2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cok haklisiniz ben de oyleyim ilk karnimda hissetigim andan beri hatta... Allah herkesin yavrusunu korusun bize guc kuvvet akil versin kormak icin.. Dua etmekten baska yapabilecegimiz cok da bir sey yok konusiyoruz sesimizi duyan yok, malesef kotyulugun sonu yok tek dusunebildigim onlem gozumun onunden ayirmamak oyle sokakta top oynayan bir cocuk olamayacak benim cocugum belki kizacak bize kucukken ama buyuyunce anlayacaktir...

B bursa_83 anca yazabildin canim tekrar cok ama cok gecmis olsun eminim icin bi nebzede olsa rahatlamistir testlerin sonucu cikinca hepimiz dahda rahatlicaz insaAllah Emir guclu bi bebek annesi merak etme insaAllah fizik tedaviyle dahada iyi olacak Allah'in izniyle hic canini sikma sen yerimede op paşayı minnos yanaklarindan

evet su testler yapilsa bir an once de bir oh ceksem. tesekkurler canim. operim koklarim seve seve:)

naz ın tiroid degerlerine bakiliyor mu canim? cok onemliymis. ozellikle de bizim gibi hap kullanan annelerin bebekleri icin.

B bursa_83 Sen çok güçlü bir annesin ,bu yasadiklarinda en kısa zamanda geçecek ve üzüldüğün her şeyin mükafatını alacaksın inşallah.Bu hayatta olumlama çok önemli ve gerçekten ise yarıyor her zaman olumlu düşünmeye çalış canım benim.Emirin kahkahalarla evinizi senlendirecegi nice güzel yillariniz olsun

izin verirlerse cekince paylasirim tabi canim.
yarin uni ye yatışımız yapilacak. yogunluk durumunu bilmiyoruz canim. belki mr icin disari sevk verip eeg ve bera yı uni de yaparlar. yarin ogrenecegiz. disarda olursa burtom a gideriz herhalde. bakalim.

muayeneden sonra biraz daha rahatladim canim,olumsuz seyler dusunmuyorum. insallah bugünler de geride kalacak.
cok sagol canim

muayeneden sonra biraz daha rahatladim canim,olumsuz seyler dusunmuyorum. insallah bugünler de geride kalacak.
cok sagol canim
geçmiş olsun canım, Emir çok güçlü bir bebek bunu da atlatacak inşallah, önemli bir şey çıkmayacak, bunları kafana takarak kendine sıkıntı etme lütfen, sen,n gergin halin emire de yansır, sütüne de yansır, iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Kızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?

Ben bu hafta avakado ve brokoli ekleyeceğim. Sebzelere kemik suyu koymaya başladım bu hafta. Ama dediğin gibi bisüre sonra kısırdöngüye giriliyor. Meyve eklemediysen ekleyebilirsin. Elma ve armut verdim.

CAnım burada yazıyoruz ek gıdayı gelsene
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...neleri-blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/

B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.

Evet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.
Yapacak etkinlik bulamıyorum ek gıdaya geçtk ama dediğin gibi sürekli mızmız istemiyor onuda napicaz böyle böyle?
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaa nasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein

Ben bu hafta avakado ve brokoli ekleyeceğim. Sebzelere kemik suyu koymaya başladım bu hafta. Ama dediğin gibi bisüre sonra kısırdöngüye giriliyor. Meyve eklemediysen ekleyebilirsin. Elma ve armut verdim.
Meyve vermedim yarın başlayayım bende sağol canım

Aynen cnm bnm oğlumda öyle sanki onu anlattın

insallah canim insallah.
allah sana da kolaylik versin.annen calismiyorsa 1 hafta 10 gun bursaya mi gelsen? hem havan degisir hem annen ilgilenir barisla,sen de dinlenirsin.

uyku egitimine baslamis miydin canim?

22.00-23.00 gibi uyur gece de 2 defa kalkar emer geri yatardi.simdi 20.00 da basliyor 23.00 a kadar gogsumde siziyor yataga biraktigim an uyaniyor.23.00 dan sonra yatakta uyuyup 2 3 saatte bir uyaniyor.
Ben de ankarada tekim.gidip gelecek yakinim yok bugun gun boyu gozumyasliydi.valizimi toplayip ailemin yanina gitme planlari yaptim...donmemek uzere burda kimsemiz yok benim ailemin oldugu sehre tasinalim diyorum kabul etmiyor esim.uzuluyorum bebegim asosyal buyuyecek.kardes olur olmaz belli olmaz...kuzenler var mersinde...komsu iliskisi zaten yok ankarada ve hic bildigim bir sey degildir.ozur dilerim birden icimi kusmusum

esinin istememe nedeni ne canim?

ozel degilse tabi.

ozel degilse tabi.
Yok cnm özel bir nedeni yok.kendi memleketleri antep.cekirdek aile olarak ankarada yasamislar.esim ve abisidogma buyume ankarali.akraba iliskisi pek bilmiyor.bizim mersinde olani gorunce şoka giriyor mesela.hala kizi onun icin cok uzak bir kavram bizde öz abla gibidir:) kuzen kardestir bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…