Canım o büyük travel sistemlerden alma İnan çok kullanışsız oğlumda o hatayı yaptım dünya para verdim sonra başkasına verip 8 ay dan sonra bastona geçtik bana en mantıklı araba chicco Lite way ve chicco trio modeli geldi sonrasında baston oluyor bir incele istersen
Maclaren techno ya bak travellerdan ucuz ama emsallerinin pahallisi fakat soyle bir durum var hem travel sistem gibi konforlu hem de baston puset yani 4 yasa kadar tepe tepe kullan. Bebek arabasi cok onemli birsey cok uzun sureli kullaniliyor.
drucilla cnm bak bu bunun ana kucagi fln da var
Bir yaşından sonra baston en rahatı tam yatan baston bir puset heryerde iş görüyor ki bizim biDiklarin bir yaşları yaz aylarına denk gelicek malum :) yazın kalabalıkta ağır araba hiç cekilmiyorben de şuan bir şey almıyorum. hediye alanlar var. mobilyalar geldikten sonra ne var ne yok göreyim ondan sonra eksikleri alırız. evet malesef dövize endeksli olduğundan her geçen gün yükseliyor fiyatlarıbiz de bebek arabası bakıyoruz ama hala karar veremedik çok pahalılar. arabamız yok, düzgün bişey alalım kolay katlansın tek başıma zorlanmayayım çift taraflı kullanılsın o da olsun bu da olsun derken epey yükseliyor fiyatlar. bir yandan da diyorum iyi bir şeye para yatırmasak mı ileride nasılsa bastona geçiliyor. sahi bastona ne zaman geçiliyor ? :)
Normalde de ayrıntılı için başka bir uzmana gidiliyor diye biliyorum. Kızimda o ay başka uzmana gittim aynı hastanede vardı. Sonrada dr a götürdük sonuca birde o baktiArtık hergun yürümeye başladım inşallah böyle devam eder yoksa kilo alıp başını gidicek bu arada benim doktorum ayrıntılı yapmiyormus sanırım ben ilçede oturuyorum başka bir doktor araştırmam gerek ve burası küçük biryer olduğu için fazla doktor alternatifim yok doktor işi biraz canımı sıktı
Bu sefer geliceksiniz inşallah :) yarıladık bile :) ben de net hatırlamıyorum ama ya 36 ya da 32 den sonraydı NST . Hem çok güzel hem de stresli birşey o :) hem uzun uzun kalbini dinliyosunuz bir nevi, hem de uyuyorsa şeker meker yedirip devam diyor doktor, o zaman biraz sıkıyor işte :))))Deneyimli annenin hali başka oluyor :) ben 32 den sonra 2 haftada bir son ay her hafta diye biliyordum. O aylara gelemedigimden...
Galiba bişey yiyemediğim için oluyo şu bulantılar bi gitsin o zaman geçer inşallah
Normalde de ayrıntılı için başka bir uzmana gidiliyor diye biliyorum. Kızimda o ay başka uzmana gittim aynı hastanede vardı. Sonrada dr a götürdük sonuca birde o bakti
Bir yaşından sonra baston en rahatı tam yatan baston bir puset heryerde iş görüyor ki bizim biDiklarin bir yaşları yaz aylarına denk gelicek malum :) yazın kalabalıkta ağır araba hiç cekilmiyor
Ben de ucuz bisey begenemiyorum... can cıkar huy cikmazmiş travel olarak concord neo tam set almistik simdi de maclaren e bakiyorum bir yandan da zaten diger araba hemen hemen en pahallisiydi diyorum bir yandan da ucuza elim gitmiyor. Belki chicco light way olabilir ama maclarenin sürüşü cok bir başka gercekten tekerlekler yag gibi akiyor. Concord da oyle...Yürümeye başlayınca da zaten hiç oturmuyorlar nerdeyse arabaya.. biz çok az kullanabildik arabayı da bastonu da.. hem pahalı şeylere gidiyor elim hem de o kadar kısa zaman için ne gerek var diyorum..
Evet showroomda inceledik biz de gerçekten güzeldi, uzay gemisi gibi aynı aşırı teknolojik :)) ama pahalıMamaroo guzel diyorlar da cooook pahalli
Bende 3. Aya kadar perişan oldum sürekli bulantı kusma progesteron kullanımı da tetikliyor bulantiyi,bu ay bitti şükür birazcok sıkıntılıysan doktoruna soyle bulantı için ilaçlar veriyorlarhla geçmedimi sizinkide hafta olarak bizden ilerdesiniz ama, benim en başından beri hem bualntı hem kusuyorum bizimki bünyesel olarakmı bukadar uzun sürüyo acaba çoğu kişi rahatladı bu konuda.
