- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Evet canım bizde çok beğendik. Bu hafta gittiğimizde kesin erkek derse aren olma ihtimali yüksek:)))Aren in anlami da cok guzelmis canm kum tanesi :)
çok teşekkür ederim canım desteğin için.. hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi çok daha iyiyim. Bu riskli grup işini fazla abartıyorlar ve annelere kalan aylarını zehir ediyorlar. Benim anladığım bu... ha 800 de bir risk var ha 100de 1 bence hiçbirşey değişmiyor.. Artık daha güçlüyüm.Ben seni çok iyi anlıyorum. İlk hamileliğimde bende riskli geuptaydım. Ama inan şuan değeri hatırlamıyorum. Benim dr'um amniyosentez çok tabsiye etmemişti. Beni nişantaşında bi profesöre yönlendirdi. Onun branşı anne karnındaki bebek anomalileriydi. Testle birlikte gittik muayene etti testi tekrarldı. Ve gayet sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi. Oğlum şimdi 7 yaşında. Çok şükür sağlıklı. Ben çok yıprattım kendimi. Uykularımk kaybetmiştim. Hep mutsuzdum ağlıyordum. Daha öncede bahsettim benim bu durumumdan etkilenmiş anne karnındayken. Ve oğluma uykusuzluk olarak yanısıdı bu durum. 5yıl gece hiç uyumadı yavrum. Dr'una danış eğer tabsiye ederse sende bi prof. Muayene ol. Ondanda bilgi al derim ben. Umarım herşey yoluna girer. Dualarım seninle.
Çok sagol canm tavsiyen için. Haftaya misafirim gelecekmiş insallah onlar gittikten sonra sütten kesmeyi düşünüyorum.Bende tamamen kesildikten sonra süt teklif etmeyi düşünüyorum. Belki o zaman normal süte başlarsa iyi olur insallahcanim ben çareyi gece devam sütü vermekte buldum...yatmadan devam sütü veriyorum birde sabah kalkinca içiyor...emmeyi biraktigindan beri böyleyiz...sukur uyku düzeni de yerleşti
Kiminin hamilelikte sürekli böyle oluyor canm. Ne yapsan da gecmeyebilir. Dr a danismakta fayda varKızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.
kızlar benim surekli gittigim bir doktor yok...devlet hastanesine gidiyorum...yani su tarihte kontrole gel diyen yok...şimdi 20. haftadami ayrintili ultrason...gitmisken test icin gideyim...ondan sonrada artik dogum icin giderim insallah hastaneye...
Peki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicezÇok sagol canm tavsiyen için. Haftaya misafirim gelecekmiş insallah onlar gittikten sonra sütten kesmeyi düşünüyorum.Bende tamamen kesildikten sonra süt teklif etmeyi düşünüyorum. Belki o zaman normal süte başlarsa iyi olur insallah
kızlar dün akşam bir kaç bebek mağazası dolaştım mothercare, chicco, panço falan. markafoni trendyol gibi sitelerdeki fiyatlarla aynı mağaza fiyatları. internetten almadan önce mağazaları da bi dolaşın derim.
Peki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicez
İnşallah canım istediğin gibi kızında sende bu dönemi atlatırsınız...çünkü anne bebek arasındaki en zor anlardan biri memeden kesmek...karnı tok uyuyunca da gece kalkması da azalıyor ..Çok sagol canm tavsiyen için. Haftaya misafirim gelecekmiş insallah onlar gittikten sonra sütten kesmeyi düşünüyorum.Bende tamamen kesildikten sonra süt teklif etmeyi düşünüyorum. Belki o zaman normal süte başlarsa iyi olur insallah
ben nst leri unutmuştum... tabi doğru söylüyorsun... bebeğin kalp atışları falan çok önemli... hareket ediyor diye her şey yolunda diye bir şey yok Allah korusun...bir de 32. haftada ayrıntılıya girmiştik diye hatırlıyorum ben. 20. haftaya kadar da dörtlü test... yalnız 32. haftadan sonra her hafta gitmeniz gerek NST için. doğuma kadar gitmemezlik yapmayın yani :)
süt kendiliğinden kesiliyor... birikip şişlik yapan ateş ağrı yapan göğüsler içinde sıcak su buharını öneriyorlar... ablam öyle atlatmıştı...sık sık sıcak banyoda iyi geliyor...zaten emmediği ve sağmadığın sürece süt üretimi de duruyor...Peki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicez
trendyolda bugün epey ucuz mothercare yalnız. benim de karşı avm'de var mothercare ama orada indirimli hiçbir şey yok şu anmağazadan mağazaya değişiyor kalan ürünler. demsanın kozyatağında outleti var, en güzeli orası aslında ama uzuk geliyo bize...
İnsallah canm çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Onu emrken görmek dünyanın en güzel manzarasını izlemek gibi. buyduugunu kabul etmek lazım zor olacak ama nasıl olacak bakqlimİnşallah canım istediğin gibi kızında sende bu dönemi atlatırsınız...çünkü anne bebek arasındaki en zor anlardan biri memeden kesmek...karnı tok uyuyunca da gece kalkması da azalıyor ..
ben nst leri unutmuştum... tabi doğru söylüyorsun... bebeğin kalp atışları falan çok önemli... hareket ediyor diye her şey yolunda diye bir şey yok Allah korusun...
süt kendiliğinden kesiliyor... birikip şişlik yapan ateş ağrı yapan göğüsler içinde sıcak su buharını öneriyorlar... ablam öyle atlatmıştı...sık sık sıcak banyoda iyi geliyor...zaten emmediği ve sağmadığın sürece süt üretimi de duruyor...
