2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yapiyor canm kafayi dondurup huu haa diye sesleniyor biyerlere sonra geri donuyor ben iyice yoruyorum onu gozleri kapanmaya baslayincs emziriyorum oyle uyutuyorum napayim .,

Canim benimde ikiz kizlarim var 36 haftalik 2890 biri 2600 biri dogdu 1 hafta once tarttirdim zayif olan 7200 diger kizimi tarttirmadim 25 asimiz var kilolari normal bence seninkilerinde saga sola yatiyorlar oynarken ama yuz ustu donemiyorlar
Cnm benim biri donmuyo cok tenbel bir cocuk kuvezde kalan digeride tam tersi cok hareketli ayaklarinin ustune bile tam anlamiyla basiyo digeride basmaya calisiyo bizimde asimiz 2 mart

İnşallah iyi gelir yeni bir doktor cnm.. belki farklı bir bakış açısı... midesine vs bakılmıştır illa ki değil mi?

Zor cnm ama emire geçmesinde biraz dayan yanında bakan ilgilenn varmı keşke herkez birbire yakın olsa böyle durumlarda birbirimize bir corba yapabilsek bebeklerimizle ilgilenebilsek evimizin işlerine yardım edebilsek emirin beslenme durumu nasıl

Et için bir veya iki parça kuşbaşı koyuyorum. Yumurta ve yoğurda bizimki de ikinci ay başlattı. Yatmadan önceki tahıl öğününe de öyle.. öncesinde meyvesine hipp 5 tahıllı ekliyorduk sadece. Bu ay da ceviz ekletir muhtemelen. Ayşe’de de öyle yapmıştı çünkü. Günde 3-4 çay bardağı kadar katı gıda almış oluyor şu an toplamda.

Bizimki pirinç ununa karşı, özellikle yazmıştı Ayşe’nin zamanında. O yüzden pirinci de Hipp alıyoruz cnm. Sebze olarak da brokoli, lahana, yer elması, brüksel lahanası (çok pratik), karnabahar, kereviz, pırasa, turp deneyebilirsin. Kahvaltıya en son başlatıyor bizim doktorumuz, o yüzden yeni başladık. Sen ne zaman başlamıştın katı gıdaya?

Ben pirinç unu daha sağlıklıklıdır diye düşünüyodum hep.bugüne kadar hazır mamayla büyüdü.bari şimdi doğal beslensin diye dert ediyodum.
Geçen ayın 15.de başladık ek gıdaya.
Doktor başlatırmı bu ay kahvaltıya?

Aydınlık ortamdaysam,ilgisini çekecek uyaranlar varsa ve uyku saati değilse benim oğlumda yapıyor. Oturmuyor ama emmeyi bırakıp, kafasını ilgisini çeken şeye çeviriyor aradada badikleri tutmaya çalışıyor.

Kilo problemi yoksa pirincin bir faydası yok. Hatta içinde az da olsa arsenik barındırıyor. Kilosu yerindeyse pirinç verme bence.

Arkadaşlar suyu alıştırma bardağıyla mı veriyorsunuz? Alıştırma bardağını hangi marka aldınız?

Hahahaha aynısını bnmki de yapıyor. Bi anda oturup etrafı izliyor,yüzüme vuruyor biseyler söyleniyo kendi kendine,keyfine göre emiyor:) bayılıyorum o hallerine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…