2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay da 1 gitmek lazim 30 dan sonra 2 haftada bir son ay her hafta ayrintili da 20 ve 24 arasi oluyor.

bir de 32. haftada ayrıntılıya girmiştik diye hatırlıyorum ben. 20. haftaya kadar da dörtlü test... yalnız 32. haftadan sonra her hafta gitmeniz gerek NST için. doğuma kadar gitmemezlik yapmayın yani :)
Deneyimli annenin hali başka oluyor :) ben 32 den sonra 2 haftada bir son ay her hafta diye biliyordum. O aylara gelemedigimden...

Yeni bebek gelince tekrar emmek isteyebiliyorlar kıskanıp... Allah kolaylik versin.

Paylasim icin tesekkurler ama bir konu kafami kurcaladi once sutten kesilmeli sonra wc aliskanligi verililir demiş..biz de bebekler e 1.5 yasindan sonra gunduz bez baglanmaz 2 yasindan itibaren de geceleri de baglanmaz hepimiz öyle buyuduk yani... ama ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum ama wc aliskanligini da 1.5 dan itibaren...

Canım o büyük travel sistemlerden alma İnan çok kullanışsız oğlumda o hatayı yaptım dünya para verdim sonra başkasına verip 8 ay dan sonra bastona geçtik bana en mantıklı araba chicco Lite way ve chicco trio modeli geldi sonrasında baston oluyor bir incele istersen

Maclaren techno ya bak travellerdan ucuz ama emsallerinin pahallisi fakat soyle bir durum var hem travel sistem gibi konforlu hem de baston puset yani 4 yasa kadar tepe tepe kullan. Bebek arabasi cok onemli birsey cok uzun sureli kullaniliyor.

Gazlı bebek konusu geçmiş de... Şu titreşimli anakucaklari gazlı bebeklere çok iyi geliyormuş diyorlar. Doğru mu acaba? Kullanan var mı?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Oglusun hayırlı olsun

benim normal tansiyonum o düzeyde hep. sizin de sık sık ara öğün almanız iyi olur; ayran zaten klasik... bir de kuruyemiş bulundurun yanınızda, düştüğünü hissettikçe atıştırın...
Galiba bişey yiyemediğim için oluyo şu bulantılar bi gitsin o zaman geçer inşallah

Maşallah kızlar çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş ,sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ben 3hsfta sonra öğrenicem göremedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…