Biraktir mi dersin yani arkadaşım. Kendimi nasıl hazırlayacağım peki. Onu emerken görmek çok guzel bir daha öyle olmmma fikri uzuyor. Çünkü çok düşkün değil bunaltmiyor genelde şükür.
evet o gerçekten güzel bir duygu :) ama büyümek kaçınılmaz, kabul etmemiz lazım :))) hem siz de yatırırsınız göğsünüze, mutlu mutlu koklar biraz :) bana zaten pedagog günde on dakika ten teması kurun memeyi bıraktıktan sonra, çok iyi gelecektir demişti...
Kızlar bugünlerde bir garip haldeyim size de oluyor mu bilmiyorum ama ihtimaller e canımı sıkıyorum ya söyle olursa ya böyle olursa şunu yapamam bebeğim ve benim için zor olur ama ya yap derlerse bunlar is yeri için geçerli şimdilik kimsenin bir şey dediği yok belki dersiniz deli misin diye ama düşünüp Ağlıyorum sonra kendine gel diyip diziydi kitapti yemekti onlara sarıyor um çözüm ne bilmiyorum
doğumdan sonraki koşulları görüştünüz mü işyeriyle? içinizi rahatlatıcaksa şimdden konuşun, boşuna tasalanmamış olursunuz :) ama çeşitli obsesyon ve paranoyalar normal bu dönemde. belirsizlik arttıkça daha da endişeli oluyor insan. düşünün tabi ama ağlamayın :)
doğumdan sonraki koşulları görüştünüz mü işyeriyle? içinizi rahatlatıcaksa şimdden konuşun, boşuna tasalanmamış olursunuz :) ama çeşitli obsesyon ve paranoyalar normal bu dönemde. belirsizlik arttıkça daha da endişeli oluyor insan. düşünün tabi ama ağlamayın :)
Merhabalar Rabbim izin verirse bende Ağustos annesi olucam.İkinci bebeğim bı kızım var. Şuan 13+5 günlügüz.İlk sezeryan idi ikinciyi normal istiyorum.
Ferhat Uysal ssvd yaptırıyor mu ??
Merhaba 2017 Ağustos anneleri öncelikle inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız . Ben de 2016 Ağustos annesiyim yazmak istedim. Forumda tüm hamileliğimizi paylaştık sıra sıra doğurduk hep birlikte heyecanlandık sevindik. Şimdi birlikte büyüyor meleklerimiz. Buradaki arkadaşlarım ile gerçek hayatta da görüşür hale geldik. Bu paylaştıklarınız buradaki arkadaşlıklar çok kıymetli bilin istedim.
Bu aralar evin tek konusu biz hep erkek de olsa kızda olsa Meriç diyorduk ama nedense soğudum isimden geçen kontrolde kıza benzediğini söyledi doktor tam kesin lesince karar vericez ama doğa düşündük ben defneyi ve demet ismini çok seviyorum yanlız eşim istemiyorum
Bizde düşünüyoruz cnm kızım olacak olsaydı Derin yada Çağıl koyacaktık ama %80 erkek dedi doktor Aren Düşünüyoruz:))bu arada aren ve çağıl unisex isimler:))
günaydın güzel anneler.. dün gittim doktoruma ve kız olduğu kesinleşti..eşim ve ben çok mutlu olduk..oğlumuzdan sonra birde kız evlat...Rabbim herkese nasip etsin inşallah..isim konusu aklımızda şimdi .:) birde doktorun bana hızlı kilo alıyorsun dikkat et demesi çokmu yiyorum neden şişiyorum
hla geçmedimi sizinkide hafta olarak bizden ilerdesiniz ama, benim en başından beri hem bualntı hem kusuyorum bizimki bünyesel olarakmı bukadar uzun sürüyo acaba çoğu kişi rahatladı bu konuda.
günaydın güzel anneler.. dün gittim doktoruma ve kız olduğu kesinleşti..eşim ve ben çok mutlu olduk..oğlumuzdan sonra birde kız evlat...Rabbim herkese nasip etsin inşallah..isim konusu aklımızda şimdi .:) birde doktorun bana hızlı kilo alıyorsun dikkat et demesi çokmu yiyorum neden şişiyorum