Hadi hayırlısı... tepkilerini izlemeye bende bayılıyoruuuuuummm... zaten ömrü boyu yiyecek,süt alsın daha ii tabii,bende ise baslamasam öyle yapacaktım ama baslayınca maalesef olmadı aksamları ve gece sadece...
Canım olduğu kadar, sıkma canını ona şükür. Ben de Haziran’da işe başlıyorum. Bizimki henüz ağzına biberon almadı, hep itiyordu. O yüzden çok çekincelerim vardı ben yokken nasıl beslenecek diye. Kara kara düşünüyordum. Alıştırma bardağından su içince içim baya rahatladı. Sütü de bardaktan içer artık ben yokken. Yavaştan katı gıdaya da geçince içim biraz daha rahat etti. Çalışan anne olmak biraz zor ama onların iyiliği için yapıyoruz.
Ikiside duruyor ayakta gecen oylesine yuretece koydum tepkisine bakmak icin yurudu emeklemek icin ugras yok amaanne karninda gecirdikleri 1 gun bile cok fark ediyor cocuklarda doktor bir sure geriden gelirler demisti
Aynen cnm bizimde doktor dun oyle soyledi 1 yasina kadar ancak fark kapanir asla kiyaslama dedi ozelikle kuvezde kalan ilaki hirpalanmis oluyo dedi bizimkilerde besbucuk aylik ama duzeltilmis dortbucuk aylik seninkiler nekadarlikti cnm tam olarak bide ben ek gidalara basladim anne sutu almadiklari icin sende basladinmi?
ben ayniyim canim. yatiyorum hep. bu diyet de vucudumu halsiz birakti sanirim.kolum kanadim kalkmiyor.
emir de ayni bildigin gibi. degisen hicbir sey yok canim bizim evde.
ben ayniyim canim. yatiyorum hep. bu diyet de vucudumu halsiz birakti sanirim.kolum kanadim kalkmiyor.
emir de ayni bildigin gibi. degisen hicbir sey yok canim bizim evde.
Yrn daha iyi olursun ins.kesinlikle beslenmenin etkisi vardir.
Ben iyiyim canim.belki cuma gunu mersine gidicez goze alabilirsek...cok bunaldim.oglan sabah 7bucuktan beri uyanik dogdugu gunden gunduz uykusu yok.bugun tavan yapti. agiz da niagara şelalesi gibi salyali
Yrn daha iyi olursun ins.kesinlikle beslenmenin etkisi vardir.
Ben iyiyim canim.belki cuma gunu mersine gidicez goze alabilirsek...cok bunaldim.oglan sabah 7bucuktan beri uyanik dogdugu gunden gunduz uykusu yok.bugun tavan yapti. agiz da niagara şelalesi gibi salyali
Arabayla gideriz gidersek...
Sagip dolaba attiklarindan verirsiniz oglusa ..hem mutlu olman hem de toparlanman icin bir iki gun birak diyeti ölüm var madem yemeli badem
Arabayla gideriz gidersek...
Sagip dolaba attiklarindan verirsiniz oglusa ..hem mutlu olman hem de toparlanman icin bir iki gun birak diyeti ölüm var madem yemeli badem
Zor cnm ama emire geçmesinde biraz dayan yanında bakan ilgilenn varmı keşke herkez birbire yakın olsa böyle durumlarda birbirimize bir corba yapabilsek bebeklerimizle ilgilenebilsek evimizin işlerine yardım edebilsek emirin beslenme durumu nasıl
uzun uzun yazmissin canim,cok sagol.
emirden habire kan aliyorlar ama nelere baktiklarini bilmiyorum cunku doktorun bilgisayarina dusuyor sonuclar ama gittigimde hepsini isteyecegim.
bende tiroid var,ilac kullandim hep ama gecen ay sonuclarim iyi diye gerek yok dedi doktor.
b12 yi annem de soyledi,netten okumus. sonuclari isteyim de eger bakmadilarsa talep ederim.
doktorumu zaten sorguluyordum,simdi birakmam gerektigine emin oldum.hatta sizlere soracagim ama unutuyorum,muayenelerinizde neler yapiyor doktorlariniz diye.
sadece 1 defa dedi bu ay saga sola donebilir diye o kadar.
fizik tedaviye goturmeyi biz de dusunuyoruz. nörolojiye gidelim once,sonra da ftr ye gidecegiz.
Bizden de bayağı bayağı alındı kan Ankara’da her gitmede 7-8 tüp alındı bakmışlardır sanırım ama yine de takip et sağlık Ocağı bile bakar tiroid b12 e orada da baktırabilirsin ama nöroloji ister büyük ihtimal bide hematolojiye gitmeye çalışın bizi nöroloji göndermişti de göndermezse de sen iste bide o bölüm görse mi diye çünkü sadece b12 değil diğer herşeye baktı o bölüm mesela homosistein baktılar yüksek olması sıkıntıymış b12 iğnesi sonrası düşmezse genetik test yapacaz demişti gerek kalmadı normale döndü şükür bunlar da aklında bulunsun sorarsın canım zor bişey acaba ne var ne olacak sorun mu var diye düşünmek çok zor ama herkeste olabiliyor böyle sıkıntılar umarım düzeltebilecek birşeydir sen moralini yüksek tut çok etkiliyor annenin stresi bebeği lütfen dert etmemeye çalış
Ben de en sevdiğim bütün besinlerden uzağım ve bir keyif olan kahvaltı eziyete dönüştü artık. 5 çeşit peynir olsa çok demeyecek insanım ben. Ekmek olmasa peynirle karnımı doyururum ama yasak. Tek sevdiğim sütlü tatlılar yasak, zor durum kurtarıcısı mutluluk kaynağı çikolata yasak, bu arada sütsüz çikolata denen şey de iğrenç bir şey, çikolatayı çikolata yapan sütmüş bunu anladım.
Ay özür dilerim diyetli halinle yasak listeni dürttüm ama şikayet edince dayanamadım hazırda bekliyordum ben de
Ben de en sevdiğim bütün besinlerden uzağım ve bir keyif olan kahvaltı eziyete dönüştü artık. 5 çeşit peynir olsa çok demeyecek insanım ben. Ekmek olmasa peynirle karnımı doyururum ama yasak. Tek sevdiğim sütlü tatlılar yasak, zor durum kurtarıcısı mutluluk kaynağı çikolata yasak, bu arada sütsüz çikolata denen şey de iğrenç bir şey, çikolatayı çikolata yapan sütmüş bunu anladım.
Ay özür dilerim diyetli halinle yasak listeni dürttüm ama şikayet edince dayanamadım hazırda bekliyordum ben de