Su veriyorsun degil miBu arada hanimlar bizim minik kabiz gercekten bugn dorduncu gun sadece ince bir cizgi kadar yapabildi toplamda ek gidaya basladik ama sadece iki tur tattirdim ve cok minik minik o yuzden mi bilemiyorum ama ikinip ikinip agliyor gaz cikariyor ama kaka yokYasayan oldu mu nasil cozdunuz ??
Sağolasın canım, ama deri testinde çıkmaması demek olmayacağı anlamına gelmiyormus aslında alerjimiz var ama kanda ve deride cikmadi. Bana yemedigim gidalari sordu özellikle benim gozlemleyip egzamamizi arttiran, süt yumurta, bugday, kedi tuyu (kedilerimiz olduğu icin) kaju, findik badem daha da vardı aklımda kalan bunlar canım
Sağolasın canim ama deride çıkmaması alerji olmadığı anlamina gelmiyor maalesef ve dediğin gibi bu egzama zamanla dirsek ici gibi lokalize olacakmis ek gidaya basladik yavas gidiyoruz şimdiye kadar armut, patates, havuc tattik
Çıkma ihtimaline karşılık bazılarında cıkabiliyor ama benim anladigim bu alerji durumlarinda en iyi yol gözleme neden yapiyorlar o zaman deriden?
bosuna mi bekliyorum yani ben
Veriyorum canim guzel de iciyor suyu hayir demiyor bu arada gecmis olsun size de tekrar ...Su veriyorsun degil mi
20 dk beklettilerkac dakika duruyor canim
20 dk beklettiler
Teşekkür ederim canım bi kaç gun daha gözlemle derim eğer fazla ek gida vermediysen ve sadece anne sutu alıyorsaVeriyorum canim guzel de iciyor suyu hayir demiyor bu arada gecmis olsun size de tekrar ...
Çıplak açık bekliyor canım ama yanına ince bir tül gotur derim en azından insanlar garipsemezciplak mi yoksa maddeleri damlatinca deri onu cekiyor ve giydirebiliyor nuyuz?
Bekleyeyim biraz daha bakalim sagol canimTeşekkür ederim canım bi kaç gun daha gözlemle derim eğer fazla ek gida vermediysen ve sadece anne sutu alıyorsa
Çıplak açık bekliyor canım ama yanına ince bir tül gotur derim en azından insanlar garipsemez
Ama deri besin alerjisinde kesin sonuç veriyor diyorlar. Ben de artık bizimkinin alerji değil egzama olduğuna kanaat getirdim zaten. Çünkü hiç ekgıda vermedim, beni emmiyor, sadece pregomin as yiyor ve yine kızarıyor. Ama üzücü olan taraf ne zaman geçeceğini bilememek ve hergün geçtiği günü dört gözle beklemek.Sağolasın canım, ama deri testinde çıkmaması demek olmayacağı anlamına gelmiyormus aslında alerjimiz var ama kanda ve deride cikmadi. Bana yemedigim gidalari sordu özellikle benim gozlemleyip egzamamizi arttiran, süt yumurta, bugday, kedi tuyu (kedilerimiz olduğu icin) kaju, findik badem daha da vardı aklımda kalan bunlar canım
Sağolasın canim ama deride çıkmaması alerji olmadığı anlamina gelmiyor maalesef ve dediğin gibi bu egzama zamanla dirsek ici gibi lokalize olacakmis ek gidaya basladik yavas gidiyoruz şimdiye kadar armut, patates, havuc tattik
Aynen canım hasta olmasın kuzular, bizimki uyanıktı zaten 5 dk da bitti ne olduğunu bile anlamadı yanizaten kış bi de hasta etmeyelim kuzulari. müslin gotururum ben de. sagol canim.
uyurken mi yapiyorlar?
Aynen canim inşallah geçtiği gunler gelir valla tablo izler gibi pamuk cildini izleyecegim uzun uzun, ama iste atopik dermatit diyorlar ya teshise adı üstünde alerjik egzama olmuyor mu? Ya da gıda alerjisi dışında bir sey mi acaba? Bir arkadaşım demişti kendi terine bile alerjisi olabilirmis bebeklerin. Tıp bile bulamiyorken biz analar ne yapabiliriz bilmiyorum gerçektenAma deri besin alerjisinde kesin sonuç veriyor diyorlar. Ben de artık bizimkinin alerji değil egzama olduğuna kanaat getirdim zaten. Çünkü hiç ekgıda vermedim, beni emmiyor, sadece pregomin as yiyor ve yine kızarıyor. Ama üzücü olan taraf ne zaman geçeceğini bilememek ve hergün geçtiği günü dört gözle beklemek.
Rabbim safi ismiyle şifa versin emir e.@nisan1990 @drucilla @Ma Lumierearch2401 kizlar bazi mesajlari alintilayamadim,diger sayfaya gecince gidiyor alintilarim,kusura bakmayin.
allah razi olsun hepinizden. cok destek oldunuz,cok tesekkurler hepinize
insalllllah kuzumun hicbir seyi cikmayacak,insallah sadece erken dogdugu icin kaldiramiyordur,boyle dusunmek istiyorum ama sessiz aglamasi da beni dusunduruyor. sadece gozyasi akiyor kuzumun kan alinirken,sesi cikmiyor.
hatta kan alan hemsire sessizce esime "aglamasi hep boyleyse buralarda vakit harcamayin"demis. @elif_ay bilir buralar dedigi dortcelik cocuk hastanesi.
ferritin degeri yuksek cikti. metabolik hastaliklara isaret edebilirmis.15 gun sonra tekras bakilacak dusme var diye.
hipotoniden bahsetti ama nöroloji verir bunun kararini dedi ve icimize aklimiza dusurdu tabiki.
nöroloji randevumuz cumartesi gunu.
