- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Canım seni çok iyi anlıyorum.B bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaanasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein
Yok cnm özel bir nedeni yok.kendi memleketleri antep.cekirdek aile olarak ankarada yasamislar.esim ve abisidogma buyume ankarali.akraba iliskisi pek bilmiyor.bizim mersinde olani gorunce şoka giriyor mesela.hala kizi onun icin cok uzak bir kavram bizde öz abla gibidir:) kuzen kardestir bizde.
Siz kılı verdiniz bende buldugum her boş vakitte yemeye kilo almaya başladım ya bu öyle bir kisirdongu ki devam ediyor gece uyku yok gündüz uyku yok enerji de olmadığı için ona yetisemiyorum sil baştan her şey tekrar aynen bende çok uzaktayim yardım edecek kimse yok esimden başka ama o da perişan uyumadigi için sabah erkenden o alıyor ki ben biraz yatayim böyle olunca da o da uykulu oluyor bilmem nereye kadar gidecek böyleB bursa_83 fizik tedavi ile hersey yoluna girecek insallah sonuclar da guzel cikar da
derin bir oh cekersiniz.
bi huniyi takmak uzere olan da benim kizlar. aynen senin gibi hamilelik oncesi kilomun altina indim kemiklerim sayiliyor artik. kollarimda da derman kalmadi kucakta tasiyayim. sirtim belim bacaklarim bahsetmiyorum bile. ayni sekilde, oyuncaklariyla oynamiyor devamli bi memnuniyetsizlik hali var. cok cabuk sıkılıyor. hep iih iih, viyeeaaanasil oyalayacagimi sasiriyorum artik. uyku desen o da duzenli degil uyusa bile max 45-50 dk. ek gidaya basladik baslayali onu da istemiyor. surekli gidip gelecek yakinim da yok burda kafayi yiyecegim
Y yakamozeinstein
Olmaz canim.gitsek de baska turlu huzur kalmaz.zorla guzellik olmuyor.ama mersinde ortalama bir ev alip arada oglumla gidip kalmak istiyorum ise girmedigim surece ya da bu bunalimdan cikmam icin ise girmem lazim.tedavilerden issizlik bunalimina da simdi sira geldi sanirim.laf lafi aciyor :)bizde de kuzen kardestir ve senin anlattigin gibiyiz biz de aile olarak,kalabaligi cok severim. ailenin yanina gitsen tabiki senin icin cok cok iyi olur.
asla ikna olmaz mi?
Olmaz canim.gitsek de baska turlu huzur kalmaz.zorla guzellik olmuyor.ama mersinde ortalama bir ev alip arada oglumla gidip kalmak istiyorum ise girmedigim surece ya da bu bunalimdan cikmam icin ise girmem lazim.tedavilerden issizlik bunalimina da simdi sira geldi sanirim.laf lafi aciyor :)
Bakici olur canim.her sey kolayi varken bazen zorlasiyor iste. zaman buldukca git madem sen de,belki ozlemini daha iyi gorur ve tamam der.
bu bunalim hali nasil gecer bilemiyorum,o yuzden de sana merhem soyleyemiyorum.
calismak en iyisi ama hem is yok hem benim icin suan uygun zaman degil emirin tedavisi acisindan.
bakiciya mi birakirsin,gelip bakacak biri var mi?
Ispanak, yer elması ve kereviz hepsi 9. ay diye biliyorum ben. Balkabağı alerjiye yakın avokado kesin alerjik bizde de, ben de patatese yeni geçtim. %80 blw%20 klasik gidiyorum ben, ama alerjik bebek demek ek gıda başlı başına problem demek maalesef. Ben de ne vereceğimi düşünüp duruyorum. Sanırım patatesten sonra meyvelere geçebilirim son dakika 6. ayda verilen bir kış sebzesi bulmazsamKızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşalkahizin verirlerse cekince paylasirim tabi canim.
yarin uni ye yatışımız yapilacak. yogunluk durumunu bilmiyoruz canim. belki mr icin disari sevk verip eeg ve bera yı uni de yaparlar. yarin ogrenecegiz. disarda olursa burtom a gideriz herhalde. bakalim.
ben balkabagı patates havuca ek ıspanak ve brokolı ekkeyıp yerdirdim deneyebilirsinizKızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
Merhaba.Hanimlar merhaba. Oglum 4 ay 8 gunluk.. bir iki gundur memeyi cekip cekip birakiyor sonra tekrar aliyor tekrar birakiyor. Bunlar bazen aglamali bazen aglamasiz. Bazen de normal emmesine donüyor. Ozellikle geceleri.. Gogsum de bazen dolu oluyor bazen son emmenin ustunden 3 saat gecse de oglum emince yutkunmuyor yani gelmiyor sut dolu sekilde.. adet oluyordum onunla ilgili mi bilemedim. Boyle bir donem yasayan oldu mu aranizda? Olduysa ne yapti? Bu nasil bir durum ben anlamadim.. sutum bitiyor desem degil oglum emmiyor artik desem degil..
