2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 canım üzme kendini inşallah herşey güzel olur ,seni o kadar iyi anlıyorum ki ,inşallah hiç birseyi yoktur Emirin .fazla beslenemediginden kasları zayıftır kızımda 5,5 aylıkken başladı dönmeye hala yüzustunden dönemiyor .

B bursa_83 Emir güçlü bir bebek, Allah’ın izniyle hiçbir şeyi de yok. Herkes demiş ama ben de söyleyeyim çünkü gerçek, doktorlar önlem olsun diye oradan oraya gönderiyorlar, annenin içi içini yermiş babanın uykuları kaçarmış umurlarında değil. Her bebek bir değil, her bebeğin bir anı da öbür anını tutmuyor eminim güzel oğlun hepsini yapacak. Sadece biraz daha küçük olduğu için belki biraz geç yapr ama yapar. Canını sıkma, içini ferah tut, bol bol ilgilen ve gül oğluna

Ek gıdaya geçen arkadaşlar bebeğinizin kakası artık eskiye göre katılaştımı?
Nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok.bizimki artık sulu değil.normal mi?
Bizimki de katı ya,biraz da zor yapıyoruz gibi. Ama tecrubeli arkadaslara sorduğumda olabilir dediler,cogunun aynı sekilde olmus sonra düzene girmis

G gunesli gunler nin dedigi gibi karanlıkta emzrime ise yarayabilir,bizimde 2 aylıktan 3,5 aylıga kadar 1,5 ay sürmüstü meme reddi resmen gündüzde karanlıkta yasadım sırf emsin diye.uykuya dalarken,uykudan uyanmaya yakın hem uyku mahmuru halindeyken emzirdim. Ara ara reddetti yine ama ara ara da aldı sende dene cnm.ınsallah ise yarar canım.

Bugün S sakyuz ve E elif_ay ’la kahve keyfi yaptık Bursa’da hanımlar. Çok çok güzel bir gün oldu benim için.. sizinle de minicik paylaşayım istedim, çünkü bu kadınlar “gerçek” ve gerçekten harika :)))

Eklentiler

• 12EB16F0-B332-4725-9FF0-4C97F5EE8153.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 102
Canımm çok güzell bir gündü ve sohbetti iyiki geldin bursaya iyiki seni ve E elif_ay tanıdım harikasınız.. ve çok gerçek

Kızlar merhaba. Bir haftadır aklıma takılıyor ve uyuyamiyorum. Sol göğsümde bezeler var .
Ilk zamanlarda emzirmeden kaynaklanıyordur dedim olabilir felan diye kendimi rahatlatmaya çalıştım. Sonra bu bolumde hemşire olan arkadasima sordum bir hafta gozlemle emzirmeden olabilir bakarsin hic gecmezse gel dedi. Bakiyorum o bezeler hep duruyor elime geliyor ve ağrı veriyor.
Siz de de var mi acaba ben mi evham yapıyorum ??
Muayene olmaya gitsem ultrasonun kızımı zararı olur mu acaba

Ciddi bir şey değildir emzirme döneminde olduğunu duymuştum. Ama gidip bi muayene ol istersen için rahat eder. Elle bakarlar zaten. Ultrason ile bakarlarsa zaten zararlı değil ama radyasyon alirsan o süre içinde o sütü sagip atiyorsun filan belli bi saat emzirme diyor doktor. Tam da bilmiyorum ama bi araştırmak lazım.

Tekrarını en kısa sürede beklıyorum sohbetin tadına doyamadım bugün S sakyuz

Canim cok sagol iyiyiz çok şükür pazartesi kontrol var inşallah doktor da sıkıntı yok der siz ne yaptınız aşı dan sonra ek gıda nasıl gidiyor dis var mı?
Aşı çok etkiledi bizimkini ya kaç gece uykusuz geçti ağladı sürekli. Uykusundan ağlayarak uyandı
Diş hala yok çıkmıycak galiba valla ilk çocuk olunca bilemedim ne derdi var diş mi atak mı aşı mı

En iyisi gidip muane olmak. Ama korkuyorum tabi

Canim bizimki ilk disini patlatincaya kadar gece ruyalarinda agladi uyuyamadi hep boluk boluk sanki gaz sancisi cekiyomus gibi atesi olmadi sukur ama huysuzluk memnuniyetsizlik huzursuzluk hat safhadaydi.. Patladi ucu gorundu biraz rahatladi anladim ki hepsi distenmis. Suan asiyla ayni gune ikinci disi yarildi daha ucu gorunmedi ilkinden cok daha fazla huzursuz yavrum her seye saldiriyor durup dururken aglamaya basliyor yani artik dis zamanlari baska bir sorunu yoksa sizin de distendir sismis mi dis etleri dis kabarmis mi icten hic? Genellikle on altlar geliyor ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…