2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Su veriyorsun degil mi

e neden yapiyorlar o zaman deriden?
bosuna mi bekliyorum yani ben

Ama deri besin alerjisinde kesin sonuç veriyor diyorlar. Ben de artık bizimkinin alerji değil egzama olduğuna kanaat getirdim zaten. Çünkü hiç ekgıda vermedim, beni emmiyor, sadece pregomin as yiyor ve yine kızarıyor. Ama üzücü olan taraf ne zaman geçeceğini bilememek ve hergün geçtiği günü dört gözle beklemek.

zaten kış bi de hasta etmeyelim kuzulari. müslin gotururum ben de. sagol canim.
uyurken mi yapiyorlar?
Aynen canım hasta olmasın kuzular, bizimki uyanıktı zaten 5 dk da bitti ne olduğunu bile anlamadı yani

Aynen canim inşallah geçtiği gunler gelir valla tablo izler gibi pamuk cildini izleyecegim uzun uzun, ama iste atopik dermatit diyorlar ya teshise adı üstünde alerjik egzama olmuyor mu? Ya da gıda alerjisi dışında bir sey mi acaba? Bir arkadaşım demişti kendi terine bile alerjisi olabilirmis bebeklerin. Tıp bile bulamiyorken biz analar ne yapabiliriz bilmiyorum gerçekten

Rabbim safi ismiyle şifa versin emir e.
Inşaallah öyle bişey çıkmaz canım. Kilosu düşük olduğu içindir belki de gücünü toplayıp kaldiramiyordur başını. Cumartesi iyi haberler alırsınız insaallah

Birde uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musun? Neden sık uyanıyor sese mi duyarlı?
Benimki aşırı huysuz bu aralar erteledim biraz ama tek çözüm yolu o gibi
Ben uyku egitimi verdim @sakliyuz sagolsun soyledigi bilgiler cok isime yaradi eskiye gore degisme var duzenli gittigin taktirde hersey daha guzel onceden yattigi yerde durmazlardi kiyamet koparirdi ikiside simdi sakinlestiler annemlere gittim hafta sonu kaldim evime dondum babama diyormuski boyle daha iyi oldu kollarim agriyordu kucakta tasimaktan diyormus

Cay kasigi kadar ver canim

Çanım selam bebeğim uykusunu alamadığı için huzursuz olabilir . Genelde öyle oluyordu bizdede ama şimdi uyku eğitimine başldım 5. Gündeyiz çok daha huzurlu ve mutlu uykusunu aldığı için. Ama bizim şuan diş sıkıntımız yok. Genelde ben güm içinde oyın halısına bırakıylrum yorulsun hareket etsin diye mama sandalyesine oturtuyorum önime oyunvak koyuyorum ıslak mendil koyıyorum hışırtısını seviyor oyuncakları atıyor arkasından bakıyor nereye gittimdiye bazen kucakta oluyor. Öyle öyle gün bitiyor.

Selam canım rica ederiö düzene girmesine çok aevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…