@elif_ay ortopedi doktorumuz 3 isim vermisti. biri senin verdigin meltem uzun,biri de uludag da profesör mehmet sait okan. uludag da muayene etmiyormus. kukurtludeymis yeri,oraya gidecegiz.
@Gretchen Grundler canim sanirim muayene ve mr sonuclarina gore konuyor tanı.
@AysheDuru evet canim yemek istememem nedeni bir kas hastaligi olabilirmis.
arch2401 canim hastanedeyken ayakustu baktim.fizik tedavi olabiliyor sanirim ama her durumda mi bilemiyorum. norolog kesin tanı koymadan da netten okumak istemedim pek. belki de bir sey yok diyecek.
dualarinizi eksik etmeyin emirimden
Ben uyku egitimi verdim @sakliyuz sagolsun soyledigi bilgiler cok isime yaradi eskiye gore degisme var duzenli gittigin taktirde hersey daha guzel onceden yattigi yerde durmazlardi kiyamet koparirdi ikiside simdi sakinlestiler annemlere gittim hafta sonu kaldim evime dondum babama diyormuski boyle daha iyi oldu kollarim agriyordu kucakta tasimaktan diyormusBirde uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musun? Neden sık uyanıyor sese mi duyarlı?
Benimki aşırı huysuz bu aralar erteledim biraz ama tek çözüm yolu o gibi
Cay kasigi kadar ver canimHiiiç okuyamıyorum artık .annemde olmama rağmen yoruyor bizi bebe :)
B bursa_83 sanırım Emir’in rahatsızlığı var her ne ise inşallah Şifa bulur.
@Mutella valla soğan bana bile iyi geldi :) çok teşekkürler
Burnu akıyor diye Peditus verdi sağlık ocağı ciğere İnmemiş deniz suyu yapıyorum kullansam mı şu ilacı. ? Reçetede 6-12 yaş altında kullanılmamalı diyor ne biçim bir anlayış bu bilmiyorum. Kullanılıyorsa reçeteye niye öyle yazıyorsunuz. Gerçekten sakıncalıysa doktor niye yazıyor.Kullanan var mı?
Ben kullandim fayda gormedim valla omnivit herb baby damla kullaniyorum hem gaza hemde huzursuzluga iyi geliyor icinde anason rezene kimyon vs yaglar varİyi geceler çayıvardı galiba humananın kullanan vr mı acaba
Suyuna veya mamasina hakiki zeytinyagi koyuyorum kabiz olduklarinda ise yariyor gecmezse son care fitil oluyorVeriyorum canim guzel de iciyor suyu hayir demiyor bu arada gecmis olsun size de tekrar ...
Çanım selam bebeğim uykusunu alamadığı için huzursuz olabilir . Genelde öyle oluyordu bizdede ama şimdi uyku eğitimine başldım 5. Gündeyiz çok daha huzurlu ve mutlu uykusunu aldığı için. Ama bizim şuan diş sıkıntımız yok. Genelde ben güm içinde oyın halısına bırakıylrum yorulsun hareket etsin diye mama sandalyesine oturtuyorum önime oyunvak koyuyorum ıslak mendil koyıyorum hışırtısını seviyor oyuncakları atıyor arkasından bakıyor nereye gittimdiye bazen kucakta oluyor. Öyle öyle gün bitiyor.Merhaba hanımlar .
Bebeklerinizle gün boyu nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ben yere oyun halısı koyuyorum ,yok katiyen oynamak istemiyor.
Sürekli ellerini uzatıp kucağıma gelmek istiyor ve ayakta gezmemi. Kitap okuyorum , seviyor onu biraz sonra yine mızlama. Sürekli bi mızlama halinde.
Artık çok yoruldumm. Yastıkları sağına soluna koyup oyun alanı oluşturuyorum asla oynamıyor.mutfağa gitsem iki dk ,arkamdan bakıp ellerini uzatarak ağlıyor.
Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor ama beni gördüğü an meme aklına geliyor heralde mızırdanmaya başlıyor. Çok kötüyüm, her gün dışarı çıkartıyorum hava alsın diye uyuyup kalıyor.
Ama yoruldum artık , uyusa diye gözünün içine bakıyorum . O uyuyunca bende hemen uykuya tabi. Yoksa takatim kalmıyor.
Ve çok üzülüyorum, o kadar şey yapıyorum hiçbirini önemsemiyor hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
Bu arada o kadar kilo verdim ki hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm
Ben uyku egitimi verdim @sakliyuz sagolsun soyledigi bilgiler cok isime yaradi eskiye gore degisme var duzenli gittigin taktirde hersey daha guzel onceden yattigi yerde durmazlardi kiyamet koparirdi ikiside simdi sakinlestiler annemlere gittim hafta sonu kaldim evime dondum babama diyormuski boyle daha iyi oldu kollarim agriyordu kucakta tasimaktan diyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?