2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biraktir mi dersin yani arkadaşım. Kendimi nasıl hazırlayacağım peki. Onu emerken görmek çok guzel bir daha öyle olmmma fikri uzuyor. Çünkü çok düşkün değil bunaltmiyor genelde şükür.

evet o gerçekten güzel bir duygu :) ama büyümek kaçınılmaz, kabul etmemiz lazım :))) hem siz de yatırırsınız göğsünüze, mutlu mutlu koklar biraz :) bana zaten pedagog günde on dakika ten teması kurun memeyi bıraktıktan sonra, çok iyi gelecektir demişti...

doğumdan sonraki koşulları görüştünüz mü işyeriyle? içinizi rahatlatıcaksa şimdden konuşun, boşuna tasalanmamış olursunuz :) ama çeşitli obsesyon ve paranoyalar normal bu dönemde. belirsizlik arttıkça daha da endişeli oluyor insan. düşünün tabi ama ağlamayın :)

Doğumdan sonra sıkıntı değil en azından şimdilik kaygilarim şimdiye yönelik zaten yapim da biraz evhamli o yüzden de sanırım böyle oluyor

Merhabalar Rabbim izin verirse bende Ağustos annesi olucam.İkinci bebeğim bı kızım var. Şuan 13+5 günlügüz.İlk sezeryan idi ikinciyi normal istiyorum.
Ferhat Uysal ssvd yaptırıyor mu ??

Merhaba 2017 Ağustos anneleri öncelikle inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız . Ben de 2016 Ağustos annesiyim yazmak istedim. Forumda tüm hamileliğimizi paylaştık sıra sıra doğurduk hep birlikte heyecanlandık sevindik. Şimdi birlikte büyüyor meleklerimiz. Buradaki arkadaşlarım ile gerçek hayatta da görüşür hale geldik. Bu paylaştıklarınız buradaki arkadaşlıklar çok kıymetli bilin istedim.

İsim konusu gerçekten cok zorrr, iki tarafın beğeneceği ismi bulmak daha da zordoğa da güzelmiş canm,diğerleri de güzel

günaydın kızlaarrr bursadan ve eskişehirden olan hamişler bebek odası için nereler var ???

günaydın güzel anneler.. dün gittim doktoruma ve kız olduğu kesinleşti..eşim ve ben çok mutlu olduk..oğlumuzdan sonra birde kız evlat...Rabbim herkese nasip etsin inşallah..isim konusu aklımızda şimdi .:) birde doktorun bana hızlı kilo alıyorsun dikkat et demesi çokmu yiyorum neden şişiyorum

Benim 3 aya kadar aşırı bulantim vardi 3 aydan sonra kusmaya başladim.. mide bulantim şu an da devamm ediyooo

hla geçmedimi sizinkide hafta olarak bizden ilerdesiniz ama, benim en başından beri hem bualntı hem kusuyorum bizimki bünyesel olarakmı bukadar uzun sürüyo acaba çoğu kişi rahatladı bu konuda.

Hayirli olsun canm kiziniz,kismetse bizimde kizimiz olucak ayni isim mevzusu bizde de var. Cok mu yiyorsun onu sen daha iyi bilirsin sanirim canim :))

Kaç kilo aldn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…