Bende artık ıspanak vermek istiyorum. Hazır tam zamanıyken. Ama bazı kaynaklarda , ıspanağın içindeki nitrat tan dolayı 8.aydan sonra verilmesi gerektiği yazıyor . Kafam karışık . Siz nasıl veriyorsunuz ıspanağı?hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşalkah
ben balkabagı patates havuca ek ıspanak ve brokolı ekkeyıp yerdirdim deneyebilirsiniz
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşalkah
ben balkabagı patates havuca ek ıspanak ve brokolı ekkeyıp yerdirdim deneyebilirsiniz
Ben de zorlaniyorum yogurtla basladim hic sevmiyor suratini eksiterek disari puskurtuyorKızlar niye kimse bir şey yazmıyor.Anneliğe dair her şey çözülmüş gibi mesela bu ek gıda zorluyor beni herkes farklı bir şey söylüyor kimi yerde ıspanak 6 aylıkken verilir diyor ,kimi yerde 8.ayda diyor yine kereviz,yer elmasıda aynı şekilde.Balkabagi,havuç,patates üçgenine takıldım kaldım.Siz sorun yaşamıyor musunuz?
Cok tesekkur ederim..Merhaba.
Sütün olup olmamasını bilemem ama aynı şeyi bende yaşadım. Lastik gibi sündürüyordu. Kafasını geriye ata ata . Doktor kontrolünde sordum meme reddi demişti. Loş ve sessiz ortamlarda başını okşayarak emzirmek baya işe yaramıştı. Bi süre sonra bıraktı yapmayı zaten. Sütle ilgili endişelenme , sürekli memede kalınca yok giibi hissederiz anneler olark. Kilo alımı normalse iyiyse,sütünde yetiyordur .
bende zamanında çok okumuştumBende artık ıspanak vermek istiyorum. Hazır tam zamanıyken. Ama bazı kaynaklarda , ıspanağın içindeki nitrat tan dolayı 8.aydan sonra verilmesi gerektiği yazıyor . Kafam karışık . Siz nasıl veriyorsunuz ıspanağı?
Çok teşekkür ederimŞ bende zamanında çok okumuştumikinci olunca gözü kara oluyorsun . Ben klasik besliyorum balkabagi , havuç,patates,ufak parça kuzu Eti,1fimcan et suyu,2tatlı kaşığı pirinç,2 fincanda su bunlar hep sabit bunlara ek bir gün ıspanak başka bir
Gün brokoli ekleyip veriyorum dahada çeşitlendireceğim , pırasa, maydonoz ,vsbu arada ben yaptıgım çorbasını iki gün veriyorum , sadece ıspanaktaki nitrat yüzünden zehirlenme olmasın diye ısıtıldığında problem oluyormuş onu ikinci gün vermiyorum .Ayrıca ıspanagı yıkayıp temizleyip derin dondurucuya atıyorum kullanacağım miktarı çıkartıyorum pratik oluyor
Gecen gun bir dolma kalem gordum 22 bin tl idi aklima o geldi simdiEki Görüntüle 2112852 bu fiyat gerçek mi ya bu mama sandalyesi bakkala ekmek almaya mi gidiyor ?!
niye boyle bu bebeler yaAynen cnm bnm oğlumda öyle sanki onu anlattın
baris daha ufakken gelmistim biliyorsun. ama artik esime uzun grlmeye basladi o sureler cok ozluyor. ki hakli bisey de diyemiyorum. ancak 2 gunluk kacamaklar yapabilirim sanirim artik.insallah canim insallah.
allah sana da kolaylik versin.annen calismiyorsa 1 hafta 10 gun bursaya mi gelsen? hem havan degisir hem annen ilgilenir barisla,sen de dinlenirsin.
evet verdik de suan egitim falan yalan. egitime basladiktan sonraki ilk bir kac gun sancili geciyor aglamalar falan. sonraki 1 hafta superdi. yataga koyduktan 2 dk sonra uyuyordu aglamadan. gunduz uykulati 30 dakikadan 2 saate cikti. gece 2 kez uyaniyordu zaten onu cok etkilemedi. hic bir seyi farkli yapmamamiza ragmen 10 gun sonra bozulmaya basladi. aglamalar geri geldi. atakti asiydi derken aglatmama moduna geri donduk. egitim vermemis gibiyiz suan :) bazen kendisi uyuyor bazen kucakta. barisin genel olarak uykuya gecememe problemi var. gozunden uyku akarken kucakta ya da memede bile kolay kolay uyuyamiyor. neyse uzatmayayim durum bu :)uyku egitimine baslamis miydin canim?
