Benim biraz azaldı ama zaten çok az yiyorum bugünlerde canim pek bi şey istemiyo... ama süt yumurta bunlari düşünün ce bile acayip kötü oluyorum...hla geçmedimi sizinkide hafta olarak bizden ilerdesiniz ama, benim en başından beri hem bualntı hem kusuyorum bizimki bünyesel olarakmı bukadar uzun sürüyo acaba çoğu kişi rahatladı bu konuda.
canim ben çareyi gece devam sütü vermekte buldum...yatmadan devam sütü veriyorum birde sabah kalkinca içiyor...emmeyi biraktigindan beri böyleyiz...sukur uyku düzeni de yerleşti
Ay benimki de hastalanmiş. Bugun ise bile gitmedi o derece yani ihlayip duruyor.
Günaydın herkese :) Bugün hava güneşli ayrı bir enerjik hissediyorum kendimi. Dün 'bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' kitabında hamileler için egzersizler buldum. Bugünden itibaren onları uygulamaya başlayacağım ben. Hareketsizlikten ölücem yoksaBen henüz bir şey hissetmedim ya.
canim yavas yavaş bardaga araştırıyorum...once bardakta verdigim sutun içine pipet koydum simdi yudum yudum içiyor doke saça ama arada biberon diye aglasa da yavas yavas alışıyor...sabirla geçecek ömrümüz hakkatenevet ben de,,, onu söylemeyi unutmuşum. biberonla uyuyor hala malesef. peki onu nasıl bıraktırıcaz? ne düşünüyorsunuz?
Kızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.
Güneşli havalar başka canım ya :) Benim de içim neşe doluyor böyle günlerde. Biraz daha ısınsın da yürüyüşlere başlıyım diye bekliyorum. Belki bebek değil gaz ya da bağırsak hareketidir ama yine de heyecanlanıyor insan.
canim yavas yavaş bardaga araştırıyorum...once bardakta verdigim sutun içine pipet koydum simdi yudum yudum içiyor doke saça ama arada biberon diye aglasa da yavas yavas alışıyor...sabirla geçecek ömrümüz hakkaten
evet ya ben de havaların biraz ısınmasını bekliyorum bahar gelsin artıkgeçen hafta kontrolde doktorum bana sordu hissetmeye başladın mı diye. yok dedim henüz bir şey hissetmedim. biraz zor bu haftalarda dedi. ama hissedenler oluyor demek ki sorduğuna göre. kendi pantolonlarıma sığmayan göbeğime de "şuan bebek çok büyük olmadığı için fazla bir karın büyümesi yapmaz, gazın şişkinliği bu" yorumunu yaptı
Canim bu hormonlar bizi çok kötü etkiledi umarım havaların da guzellesmesiyle daha iyi oluruzvalla bende 2 gundur bebek gibi hickira hickira agliyorum...kizimdada boyleydim
ama rahatliyorum sonra... cok hassas oluyorum...ota çöpe ağlıyorum...
günaydın :) biz de kızımla Leslie'ye başladık . çocuk işten dönünce hızlı müzik aç anne oynıcam diyo bikaç gündür, ben de bari bana da fayda etsin diye leslie açtım, bayıldı. çok eğlendik :)
Evet canım sorduğuna göre hissetmek mümkün demek. Benim de karnım arada küçülüyor, sonra büyüyor demek gazdan o da.
hareketlerini hissetmeye basladiginda ...yok yaa daha öncekiler gazmis.... demistim...bildigin tekme yiyorsun içerden....poposunu cikariyor...sagdan sola dönüyor...elini kolunu dirsegini uzatiyor...hele gerinmesini hickirmalarini hissetmek...coook heyecan verici...mucize...caninda can büyüyor....gormeden aşık oluyorsun...ilk göz göze geldiginde yüzünü gordugun o an ...bütün sancin acin herşey geride kaliyor...Evet canım sorduğuna göre hissetmek mümkün demek. Benim de karnım arada küçülüyor, sonra büyüyor demek gazdan o da.
Canım ne güzel anlatmışsın. :) İnşallah hepsini sırayla yaşamak nasip olurhareketlerini hissetmeye basladiginda ...yok yaa daha öncekiler gazmis.... demistim...bildigin tekme yiyorsun içerden....poposunu cikariyor...sagdan sola dönüyor...elini kolunu dirsegini uzatiyor...hele gerinmesini hickirmalarini hissetmek...coook heyecan verici...mucize...caninda can büyüyor....gormeden aşık oluyorsun...ilk göz göze geldiginde yüzünü gordugun o an ...bütün sancin acin herşey geride kaliyor...
ilk hamilelik canım. Gıdıklanma gibi ya da tenine tüy değmiş gibi alt karında hissediyorum bazenHadi ya :) Canım senin de ilk hamilelikti dimi? Bak şimdi içime şüphe düştü, acaba bebek hareketlerini mi hissediyoruz cidden. Bir şeyler var çünkü.
hareketlerini hissetmeye basladiginda ...yok yaa daha öncekiler gazmis.... demistim...bildigin tekme yiyorsun içerden....poposunu cikariyor...sagdan sola dönüyor...elini kolunu dirsegini uzatiyor...hele gerinmesini hickirmalarini hissetmek...coook heyecan verici...mucize...caninda can büyüyor....gormeden aşık oluyorsun...ilk göz göze geldiginde yüzünü gordugun o an ...bütün sancin acin herşey geride kaliyor...
tuzlu yediğin halde çıkmıyorsa sanırım yapıcak pek bişey yok canm ,tuzsuz ayran içildiğinde dengeliyor diye duymuştum ama bilmiyorum dene istersenKızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.
Ben hastayım iki gündür maleseff çok zor amann dikkat edin zaten çabuk yoruluyoruz hastalık iyice halsiz bırakıyor özellikle geceleriAynen canım benimki de dün raporluydu, o da evde ıhlıyordu :) Bize geçmez umarım, çünkü onlar ilaç alabiliyor ama biz alamıyoruz
Ben hastayım iki gündür maleseff çok zor amann dikkat edin zaten çabuk yoruluyoruz hastalık iyice halsiz bırakıyor özellikle geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?