2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hamilelik öncesi de mi böyleydi,yoksa sonradan mı oldu ,aslında gece yatıp dinlenmek lazım çünkü 7. aydan sonra kesintisiz uyumak pek mümkün olmuyor, zorlaşıyor hamilelik ve vücut böylece kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırmış oluyor,hele de çalışanlar için iki kat zor üstelik yaz dönemine gelicek son aylarımız daha da zor olucak,bugünlerin kıymetini bilmek lazım,gece yatmadan önce kitap okumak belki uykunuzu getirebilir yada ılık bir duş almak gibi,ama benim böyle bir şansım yok oğlum gece kalktığı için uyku bana zaten uzak, sanırım 2-3 sene daha uykusuz gecelere devam edicem
Allah yardımcımız olsun...

Benim de uyku düzenim çok değişti, gece 5-6 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Normalde sabah 8de kalkıyorum, sonra 2-3 saat yatakta dön dur

Hiçbir fikrim yokki canım Allah bebeklerimizi korusun arada benimde hafif kramp gibi ağrıların oluyor ben hep rahim büyüyor diye avutuyorum kendimi

Ben hamileliğin başından beri deliksiz uykuyu unuttum ilk zamanlar rüyalardan uyuyamadım şimdide gece sürekli uyanıyorum istemsiz bu seferde migrenim tetikleniyor sabahları ağrıyla uyanıyorum

Selaaaaamm
Uzuuunca bir süre giremedim yoğun bir dönem oldu benim için
Herkes nasıllar iyiler mi acebaaaa???

Biz cinsiyetimizi öğrendiiiik
Başından beri erkek belirtileri, etrafın 'erkek bu bebe' yönlendirmeleri ve sanırım çevremde hep erkek bebeklerin oluşu beni hep 'erkek hissediyorum ben ya, hem hep tatlı yiyorum' Fikirlerine sokuyordu. Ayrıca yavru kuşumu hep hissettim ben. Diyorlardı ki erkek bebek erken hareket eder. Ama sonuç ne oldu dersiniz? Evet bildiniz, benim minik kuşum KIZ

Ve tüm sülalede bir bayram havası
Te Allaam yaa erkek olsa sevinmeyeceklermiş resmen bu ne kız tutkusuymuş
Dedeler zaten hep kız dediler, eşim 'kızım olacak' dedi ilk günden beri, bense 'Anayım ben ana, hissediyorum oğlan bu bebe' dedim Ama evlat işte, istemek diye bişey olmuyormuş, kız erkek fark etmiyormuş, tek duam sağlıklı olsun minik kelebeğim

Bu süreçte doktorumu değiştirdim. Yeni doktoruma tam anlamıyla bayıldım. Bir doktor bu kadar ilgili, bu kadar rahatlatıcı ve iletişimi güçlü olabilir ancak. Dedim. Dedim de ne oldu? Doktor hastaneden ayrıldı Ben şok tabi Hayal kırıklığı da cabası, olmuşum neredeyse 5 aylık yeni doktor yeni hastane arayışlar vs beni korkutuyordu ki sanırım doktorun izini buldum. Henüz net değil ama gitmeyi düşündüğüm hastaneyle anlaşmış diye duyduk...

Başka başkaa, hala minicik göbeğim var, karnımı şişirerek geziyorum
Tansiyonum düşük, nabzım yüksek, kramplarım oluyor, sağlık ocağındaki ebem çok ilgili sağolsun. Çatlamaya çok müsaitsin nemlendir karnını dedi, hindistan cevizi yağı önerdi, kullanan varsa tavsiye eder mi?

