- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Avent penguen bardakla veriyorum. Henüz hiç sızma olmadı.Arkadaşlar suyu alıştırma bardağıyla mı veriyorsunuz? Alıştırma bardağını hangi marka aldınız?
Benim kız da elini bir kez öptüysem sürekli elini ağzıma götürüp zorla öptürüyor emerken, küçük despot sevgiyi şiddetle kazanabileceğini düşünüyor ama ben bu şiddet sırasında parmaklarını yemek istiyorum. Sahiden de bazı sevgiler şiddetle kazanılabilirmişHahahaha aynısını bnmki de yapıyor. Bi anda oturup etrafı izliyor,yüzüme vuruyor biseyler söyleniyo kendi kendine,keyfine göre emiyor:) bayılıyorum o hallerine yaa
Benim oglan da aynisini yapiyorAvent penguen bardakla veriyorum. Henüz hiç sızma olmadı.
Benim kız da elini bir kez öptüysem sürekli elini ağzıma götürüp zorla öptürüyor emerken, küçük despot sevgiyi şiddetle kazanabileceğini düşünüyor ama ben bu şiddet sırasında parmaklarını yemek istiyorum. Sahiden de bazı sevgiler şiddetle kazanılabilirmiş
Aynen emzirmeye başlıyorum el hemen yüzüme uzanıyor . Allahm çok tatlılar yaAvent penguen bardakla veriyorum. Henüz hiç sızma olmadı.
Benim kız da elini bir kez öptüysem sürekli elini ağzıma götürüp zorla öptürüyor emerken, küçük despot sevgiyi şiddetle kazanabileceğini düşünüyor ama ben bu şiddet sırasında parmaklarını yemek istiyorum. Sahiden de bazı sevgiler şiddetle kazanılabilirmiş
Avent alıştırma bardağı aldık ama bi türlü kullanamadıArkadaşlar suyu alıştırma bardağıyla mı veriyorsunuz? Alıştırma bardağını hangi marka aldınız?
Ben biraz destek oluyorum şimdilik döke saça öğreniyorAvent alıştırma bardağı aldık ama bi türlü kullanamadı
Face te blw turkiye sayfasinda avent icin pek olumlu yorum yok nuk un alistirma bardagini oneriyorlar.benim de kafam karistiDediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.
Bende oluyorum ama çekemiyorBen biraz destek oluyorum şimdilik döke saça öğreniyor
Avent penguen bardakla veriyorum. Henüz hiç sızma olmadı.
6+ ise evet bu.Dediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.
Belki benim kızın maalesef uzun bir ilaç geçmişi olduğu için daha kolay içmiştir çünkü şırıngadan ve biberon ucundan ilaç içe içe geliştirdi çocuk tekniğini.Bende oluyorum ama çekemiyor
Zor çekiliyor yani minnacık bi biberon var onda veriyorum artk.6+ ise evet bu.
Belki benim kızın maalesef uzun bir ilaç geçmişi olduğu için daha kolay içmiştir çünkü şırıngadan ve biberon ucundan ilaç içe içe geliştirdi çocuk tekniğini.
Ikiside duruyor ayakta gecen oylesine yuretece koydum tepkisine bakmak icin yurudu emeklemek icin ugras yok amaCnm benim biri donmuyo cok tenbel bir cocuk kuvezde kalan digeride tam tersi cok hareketli ayaklarinin ustune bile tam anlamiyla basiyo digeride basmaya calisiyo bizimde asimiz 2 mart
Haşlıyorum sarısını labneyle karıştırıp veriyorum
Kilo problemi yok canım.valla ben daha sağlıklıdır diye düşünüyordum pirinç ununu.hipp kaşık mamasımı kullanıyım o zamanKilo problemi yoksa pirincin bir faydası yok. Hatta içinde az da olsa arsenik barındırıyor. Kilosu yerindeyse pirinç verme bence.
Aynenvalla ben cok mıncıklayarak ,sıkarak seviyorum annem yavas diyo :) o derece yani.. töbe töbe derlermis ya ayı yavrusunu severken boğarmış o hesap yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?