Geçmiş olsun ayaklarını yukarı dik uzan ,tuzlu ayran iç ve suyunu hiç ihmal etme kusmam varsa sıvı kaybından dolayı da düşer bunlara rağmen yukselmezse doktoruna DanışKızlar günaydın tansiyon düşüklüğü için ne yapmamiz lazim. Tuzlu biseyler yesemde çıkmıyor genelde 8 e 5 yada 7 ye 5
Çok halsizim baş ağrısı da yapıyor.
Aynı şey bende de var ve ilk hamileliğim olduğu için emin olamıyorum. Acaba mı?Kızlar ya, tam emin değilim ama ben dünden beri karnımda bazı şeyler hissediyorum. Özellikle yatarken karnımın içinde böyle inceden hareketler oluyor gibi. Normalde daha erken biliyorum ama acaba bebek hareketlerini hissediyor olabilir miyim :)
Var mı aramızda hissetmeye başlayan?
Kizimda ikili testimide ayrintiliyida doktorum yapmıştı ozamanlar İstanbul'da oturuyor dum tabi oyuzden garip geldi bana sanirimNormalde de ayrıntılı için başka bir uzmana gidiliyor diye biliyorum. Kızimda o ay başka uzmana gittim aynı hastanede vardı. Sonrada dr a götürdük sonuca birde o bakti
Biz çok kullandık kızım biraz arabaciydi :) yaklaşık 4 yaşına kadar kullandık dediğim gibi özellikle yaz aylarında geç saatlere kadar dışarda olabiliyoruz bende baston araba var şimdi uygun fiyatlı bir araba bakıyorum çünkü baston tam yatmıyor bende bir yıl için yüksek miktarlarda vermek istemiyorum arabaya görüntü şıklık tamam ama çok kısa süre için de koymak için yer aradığınız angarya eşyaya dönüşüyor ödediğimiz parada çabası keşke hediye gelse :))Yürümeye başlayınca da zaten hiç oturmuyorlar nerdeyse arabaya.. biz çok az kullanabildik arabayı da bastonu da.. hem pahalı şeylere gidiyor elim hem de o kadar kısa zaman için ne gerek var diyorum..
Ben de ucuz bisey begenemiyorum... can cıkar huy cikmazmiş travel olarak concord neo tam set almistik simdi de maclaren e bakiyorum bir yandan da zaten diger araba hemen hemen en pahallisiydi diyorum bir yandan da ucuza elim gitmiyor. Belki chicco light way olabilir ama maclarenin sürüşü cok bir başka gercekten tekerlekler yag gibi akiyor. Concord da oyle...
Stokke bugaboo concord bunlar bebek arabalarinin mercedesi oluyormus.arkadasima tavsiye etmistim soyledigi sey agirligi disinda 10 numara cok rahat kullaniyorum cok memnunum diyor. 1 yildir kullaniyor bir de bebegi arabanin icinde cok mutlu cok rahat yani cocugun durusundan belliMaclaren bastona geçmiştik biz de 6-7 aylıkken. 1000 küsurdu aldığımız modelin o zaman fiyatı ama dediğiniz gibi çok çok rahat. Öyle olunca acımıyor insan. Ama travel sistemler gerçekten çok hantal ve kısa süre kullanılıyor. Stokke çok başarılı gördüğüm kadarıyla ama o da epey pahalıdeğer mi bilemiyorum
Biz çok kullandık kızım biraz arabaciydi :) yaklaşık 4 yaşına kadar kullandık dediğim gibi özellikle yaz aylarında geç saatlere kadar dışarda olabiliyoruz bende baston araba var şimdi uygun fiyatlı bir araba bakıyorum çünkü baston tam yatmıyor bende bir yıl için yüksek miktarlarda vermek istemiyorum arabaya görüntü şıklık tamam ama çok kısa süre için de koymak için yer aradığınız angarya eşyaya dönüşüyor ödediğimiz parada çabası keşke hediye gelse :))
Bak birsey anlatacagim ben eskiden soyle dusunuyordum yaninda 4 yasinda cocuk var araba tasiyor insanlar diyordum ki bak bak gelinlik kiz olmus ya da bak bak askere gidecek neredeyse bebek arabasi var... ne zamanki 4 yasinda yegenimle tatile gittik ki.o zaman anladim o arabalarin neden tasindigini... mesela gece bir yere gidiyoruz cocuk uyuyuveriyor biz kucakta metrelerce tasiyorduk elimiz kolumuz kopuyordu gercekten gece gezmesine araba sartmis ben de anlamis oldumBiz çok kullandık kızım biraz arabaciydi :) yaklaşık 4 yaşına kadar kullandık dediğim gibi özellikle yaz aylarında geç saatlere kadar dışarda olabiliyoruz bende baston araba var şimdi uygun fiyatlı bir araba bakıyorum çünkü baston tam yatmıyor bende bir yıl için yüksek miktarlarda vermek istemiyorum arabaya görüntü şıklık tamam ama çok kısa süre için de koymak için yer aradığınız angarya eşyaya dönüşüyor ödediğimiz parada çabası keşke hediye gelse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?