsun ins saglikla kucagiiza alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…