2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar suyu alıştırma bardağıyla mı veriyorsunuz? Alıştırma bardağını hangi marka aldınız?
Avent penguen bardakla veriyorum. Henüz hiç sızma olmadı.

Hahahaha aynısını bnmki de yapıyor. Bi anda oturup etrafı izliyor,yüzüme vuruyor biseyler söyleniyo kendi kendine,keyfine göre emiyor:) bayılıyorum o hallerine yaa
Benim kız da elini bir kez öptüysem sürekli elini ağzıma götürüp zorla öptürüyor emerken, küçük despot sevgiyi şiddetle kazanabileceğini düşünüyor ama ben bu şiddet sırasında parmaklarını yemek istiyorum. Sahiden de bazı sevgiler şiddetle kazanılabilirmiş

Benim oglan da aynisini yapiyor elindeki butun parmaklari tek tek opturuyor hatta afiyetle yiorum ben de

Aynen emzirmeye başlıyorum el hemen yüzüme uzanıyor . Allahm çok tatlılar ya

Ya bu kuzularin her gun birbirleriyle ayni seyleri yapmalari cok guzellllll.sanki bildiri dagitiliyor bugun sunu yapacaksiniz diye. Donmeleri hem de bir yonu tercih ederek donmeleri etrafi izlemeleri emerken ellerini yuzumuze koymalari vs...burda hangi gun ne okusam o gun o yazilani oglum daha cok yapiyor.

Dediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_20180213-111129.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 52
Dediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.
Face te blw turkiye sayfasinda avent icin pek olumlu yorum yok nuk un alistirma bardagini oneriyorlar.benim de kafam karisti

valla ben cok mıncıklayarak ,sıkarak seviyorum annem yavas diyo :) o derece yani.. töbe töbe derlermis ya ayı yavrusunu severken boğarmış o hesap yanii

6+ ise evet bu.
Bende oluyorum ama çekemiyor
Belki benim kızın maalesef uzun bir ilaç geçmişi olduğu için daha kolay içmiştir çünkü şırıngadan ve biberon ucundan ilaç içe içe geliştirdi çocuk tekniğini.

Cnm benim biri donmuyo cok tenbel bir cocuk kuvezde kalan digeride tam tersi cok hareketli ayaklarinin ustune bile tam anlamiyla basiyo digeride basmaya calisiyo bizimde asimiz 2 mart
Ikiside duruyor ayakta gecen oylesine yuretece koydum tepkisine bakmak icin yurudu emeklemek icin ugras yok amaanne karninda gecirdikleri 1 gun bile cok fark ediyor cocuklarda doktor bir sure geriden gelirler demisti

Kilo problemi yoksa pirincin bir faydası yok. Hatta içinde az da olsa arsenik barındırıyor. Kilosu yerindeyse pirinç verme bence.
Kilo problemi yok canım.valla ben daha sağlıklıdır diye düşünüyordum pirinç ununu.hipp kaşık mamasımı kullanıyım o zaman

valla ben cok mıncıklayarak ,sıkarak seviyorum annem yavas diyo :) o derece yani.. töbe töbe derlermis ya ayı yavrusunu severken boğarmış o hesap yanii
Aynen ama o da hosnut bu durumdan kikirdayip duruyo yogururken Allah korusun evlatlarimizi herkesinkini.. Ne guzel ne tarifsiz bir duygu.. bin sukur

Kızlar oğlun komando şeklinde gidiyor baya bacaklar ve totoyu kaldırıyor ama gövdeyi kaldırıp emekleme pozisyonuna geçmiyor çevremdeki herkes emeklemeden yürüyecek dese de merak ediyorum kolları ile gövdesini ne zaman kaldırıp emekleyebiliyor

Kızlar selamlar,

Biz de ek gıda tadımlarına geçtik. Şimdiye kadar yoğurt, havuç, patates ve balkabağı tattı. Henüz hepsinden 1 çay kaşığı kadar yedi. Çok acelem yok. Aslında bize doktor 15 gün sonra kahvaltıya geçebilirsin dedi porsiyonları biraz daha büyük önerdi ama ben 7.aya kadar süt ağırlıklı ve günlük sebze tadımları şeklinde gitmek istiyorum. Tepkilerini izlemek çok komik oluyor :) Özellikle balkabağını hiç sevmedi. Bir tek yoğurda biraz alışır gibi oldu. Suya hiç tepki vermedi, bıraksam lıkır lıkır içecek :)

Hepinize keyifli günler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…