Arkadaşlar demiş canm kendiliğinden gidiyor diye. Ama ben azaltarak gideceğim. Kizim çok aksilik yapmazsa. Öyle olunca da çok agribyasamam gibi insallah. Sende kesmeyi düşünüyor musunPeki kızlar süttten kestikten sonra bizden gelen süt ne olacak onu nasıl halledicez
gündüzleri sağmıyorum artık iki hafta oldu sanırım,sadece akşamları işten gittiğimde oğlum emiyor iki üç kez, sonra uykuya geçişte emiyor gece uyandığında ve sabah işe gitmeden, zaten sağdığımda 20 cc ya da bazen 10 cc geliyordu 3 saatte bir, korkum mastit olmak sanırım artık o risk azalmıştır o kadar rahatsız etmez herhalde memeden kesme olayı çook zor gerçekten...hiç sağmazsanız çok çabuk kesiliyor zaten.. ama şişkinlik oluyor ilk günler, dayanmak lazım; sağarsanız tekrar süt üretiyor çünkü göğüs...
aynen canım bana da çok zor geliyor ama artık gece kalkmaları ve kucağıma alıp indirmek zorlaşmaya başladı daha fazla uzamadan bıraktırmak lazım hem çocuklarımız hem kendimiz için.İnsallah canm çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Onu emrken görmek dünyanın en güzel manzarasını izlemek gibi. buyduugunu kabul etmek lazım zor olacak ama nasıl olacak bakqlim
Aynen canm insallah kolayca atlatiriz. Gobekler büyümeden kesmek lazım havalarda güzelleşiyor. Çabuk unuturlar diye umuyorumaynen canım bana da çok zor geliyor ama artık gece kalkmaları ve kucağıma alıp indirmek zorlaşmaya başladı daha fazla uzamadan bıraktırmak lazım hem çocuklarımız hem kendimiz için.
evet canm düşünüyorum bende, zor oluyor artık bazen yemek yemiyor memeye saldırıyor,uykusu geliyor memeye, sinirleniyor memeye,dışardayken haftasonu hiç aklına gelmiyor ama uykusu varsa mutlaka memede uyuyor memesiz uyutmaya çalışıyorum ama kıyamet kopuyor,onu memede huzurlu görmek çok güzel ama artık bıraktırma zamanımız geldiArkadaşlar demiş canm kendiliğinden gidiyor diye. Ama ben azaltarak gideceğim. Kizim çok aksilik yapmazsa. Öyle olunca da çok agribyasamam gibi insallah. Sende kesmeyi düşünüyor musun
aslında benim kızım sürekli emerken dişlediği ve ısırdığı için durmadan yara olan göğüslerimden dolayı bıraktırmak zorunda kaldım...zaten çalıştığım içinde sütüm azalmıştı..dişlerinin arasından zor alırdım göğsümü neredeyse koparacak duruma getirirdi... 1 buçuk yaşındayken bıraktı ...şimdi 3 yaşında ve o günden beri hala devam sütü içiyor...İnsallah canm çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Onu emrken görmek dünyanın en güzel manzarasını izlemek gibi. buyduugunu kabul etmek lazım zor olacak ama nasıl olacak bakqlim
Bolca dışarıda vakit geçirip gerçekten biraktirma kararı alınca annem kararlı duygusunu hisseder. Ve çok inat etmezler insallah canm. Bizimkide aynı. Biri varsa disardaysa çok dusmez. Ama bunakdikca kucağıma yatıyor. Süt süt diyor. Kizim süt yok diyorum. Önce gitti diyor. Sonra yine soruyor. Yok diyorum var vaarr diyor. Cokta tatlılar Allahimevet canm düşünüyorum bende, zor oluyor artık bazen yemek yemiyor memeye saldırıyor,uykusu geliyor memeye, sinirleniyor memeye,dışardayken haftasonu hiç aklına gelmiyor ama uykusu varsa mutlaka memede uyuyor memesiz uyutmaya çalışıyorum ama kıyamet kopuyor,onu memede huzurlu görmek çok güzel ama artık bıraktırma zamanımız geldi
Olsun canm yine epey anne sutu almış. Bir şekilde telafi ediliyor süt bırakıldıktan sonra demekki. İnsallah o aşamaları bizde atlariz.aslında benim kızım sürekli emerken dişlediği ve ısırdığı için durmadan yara olan göğüslerimden dolayı bıraktırmak zorunda kaldım...zaten çalıştığım içinde sütüm azalmıştı..dişlerinin arasından zor alırdım göğsümü neredeyse koparacak duruma getirirdi... 1 buçuk yaşındayken bıraktı ...şimdi 3 yaşında ve o günden beri hala devam sütü içiyor...
Allah bir kolaylığını verir canım... inşallah bu bebeğinde de aynı duyguları yaşayacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?