2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Doğru diosun cogu dr memur gibi resmen..cok sinir bozucu... bizde o yüzden dr deiştirdik bizimki simdi iyi cok sükür,en son gittigimzde sesleniyor ismiyle heh aferin adını biliyor.kollarından tutup kaldırıyor yüzüstü yatırıyor vs... bunları yaptırmaları gerek... saglık sektörü en önemlisi ama maalesef etrafımız isini yapmayan insanlarla dolu...

İnşallah artık midem bulanıyor bu haberleri izledikçe. İnsan dünyaya çocuk getirmek istemiyor
Bir eğitimci olarak egitimcilerimiz ve kendim de dahil insanların bu konuda bilgisiz olduğunu düşünüyorum o kadar ama o kadar önemli bir konu ki seminerler verilmeli anlatilmali ve gözardı edilen bir konu halbuki kendi çevremde bile cocukken istismara uğramış kişileri biliyorum ve şimdi şimdi bahsediyorlar işin en kötü tarafı ise bunu yapanlar hep çocuklara en yakın olan guvendikleri insanlar ya ağlamak geliyor içimden çokta uzatmayayim ama kadına şiddet gibi bu konu üstüne de çok dusulmesi ve kampanyalar yapılması gerekiyor bence

Aynen oyle egitim aileden baslayip okulda devam eder .. Kimi cocuk anlatmasina ragmen inanmayan aileler var medya dahil tum kurumlarin aile icin de bilgilendirme, 'sindirilmis' aile bireylerini cesaretlendirmeye yonelik kampanyalar seminerler afisler tv reklemlari vs. vermeleri ve bunlarin yaninda tum bunlarin altinin dolu oldugunu desteklemeye yonelik yaptirim uygulayici kanun degisikliklerine gidilmeli... Yani herkes uzerine duseni yapmali ...

Pazar yogunlugu temizlik, camasir, utu, yemek .. Pasaya banyo keyfi derkeenn gun bitti
Bizde de...buyuk oglan (eşim)gün sofrasi istedi resmen ..pasta börek kisir bi kac salata vs vs canim cikti.misafirimiz de yok adam keyfi istedi..bebekle bayagi zorlandim.sofraya otururken gunumuze hosgeldin hani altin dedim.tavuk pilav mi isteseydim cok pisman oldum dedi

evet canim uni ye goturecegiz. gittigimiz hoca uzmanlara soyleyecegim ben,direk ftr ye gidecegiz.
sagol ama yine de soyledigin icin.

aminnn canim insallah.
asaf sadece muayene mi oldu yoksa tedavi de gordu mu ftr de?
Canım bellı aralıklarla muayene oluyor bir sefer fizik hareketleri gösterdiler bunları yapın die zaten akılda hepsi kalmadı bende kağıt vs vermiyecekmısınız dedim malesef dediler sonra internetten buldumda aynı hareketlerı öle yaptım . O yüzden hareketlerı gösteriyorken video çekin benim tavsiyem bu , hatta bizede at o hareketlerın bütün çocuklara faydası olur .
aynen oyle canim. su mr bi gecsin de,tabi gider testler de yeni bir doktora gidecegiz.
emar çekilecek mi şimdi nerde çektireceksınız

biz de gecen haftasonu oyleydik Yattimiz yeri begeniriz artik diyecegim ama zaten her aksam ayni durumdayiz haftasonu ekstra yapiyoruz sanki yatip misil misil uyuyup dinlenecekmisiz gibi

Kızlar merhaba aranızda Joie Multiply Mama Sandalyesi kullanan var mı tavsiye eder misiniz

Arkadaşlar kaç gündür kafam allak bullak ne ne kendimi toplayıp birşey yapabiliyorum ne düşünmeden zaman gecirebiliyorum . Kafamda hep aynı soru hep çocuklarımız için bir tedirginlik....
Ne olacak bu istismara uğrayan yavruların hali?
Ne olacak bu şeytanlaşmış insanların hali?

Arkadaşlar ben çocuğum için çok endişeliyim Bir anne olarak. teni kızarmasın diye tek tek kıyafetin etiketlerini söken insanlarız biz. Bu çocuklar böyle insanlarla nasıl yaşayacak nasıl???

Kac gecedir kafamı yastıga koydugumda bnmde düsünmeden edemiyorum,hep aklımda... nasıl koruyacagım kızımı bu sapık zihniyetlerden? Allah hepimize kolaylık versin,hepimizin cocugunu iyilerle karşılaştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…