2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İsim konusu gercekten zor gecen gun de burada konusmustuk. Aren ismini okuyunca aklima geldi. Benim de kaybettigim ilk oglumunki Nefes koymustuk ikinci oglumun adını Aden koymustuk. Cennet bahcesi demek yaşasalardi ikisinden birinin adi kaan sarp olacakti ama nasip olmadi. Simdi bir kiz bebek bekliyorum Aden e uygun olsun diye Irem mi koysam dedim. Ama nette bir dolu abuk subuk yazi bulunca vazgectim. Aslinda bizim en bastan beri kizimizin adi Nisan oglumuzun adi Kaan Sarp olacakti ama Nisan ismini cevrem pek begenmedi. Buradaki arkadaslarin da destegi ile Nisan koyma konusunda cesaretlendim ama yanina bir isim bulman gerekecek hangisini istiyorsa onu kullansin diye...

Kaç kilo aldn canm
çokta yemedim aslında ama hareketsizim birde çok yorgunum çalışıyorum sabah akşam gel git.. yürümeye vaktim olmuyor. zaten evdede işler zar zor yetişiyorum . istemeden fazla kilo almışım sanırım sizler nasıl besleniyorsunuz.

Aslında Aden'e uygun olsun istiyorsanız İREN ismini öneririm ^_^
Anlamı özgür ve hür olan. Nisan da geröekten güzelmiş

Günaydınlaarr :)

İş yerinde olunca keyifler pek iyi olmuyor ne yazık ki
şükür ki bebişimizle iyiyiz

Herkese güzel bir gün olsun

Aynen canım, al benden de o kadar. Valla doğum iznine geri sayım yapıyorum resmen. Bittiğinde de tek dileğim burdan başka yerde işe başlamak. :) Bizim ve bebeklerimiz için hayırlı olsun.

Günaydınlar...
Pazar gününden beri hastayım soğuk algınlığı. Dün ve bugün raporluydum dün bütün gün yattım doğal yöntemler zencefil bal, ıhlamur, meyve derken bağa toparlandım çok şükür evde olmak güzelmiş.

Geçmiş olsun canım.

Kızlar baya bi salgın var aman dikkat edelim kendimize. Benim eşim de hasta şuan, dikkat ediyoruz ama ben de her an şifayı kapabilirim.

Kızlar ya, tam emin değilim ama ben dünden beri karnımda bazı şeyler hissediyorum. Özellikle yatarken karnımın içinde böyle inceden hareketler oluyor gibi. Normalde daha erken biliyorum ama acaba bebek hareketlerini hissediyor olabilir miyim :)

Var mı aramızda hissetmeye başlayan?

Doğa çok
Aaa doğa çok güzel bence

canim ben çareyi gece devam sütü vermekte buldum...yatmadan devam sütü veriyorum birde sabah kalkinca içiyor...emmeyi biraktigindan beri böyleyiz...sukur uyku düzeni de yerleşti

Kızlar günaydın :)

Nasılsınız? Keyifler iyidir inşallah.

Günaydın herkese :) Bugün hava güneşli ayrı bir enerjik hissediyorum kendimi. Dün 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabında hamileler için egzersizler buldum. Bugünden itibaren onları uygulamaya başlayacağım ben. Hareketsizlikten ölücem yoksa Ben henüz bir şey hissetmedim ya.

Ben varım

Kızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.

Nisan Ada
Nisan Ece
Nisan Elif
Nisan Elis
Nisan Beril
Nisan Duru :))

valla bende 2 gundur bebek gibi hickira hickira agliyorum...kizimdada boyleydim
ama rahatliyorum sonra... cok hassas oluyorum...ota çöpe ağlıyorum...

Güneşli havalar başka canım ya :) Benim de içim neşe doluyor böyle günlerde. Biraz daha ısınsın da yürüyüşlere başlıyım diye bekliyorum. Belki bebek değil gaz ya da bağırsak hareketidir ama yine de heyecanlanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…