2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kilo problemi yok canım.valla ben daha sağlıklıdır diye düşünüyordum pirinç ununu.hipp kaşık mamasımı kullanıyım o zaman
Kasik mamasi hangi durumlarda veriliyor? Hepimiz verecek miyiz?blw + klasik icin uygun mu

Dediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.

Ben nuk un kulplu alıştırma bardağını kullanıyorum. ucu kesikli bebek çekmediği sürece hiç damlama vs olmuyor. oğlum da çok seviyor tavsiye ederim.

Kasik mamasi hangi durumlarda veriliyor? Hepimiz verecek miyiz?blw + klasik icin uygun mu
Ben klasik+blw gidiyorum. Bugün havucu Pütürlü püre yaparak verdim.Akşama bizim yemek saatimizdede parmak şeklinde vereceğim. Pirinçli, irmiği kaşık mamalarını bu tarz yemeyi sevmezse ekleyeceğim. Hazır kaşık mamalarını şimdilik vermeyi düşünmüyorum.

Hadi hayırlısı... tepkilerini izlemeye bende bayılıyoruuuuuummm... zaten ömrü boyu yiyecek,süt alsın daha ii tabii,bende ise baslamasam öyle yapacaktım ama baslayınca maalesef olmadı aksamları ve gece sadece...

Bugüne kadar sebzeleri hep blw ile tattırdım. Yoğurdu ve elmayı kendim yedirdim . Bugün havuç ve balkabağını haşladım çatalla ezip çorba olarak içircektim. Öğürmeye başladı. Buda nesi şimdi . Brokolileri havuçları yutup bunu nasıl yutarken öğürür .

Hergun bir yiyecek mi tattiriyorsunuz yoksa ayni gun havucu blw yogurdu klasik mi?

Hergun bir yiyecek mi tattiriyorsunuz yoksa ayni gun havucu blw yogurdu klasik mi?
Havuç ve balkabağını 3 gün kuralına göre tattırmıştım. Alerji çıkmayınca listeye ekledim. Şimdi ikisini birleştirip çorba yaptm(püre de denilebilir).
Yoğurdu da 3 gün denemiştik. Bazen kendisi yiyor bazem kendim yediriyorum yoğurdu.Yani her şeyi 3 gün boyunca deneyip alerjisi olmayanları birleştirebiliyorsun. Aynı gün içinde denemediğin sebzeyi yada meyveyi yine 3 gün kuralına göre tattırıyorsun.

Kaşık maması genelde gece yatarken tok tutması için veriliyor.
Onun yerine evde muhallebilerde yapılıyor.ben doktoruma sorucam.bide onun görüşünü alıcam.
Blw ye henüz geçmedik.ama hazır olduğunda geçicem.

Brokoliyi verirken çiçekli kısımlarını ayırdın mı? Bende o boğazına yapışırmı diye korkuyorum. Birde kaşığı kendisi ağzına götürebilir mu? Ben daha yoğurda başlamadım ama kaşığı ağzına götürmeyeceği için alıştırma bardağıyla veririm diye düşünmüştüm.
Pütürlü yapı belki hoşuna gitmediğinden öğürmüştür. Biz daha 2 sebze denedik ama balkabağınıda, havucuda çok sevmedi.

Cok tesekkur ederim:)

Ama şuda bir gerçek ki yoğurdu ben yedirirken sadece yiyor. Ama kaşığına koyup eline verdiğimde aşırı eğleniyor . Hem yiyor hem eğleniyor
Oy masallah yaaa...etraf kirleniyor mu cok...Temizlerken sen de egleniyor musun temizlik bizde ata sporu

Evet buharda pişirdim. Çiçekli kısmını sıyırdım. Alt yunuşak yerleri yedi. Ama baya gaz yaptı. Bugün 3. Günümüz ara vercem brokoliye.
Yoğurdu ilk önce kaşıkla yediriyordum. Kaşığa saldırıp almaya çalıştı bikaç kez. Bende ebçline verdim . Hoop ağzına götürdü . Bende artık önlüğünü giydirip kaşığa yoğurt koyup eline veriyorum , yoğurdu bitince mızırdanıyor bidaha veriyorum. Alıştırma bardağından suyu bile içemiyor yoğurt çok kıvamlı olmazmı onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…