2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çok teşekkür ederim canım desteğin için.. hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi çok daha iyiyim. Bu riskli grup işini fazla abartıyorlar ve annelere kalan aylarını zehir ediyorlar. Benim anladığım bu... ha 800 de bir risk var ha 100de 1 bence hiçbirşey değişmiyor.. Artık daha güçlüyüm.

canim ben çareyi gece devam sütü vermekte buldum...yatmadan devam sütü veriyorum birde sabah kalkinca içiyor...emmeyi biraktigindan beri böyleyiz...sukur uyku düzeni de yerleşti
Çok sagol canm tavsiyen için. Haftaya misafirim gelecekmiş insallah onlar gittikten sonra sütten kesmeyi düşünüyorum.Bende tamamen kesildikten sonra süt teklif etmeyi düşünüyorum. Belki o zaman normal süte başlarsa iyi olur insallah

Kızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.
Kiminin hamilelikte sürekli böyle oluyor canm. Ne yapsan da gecmeyebilir. Dr a danismakta fayda var

kızlar dün akşam bir kaç bebek mağazası dolaştım mothercare, chicco, panço falan. markafoni trendyol gibi sitelerdeki fiyatlarla aynı mağaza fiyatları. internetten almadan önce mağazaları da bi dolaşın derim.

bir de 32. haftada ayrıntılıya girmiştik diye hatırlıyorum ben. 20. haftaya kadar da dörtlü test... yalnız 32. haftadan sonra her hafta gitmeniz gerek NST için. doğuma kadar gitmemezlik yapmayın yani :)

Peki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicez

trendyolda bugün epey ucuz mothercare yalnız. benim de karşı avm'de var mothercare ama orada indirimli hiçbir şey yok şu an mağazadan mağazaya değişiyor kalan ürünler. demsanın kozyatağında outleti var, en güzeli orası aslında ama uzuk geliyo bize...

İnşallah canım istediğin gibi kızında sende bu dönemi atlatırsınız...çünkü anne bebek arasındaki en zor anlardan biri memeden kesmek...karnı tok uyuyunca da gece kalkması da azalıyor ..

bir de 32. haftada ayrıntılıya girmiştik diye hatırlıyorum ben. 20. haftaya kadar da dörtlü test... yalnız 32. haftadan sonra her hafta gitmeniz gerek NST için. doğuma kadar gitmemezlik yapmayın yani :)
ben nst leri unutmuştum... tabi doğru söylüyorsun... bebeğin kalp atışları falan çok önemli... hareket ediyor diye her şey yolunda diye bir şey yok Allah korusun...

Peki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicez
süt kendiliğinden kesiliyor... birikip şişlik yapan ateş ağrı yapan göğüsler içinde sıcak su buharını öneriyorlar... ablam öyle atlatmıştı...sık sık sıcak banyoda iyi geliyor...zaten emmediği ve sağmadığın sürece süt üretimi de duruyor...

ben maltepe park'ta baktım dün akşam. 1 gece önce de alışveriş sitelerinin hepsini dolaştım, bir çoğunun bedeni kalmamış zaten. beğendiğim şeylerin fiyatlarına baktım özellikle fiyatlar aynıydı.. ama dediğiniz gibi mağazadan mağazaya fark ediyor olabilir. çok güzel şeyler var ya insanın içi gidiyor almamak için :)

İnsallah canm çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Onu emrken görmek dünyanın en güzel manzarasını izlemek gibi. buyduugunu kabul etmek lazım zor olacak ama nasıl olacak bakqlim

Arkadaşlar demiş canm kendiliğinden gidiyor diye. Ama ben azaltarak gideceğim. Kizim çok aksilik yapmazsa. Öyle olunca da çok agribyasamam gibi insallah. Sende kesmeyi düşünüyor musun

hiç sağmazsanız çok çabuk kesiliyor zaten.. ama şişkinlik oluyor ilk günler, dayanmak lazım; sağarsanız tekrar süt üretiyor çünkü göğüs...
gündüzleri sağmıyorum artık iki hafta oldu sanırım,sadece akşamları işten gittiğimde oğlum emiyor iki üç kez, sonra uykuya geçişte emiyor gece uyandığında ve sabah işe gitmeden, zaten sağdığımda 20 cc ya da bazen 10 cc geliyordu 3 saatte bir, korkum mastit olmak sanırım artık o risk azalmıştır o kadar rahatsız etmez herhalde memeden kesme olayı çook zor gerçekten...

İnsallah canm çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Onu emrken görmek dünyanın en güzel manzarasını izlemek gibi. buyduugunu kabul etmek lazım zor olacak ama nasıl olacak bakqlim
aynen canım bana da çok zor geliyor ama artık gece kalkmaları ve kucağıma alıp indirmek zorlaşmaya başladı daha fazla uzamadan bıraktırmak lazım hem çocuklarımız hem kendimiz için.

aynen canım bana da çok zor geliyor ama artık gece kalkmaları ve kucağıma alıp indirmek zorlaşmaya başladı daha fazla uzamadan bıraktırmak lazım hem çocuklarımız hem kendimiz için.
Aynen canm insallah kolayca atlatiriz. Gobekler büyümeden kesmek lazım havalarda güzelleşiyor. Çabuk unuturlar diye umuyorum

Arkadaşlar demiş canm kendiliğinden gidiyor diye. Ama ben azaltarak gideceğim. Kizim çok aksilik yapmazsa. Öyle olunca da çok agribyasamam gibi insallah. Sende kesmeyi düşünüyor musun
evet canm düşünüyorum bende, zor oluyor artık bazen yemek yemiyor memeye saldırıyor,uykusu geliyor memeye, sinirleniyor memeye,dışardayken haftasonu hiç aklına gelmiyor ama uykusu varsa mutlaka memede uyuyor memesiz uyutmaya çalışıyorum ama kıyamet kopuyor,onu memede huzurlu görmek çok güzel ama artık bıraktırma zamanımız geldi

aslında benim kızım sürekli emerken dişlediği ve ısırdığı için durmadan yara olan göğüslerimden dolayı bıraktırmak zorunda kaldım...zaten çalıştığım içinde sütüm azalmıştı..dişlerinin arasından zor alırdım göğsümü neredeyse koparacak duruma getirirdi... 1 buçuk yaşındayken bıraktı ...şimdi 3 yaşında ve o günden beri hala devam sütü içiyor...
Allah bir kolaylığını verir canım... inşallah bu bebeğinde de aynı duyguları yaşayacaksın...

Bolca dışarıda vakit geçirip gerçekten biraktirma kararı alınca annem kararlı duygusunu hisseder. Ve çok inat etmezler insallah canm. Bizimkide aynı. Biri varsa disardaysa çok dusmez. Ama bunakdikca kucağıma yatıyor. Süt süt diyor. Kizim süt yok diyorum. Önce gitti diyor. Sonra yine soruyor. Yok diyorum var vaarr diyor. Cokta tatlılar Allahim

Olsun canm yine epey anne sutu almış. Bir şekilde telafi ediliyor süt bırakıldıktan sonra demekki. İnsallah o aşamaları bizde atlariz.
Aynen kısmet olursa 6 AY tatil. Sonra yine emzirme. Acaba süt yetti mi derdi bsslayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…