Kızlar günaydın :)
Nasılsınız? Keyifler iyidir inşallah.
çokta yemedim aslında ama hareketsizim birde çok yorgunum çalışıyorum sabah akşam gel git.. yürümeye vaktim olmuyor. zaten evdede işler zar zor yetişiyorum . istemeden fazla kilo almışım sanırım sizler nasıl besleniyorsunuz.Kaç kilo aldn canm
İsim konusu gercekten zor gecen gun de burada konusmustuk. Aren ismini okuyunca aklima geldi. Benim de kaybettigim ilk oglumunki Nefes koymustuk ikinci oglumun adını Aden koymustuk. Cennet bahcesi demek yaşasalardi ikisinden birinin adi kaan sarp olacakti ama nasip olmadi. Simdi bir kiz bebek bekliyorum Aden e uygun olsun diye Irem mi koysam dedim. Ama nette bir dolu abuk subuk yazi bulunca vazgectim. Aslinda bizim en bastan beri kizimizin adi Nisan oglumuzun adi Kaan Sarp olacakti ama Nisan ismini cevrem pek begenmedi. Buradaki arkadaslarin da destegi ile Nisan koyma konusunda cesaretlendim ama yanina bir isim bulman gerekecek hangisini istiyorsa onu kullansin diye...
Günaydınlaarr :)
İş yerinde olunca keyifler pek iyi olmuyor ne yazık ki
şükür ki bebişimizle iyiyiz
Herkese güzel bir gün olsun
Günaydınlar...
Pazar gününden beri hastayım soğuk algınlığı. Dün ve bugün raporluydum dün bütün gün yattım doğal yöntemler zencefil bal, ıhlamur, meyve derken bağa toparlandım çok şükür evde olmak güzelmiş.
Aaa doğa çok güzel benceBu aralar evin tek konusu biz hep erkek de olsa kızda olsa Meriç diyorduk ama nedense soğudum isimden geçen kontrolde kıza benzediğini söyledi doktor tam kesin lesince karar vericez ama doğa düşündük ben defneyi ve demet ismini çok seviyorum yanlız eşim istemiyorum
canim ben çareyi gece devam sütü vermekte buldum...yatmadan devam sütü veriyorum birde sabah kalkinca içiyor...emmeyi biraktigindan beri böyleyiz...sukur uyku düzeni de yerleştiTecrübeli annelerden bir fikir almak istiyorum kızlar. Kizim hastalandiktan sonra düzeni alt üst oldu. Yeni yeni alıştığı kesintisi uyjulara veda etti. Gece kalkiyor iki saate bir. Ama ben 4 aydır zaten gece emzirmiyorun. Kucağıma alıp pispis yapıp geri yatağa ortada aynı şekilde en az 30 dk -1.5 saat arası değişen uyutma süreçleri yasadm. Ama artık bunalttı. Çok yorulur oldm. Gün içinde çok emme talebi olmayan bir çocuk max 4-5 kez emiyordur. Uyjuya geçerken de emiyor. Düzenli uyku saatleri var ama uykuları paramparça. Gündüz de dahil. Sütten kesmek çare olabilir mi. Çare ise sutu aniden kesmeli miyim. Sütle çok ilgisi yok uyuturkeb emzirme mi dersiniz. Napacagimi şaşırdım artij
Ay benimki de hastalanmiş. Bugun ise bile gitmedi o derece yani ihlayip duruyor.Geçmiş olsun canım.
Kızlar baya bi salgın var aman dikkat edelim kendimize. Benim eşim de hasta şuan, dikkat ediyoruz ama ben de her an şifayı kapabilirim.
Kızlar günaydın :)
Nasılsınız? Keyifler iyidir inşallah.
Kızlar ya, tam emin değilim ama ben dünden beri karnımda bazı şeyler hissediyorum. Özellikle yatarken karnımın içinde böyle inceden hareketler oluyor gibi. Normalde daha erken biliyorum ama acaba bebek hareketlerini hissediyor olabilir miyim :)
Var mı aramızda hissetmeye başlayan?
Ben varımKızlar ya, tam emin değilim ama ben dünden beri karnımda bazı şeyler hissediyorum. Özellikle yatarken karnımın içinde böyle inceden hareketler oluyor gibi. Normalde daha erken biliyorum ama acaba bebek hareketlerini hissediyor olabilir miyim :)
Var mı aramızda hissetmeye başlayan?
Nisan Adaİsim konusu gercekten zor gecen gun de burada konusmustuk. Aren ismini okuyunca aklima geldi. Benim de kaybettigim ilk oglumunki Nefes koymustuk ikinci oglumun adını Aden koymustuk. Cennet bahcesi demek yaşasalardi ikisinden birinin adi kaan sarp olacakti ama nasip olmadi. Simdi bir kiz bebek bekliyorum Aden e uygun olsun diye Irem mi koysam dedim. Ama nette bir dolu abuk subuk yazi bulunca vazgectim. Aslinda bizim en bastan beri kizimizin adi Nisan oglumuzun adi Kaan Sarp olacakti ama Nisan ismini cevrem pek begenmedi. Buradaki arkadaslarin da destegi ile Nisan koyma konusunda cesaretlendim ama yanina bir isim bulman gerekecek hangisini istiyorsa onu kullansin diye...
Ay benimki de hastalanmiş. Bugun ise bile gitmedi o derece yani ihlayip duruyor.
valla bende 2 gundur bebek gibi hickira hickira agliyorum...kizimdada boyleydimKızlar bugünlerde bir garip haldeyim size de oluyor mu bilmiyorum ama ihtimaller e canımı sıkıyorum ya söyle olursa ya böyle olursa şunu yapamam bebeğim ve benim için zor olur ama ya yap derlerse bunlar is yeri için geçerli şimdilik kimsenin bir şey dediği yok belki dersiniz deli misin diye ama düşünüp Ağlıyorum sonra kendine gel diyip diziydi kitapti yemekti onlara sarıyor um çözüm ne bilmiyorum
Günaydın herkese :) Bugün hava güneşli ayrı bir enerjik hissediyorum kendimi. Dün 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabında hamileler için egzersizler buldum. Bugünden itibaren onları uygulamaya başlayacağım ben. Hareketsizlikten ölücem yoksaBen henüz bir şey hissetmedim ya.
Ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?