- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Arkadaşlar kaç gündür kafam allak bullak ne ne kendimi toplayıp birşey yapabiliyorum ne düşünmeden zaman gecirebiliyorum . Kafamda hep aynı soru hep çocuklarımız için bir tedirginlik....
Ne olacak bu istismara uğrayan yavruların hali?
Ne olacak bu şeytanlaşmış insanların hali?
Arkadaşlar ben çocuğum için çok endişeliyim Bir anne olarak. teni kızarmasın diye tek tek kıyafetin etiketlerini söken insanlarız biz. Bu çocuklar böyle insanlarla nasıl yaşayacak nasıl???
Cok haklisiniz ben de oyleyim ilk karnimda hissetigim andan beri hatta... Allah herkesin yavrusunu korusun bize guc kuvvet akil versin kormak icin.. Dua etmekten baska yapabilecegimiz cok da bir sey yok konusiyoruz sesimizi duyan yok, malesef kotyulugun sonu yokKac gecedir kafamı yastıga koydugumda bnmde düsünmeden edemiyorum,hep aklımda... nasıl koruyacagım kızımı bu sapık zihniyetlerden? Allah hepimize kolaylık versin,hepimizin cocugunu iyilerle karşılaştırsın...
B bursa_83 anca yazabildin canim tekrar cok ama cok gecmis olsuneminim icin bi nebzede olsa rahatlamistir testlerin sonucu cikinca hepimiz dahda rahatlicaz insaAllah Emir guclu bi bebek annesi merak etme insaAllah fizik tedaviyle dahada iyi olacak Allah'in izniyle hic canini sikma sen yerimede op paşayı minnos yanaklarindan
Canım bellı aralıklarla muayene oluyor bir sefer fizik hareketleri gösterdiler bunları yapın die zaten akılda hepsi kalmadı bende kağıt vs vermiyecekmısınız dedim malesef dediler sonra internetten buldumda aynı hareketlerı öle yaptım . O yüzden hareketlerı gösteriyorken video çekin benim tavsiyem bu , hatta bizede at o hareketlerın bütün çocuklara faydası olur .
emar çekilecek mi şimdi nerde çektireceksınız
B bursa_83 Sen çok güçlü bir annesin ,bu yasadiklarinda en kısa zamanda geçecek ve üzüldüğün her şeyin mükafatını alacaksın inşallah.Bu hayatta olumlama çok önemli ve gerçekten ise yarıyor her zaman olumlu düşünmeye çalış canım benim.Emirin kahkahalarla evinizi senlendirecegi nice güzel yillariniz olsun
geçmiş olsun canım, Emir çok güçlü bir bebek bunu da atlatacak inşallah, önemli bir şey çıkmayacak, bunları kafana takarak kendine sıkıntı etme lütfen, sen,n gergin halin emire de yansır, sütüne de yansır, iyi düşünelim iyi olsun inşallahmuayeneden sonra biraz daha rahatladim canim,olumsuz seyler dusunmuyorum. insallah bugünler de geride kalacak.
cok sagol canim
Ben bu hafta avakado ve brokoli ekleyeceğim. Sebzelere kemik suyu koymaya başladım bu hafta. Ama dediğin gibi bisüre sonra kısırdöngüye giriliyor. Meyve eklemediysen ekleyebilirsin. Elma ve armut verdim.Kızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
CAnım burada yazıyoruz ek gıdayı gelseneKızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
Merhaba hanımlar .
Bebeklerinizle gün boyu nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ben yere oyun halısı koyuyorum ,yok katiyen oynamak istemiyor.
Sürekli ellerini uzatıp kucağıma gelmek istiyor ve ayakta gezmemi. Kitap okuyorum , seviyor onu biraz sonra yine mızlama. Sürekli bi mızlama halinde.
Artık çok yoruldumm. Yastıkları sağına soluna koyup oyun alanı oluşturuyorum asla oynamıyor.mutfağa gitsem iki dk ,arkamdan bakıp ellerini uzatarak ağlıyor.
Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor ama beni gördüğü an meme aklına geliyor heralde mızırdanmaya başlıyor. Çok kötüyüm, her gün dışarı çıkartıyorum hava alsın diye uyuyup kalıyor.
Ama yoruldum artık , uyusa diye gözünün içine bakıyorum . O uyuyunca bende hemen uykuya tabi. Yoksa takatim kalmıyor.
Ve çok üzülüyorum, o kadar şey yapıyorum hiçbirini önemsemiyor hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
Bu arada o kadar kilo verdim ki hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaaEvet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.
Yapacak etkinlik bulamıyorum ek gıdaya geçtk ama dediğin gibi sürekli mızmız istemiyor onuda napicaz böyle böyle?
Meyve vermedim yarın başlayayım bende sağol canımBen bu hafta avakado ve brokoli ekleyeceğim. Sebzelere kemik suyu koymaya başladım bu hafta. Ama dediğin gibi bisüre sonra kısırdöngüye giriliyor. Meyve eklemediysen ekleyebilirsin. Elma ve armut verdim.
Aynen cnm bnm oğlumda öyle sanki onu anlattınB bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaanasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein
B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaanasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein
B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
Y yakamozeinstein
22.00-23.00 gibi uyur gece de 2 defa kalkar emer geri yatardi.simdi 20.00 da basliyor 23.00 a kadar gogsumde siziyor yataga biraktigim an uyaniyor.23.00 dan sonra yatakta uyuyup 2 3 saatte bir uyaniyor.B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
Y yakamozeinstein
22.00-23.00 gibi uyur gece de 2 defa kalkar emer geri yatardi.simdi 20.00 da basliyor 23.00 a kadar gogsumde siziyor yataga biraktigim an uyaniyor.23.00 dan sonra yatakta uyuyup 2 3 saatte bir uyaniyor.
Ben de ankarada tekim.gidip gelecek yakinim yok bugun gun boyu gozumyasliydi.valizimi toplayip ailemin yanina gitme planlari yaptim...donmemek uzere burda kimsemiz yok benim ailemin oldugu sehre tasinalim diyorum kabul etmiyor esim.uzuluyorum bebegim asosyal buyuyecek.kardes olur olmaz belli olmaz...kuzenler var mersinde...komsu iliskisi zaten yok ankarada ve hic bildigim bir sey degildir.ozur dilerim birden icimi kusmusum
22.00-23.00 gibi uyur gece de 2 defa kalkar emer geri yatardi.simdi 20.00 da basliyor 23.00 a kadar gogsumde siziyor yataga biraktigim an uyaniyor.23.00 dan sonra yatakta uyuyup 2 3 saatte bir uyaniyor.
Ben de ankarada tekim.gidip gelecek yakinim yok bugun gun boyu gozumyasliydi.valizimi toplayip ailemin yanina gitme planlari yaptim...donmemek uzere burda kimsemiz yok benim ailemin oldugu sehre tasinalim diyorum kabul etmiyor esim.uzuluyorum bebegim asosyal buyuyecek.kardes olur olmaz belli olmaz...kuzenler var mersinde...komsu iliskisi zaten yok ankarada ve hic bildigim bir sey degildir.ozur dilerim birden icimi kusmusum
Degisime karsi olma.esinin istememe nedeni ne canim?
Yok cnm özel bir nedeni yok.kendi memleketleri antep.cekirdek aile olarak ankarada yasamislar.esim ve abisidogma buyume ankarali.akraba iliskisi pek bilmiyor.bizim mersinde olani gorunce şoka giriyor mesela.hala kizi onun icin cok uzak bir kavram bizde öz abla gibidir:) kuzen kardestir bizde.ozel degilse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?