ozur dileme canim ne olacak. damdan dusenin halinden damdan dusen anlar :)22.00-23.00 gibi uyur gece de 2 defa kalkar emer geri yatardi.simdi 20.00 da basliyor 23.00 a kadar gogsumde siziyor yataga biraktigim an uyaniyor.23.00 dan sonra yatakta uyuyup 2 3 saatte bir uyaniyor.
Ben de ankarada tekim.gidip gelecek yakinim yok bugun gun boyu gozumyasliydi.valizimi toplayip ailemin yanina gitme planlari yaptim...donmemek uzere burda kimsemiz yok benim ailemin oldugu sehre tasinalim diyorum kabul etmiyor esim.uzuluyorum bebegim asosyal buyuyecek.kardes olur olmaz belli olmaz...kuzenler var mersinde...komsu iliskisi zaten yok ankarada ve hic bildigim bir sey degildir.ozur dilerim birden icimi kusmusum
ya sutum var ama artik saginca.sut cikmiyor o yuzden de birakip uzun sureli cikamiyorum. barisla ciksam da uyumuyor bu arada. ne bebek arabasinda ne oto koltugunda. haftasonu avmye gittik alinmasi gerekenler vardi. evden cikarken uyku saatiydi. eve donup memede sizdiginda tam 7 saattir uyanikti. 7 ne ya 7Canım seni çok iyi anlıyorum.
Yaşadığın şehirde kimsenin olmaması çok kötü çok iyi anlıyorum. Hep bi yanı buruk oluyor insanın.
Sana tavsiyem bebeği eşine bırakabilirsen bırak çık 1 2 saat bi hava al. Arkadaşlarınla buluş kahve iç. Biz bunları özledik. Bireysel olarak vakit geçirmeyi , kendimize zaman ayırmayı , gezmeyi tozmayı...
Hafta sonu arkadaş davet etti. Eşim sen git ben ilgilenirim çocukla dedi. Karnını doyurdum uyuttum ve gittim. O kadar iyi geldiki ilk defa ayrılmıştık bi boşluk hissettim sadece. Uyanınca yoğurt yiyecekti babası yedirmiş birlikte oyun oynamışlar falan. Sizde yapabilirseniz yapın. Yoksa eve tıkılıp kaldıkça bizde bunalıma giriypruz. Ben şimdi yüzmeye başlıycam haftada 1 gün 2 saat. Şimdiden çok mutluyum çok özledim yüzmeyi .
Bir de benim oğlum emerken uyuyangillerden. Geçen gün burda yazdım 45dk uyuyor gündüz diye. En az 1.5 saat uyuyacak uykusunu alamadıysa mızmızlanır demişlerdi. Gerçekten çok doğruymuş . İki gündür y.odasına girip,perdeleri kapatıyorum içerisi iyice karanlık oluyor. Sonra emziriyorum uyuyor . Telsizi takıp çıkıyorum. 30 dk 45 dk sonra uyanıyor hemen tekrar gelip emziriyorum uykusu açılmadan,bidah uyuyor. Ve uykusunu alınca inanılmaz değişiyor. Mutlu bi bebek oluyor resmen.Sende uzatabilmeyi dene. Hergün dışarı çıkart arabayla. Açık hava iyi geliyor hemen uyuyor benimki.
Kusura bakma uzun oldu baya tecrübelerimi paylaşıym istedm.
umarim bir an once anneler delirmeden duzelirler. yalniz bakmak cok zor. insanin tahammulu kalmiyor bir yerden sonra.Siz kılı verdiniz bende buldugum her boş vakitte yemeye kilo almaya başladım ya bu öyle bir kisirdongu ki devam ediyor gece uyku yok gündüz uyku yok enerji de olmadığı için ona yetisemiyorum sil baştan her şey tekrar aynen bende çok uzaktayim yardım edecek kimse yok esimden başka ama o da perişan uyumadigi için sabah erkenden o alıyor ki ben biraz yatayim böyle olunca da o da uykulu oluyor bilmem nereye kadar gidecek böyle
Çok zor bir gece2 gündür hiriltisi var bu gece ateş 38 küsür oldu ağlayarak uyandı üst baş soydum ıslak bez sureyim dedim bastı çığlığı sabah olsun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?