2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada benim kızımın içinde nispeten en çok zaman geçirdiği şey ev tipi anakucağıydı. O yüzden benim için en önemlisi o. Özellikle lohusalık döneminde nefes almak için kurtarıcı! İlkinde arabayı çok dert etmiştik ama bunda önceliğim kesinlikle anakucağı. Onu kıyıp en iyisinden almak istiyorum. Favorim 4moms,,, anneanne dede ve hatta dayıyı da katıp fon yapmayı düşünüyorum :)))))))

Zaten üreticileri biraz daha abartırlarsa fiyatı da binek araba kadar olucak yakında :)) hakikaten çok konforlu olduğu belli ama,,, alsak mı ki ya :))))

Aynı şey bende de var ve ilk hamileliğim olduğu için emin olamıyorum. Acaba mı?

Bebek hareketi olduğunda hemen emin olucaksınız zaten hanımlar :) emin değilseniz bebek değildir :) ben de ilk kez az önce hissettim, 4 adet trüf yedikten sonra bebiş herhalde coştu, kuvvetlice bi kıpraştı sağolsun )))) ikinci hamilelikte 18. Hafta :) tabi bundan sonra da şu telaş başlıyor : "ayyyy neden uzun süredir hareket etmiyor bu çocuk ? " :)))

Zaten üreticileri biraz daha abartırlarsa fiyatı da binek araba kadar olucak yakında :)) hakikaten çok konforlu olduğu belli ama,,, alsak mı ki ya :))))
Aslinda 2. El olarak da elden cikarmak mumkun bugun yari fiyatina cok rahat elden cikarabiliyoruz aslinda... benim kuzenim 500 tl ye basit bir araba almisti cocuk 6 aylikken resmen param parca oldu ilk basta ayaklariyla on barini kirdi sonra tentesi kirildi tekerlekleri fln parcalandi zor bela 1 sene kullandi saga surunce sola gidiyordu fln... sonra da bir 500 tl daha verip bitane daha aldi bu da 2 sene onceydi...

O da doğru :) Baktım güncel fiyatına da 4000 liraymış stokke. Yalnız jokerde bazı renk ve modellerinde indirim var, kalktım kocamı da gaza getirdim yarın işe gitmeden önce bakıcam bi gidip :)))

arch2401 sitede kalmamış ama mağazalarda vardır belki :)))) bu fiyata bulursam aynı saniye alırım zaten de gidince bir üstüne çıkılıyor hep, ondan korkuyorum; ya kendimi durduramazsam diye :))))

Ben chicco liteway kullaniyorum. 350 tl ye aldım. Hem kullanışlı hem rahat kzim şükür hala oturuyor. Epeu de kullanıyoruz. Ama travel sistem hakkaten hantal oluyor. Tamam çocuk rahat etsin ama bazilari da aşırı pahali. Cocugn başka ihtiyaçlarına kullanmak daha mantıklı geliyor.herkesin gelirine göre değişiyor tabi

Yeni bebek gelince tekrar emmek isteyebiliyorlar kıskanıp... Allah kolaylik versin.
amin canım, ewet bu konu da beni düşündürüyor,hepsi üst üste gelmiş olacak memeden kesmek,tuvalete alıştırmak,yatakları ayırmak,karşılıklı zorlanacağımız kesin oğlumla, ama inşallah sorunsuz atlatabiliriz bu dönemleri

:) desene bu hamilelerin tedirginlikleri hiç bitmez

Bende sizin gibi düşünüyordum kızım o yaşlara gelmeden :)) ama gerçekten ihtiyaç gece gezmelerinde yada uzun yol yürüyüşlerinde ufakliklar fazla yuruyemiyor yoruluyorlar hemen pazarda alışveriş yaparken birtaraftan çocuğun elini tutuyim derdi olmuyor :))

Aslında kizimdan kalan herşey vardı arabası anakucagi ama kardeşimin eşi doğum yapicak sabah akşam bekliyorlar onlar istedi verdim ben 4 senedir hamile kalamadigim için şimdi geri istenmez mecbur alinicak artık

Kontrole kaldı 10 gün nedense bugünlerde iyimi diye endişe oluştu bende
O endişe bende de var, ben hala tam olarak hissedemiyorum ikinci hamileliğim olmasına rağmen,bazen bir kıpırtı oluyor ama hafta bir fela, hergün hissetmiyorum,bazen de karnım ağrıyor batma gibi oluyor geçiyor, yorgunluktan büyük ihtimal ama insan düşünmeden edemiyor, birşey olucak korkusu hep var, Allah korusun birşey olsa hisseder miyiz acaba, bir belirti verir mi bu haftalar da kanama dışında mesela

Günaydın hayırlı cumalar kızlar ... Bu uyku hâlleri de gecmicek galiba hiç erkende yatsammm yetmiyor
sağol canım sanada hayırlı cumalar,uyku hali ben hiç yaşamadım ilk hamileliğimde, duyardım çok uykusu gelip erken yatanları ama bende olmadı,oğlum da benim gibi şimdi uyku ile hiç işi yok o yüzden şimdi ikinci hamileliğimde beni çok yoruyor ve hiç dinlenemediğim için hep yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi,iş yerinde hep uyukluyorum ( halbuki ikinci trimester zamanımız geldi ama enerji gelemedi (

Merhaba kızlar.
Hayırlı cumalar herkese.
Benim gece uykum hic gelmiyor. Gun icinde uyuklamalarim oluyor. Gece gec uyudugum icin de işe gelmek hem de haftanin 5 günü acayip yoruyor beni. süt,duş hak getire. Nolucak boyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…