Bende haberler böyle kızlar sizler nasılsınız? 200 küsür sayfa olmuş haliyle okuyamadım
Öperim

Hoşgeldin tekrardan merak edildin burda ama güzel haberlerle döndün :) kızın hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah. Hindistan cevizi yağı ben kullanıyorum çok rahat sürülüyor ve çok güzel kokusu var tavsiye ederim vücutta da güzel emiliyor çok yağlı bir his kalmıyor. Tabi çatlak konusunu henüz tecrübe edemedim ona bişey diyemeyeceğim şuan için :)

Ayyy teşekkür ederim, inşallah doğrudur cinsiyeti %90 dedi diye bir sürü alışveriş yaptım kızçeme çünkü
Resmen hindistan cevizi kokusu alıyorum şu an En kısa zamanda deneyeceğim

Bu aradaa, ben kızımı baya baya hissediyorum her geçen gün daha güçlü vuruyor, hatta vuracağını önceden tahmin ettiğim için midir bilmem çıplak karnıma bakınca minik bi hareket görüyorum. Bizim kız biraz büyük olacak sanırım Maşallah gelişimi güzel boyu uzun şimdiden ben de fazla hassasımdır her konuda en ufak değişimi bile fark ederim ondan da sanırım hissediyorum.

Bi de kilolar ne alemde Ben hala almadım, 600 gram almışım başından beri, bi ara tribe giriyordum benim çocuğum büyümüyor mu diye, büyüyormuş
Bundan sonra hızla alacakmışım bakalım kısmet

Benim de uyku düzenim çok değişti, gece 5-6 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Normalde sabah 8de kalkıyorum, sonra 2-3 saat yatakta dön dur
Aynen cnm ya ben de 8 9 arasi kalkardim simdi 6 ila 7 gibi uyaniyorum. Ama oglenleyin uyku bastiriyor.

4 moms gercekten harika birsey ama bir yere koydun mu orada kalacak tabi... mobil birsey degil 2015 te 400 600 tl arasiydi sonra once 800 900 e firladi simdi 1200 1300 arasi satiliyor birsey begenilmeye gorsun fiyati hemen katlaniyor aslinda ikinci elleri de var ama elektronik birsey oldugu icin ikinci elini almak pek mantıklı gelmiyor hakikaten fon toplaman lazim bu arada arabayi o fiyata gorursen kacirma

Hiçbir fikrim yokki canım Allah bebeklerimizi korusun arada benimde hafif kramp gibi ağrıların oluyor ben hep rahim büyüyor diye avutuyorum kendimi
aminn canım benim,bende öyledir diyorum,oğlumdayken kendimi hiç dinlemezdim,rahat bir hamilelik geçirmiştim ama anne olunca yada başından kötü olaylar geçince demekki bu telaşlı hallerde daha bir artış oluyor

Enerjinin e sini hissetmiyorum akşam mutfağı topladım mı bütün pilim bitiyor tiksinmelerim bulantılarım devam Allah yavru kuzuma saglk versin :)))

Evet maalesef bazi modeller aşırı pahalli oluyor. Bir dugun sektörü iki bebek sektörü öpmeden bırakmıyor adamı... chicco light waylere baktim dun baston olarak onlarin fiyatlari da 550 800 arasi olmuş... ön barli ise ayri fiyat ön barsiz ise ayri fiyat... bir bucuk sene evvel bebek esyalarinda vergiyi yuzde bilmem kaç arttirmislardi bu sebeple hersey katkanmisti zaten son 6 aydir da şu doviz kuru yuzunden hersey pahallandi. Dun pazara ciktim gecen hafta 14 tl olan zeytin 20 tl ye cikmis... nerden baksan neredeyse yuzde 50 zam

Aynen cnm ya ben de 8 9 arasi kalkardim simdi 6 ila 7 gibi uyaniyorum. Ama oglenleyin uyku bastiriyor.

Aynen canım. Sonra bende de bütün gün uyku hali oluyor. Bu arada ben eşimden şifayı kaptım, hastalık başlangıcındayım şuan. Senin eşin de hastaydı inşallah sen bari hasta olmazsın. :)

hayirli olsun kiziniz, saglikla kucaginiza alin insallah

Bebek arabası konusunda ben de araştırdım bir süre, sonra aradığım bu deyip aldım.
Aldığımız bebek arabası Nuna marka, baya sağlam ve hafifti, beğendik aldık. Aşırı aşırı pahalı olmasını anlamsız buluyorum, sağlam kullanışlı olsa yeterli bence. Fotoğrafını da bulup ekleyeyim

aminn canım benim,bende öyledir diyorum,oğlumdayken kendimi hiç dinlemezdim,rahat bir hamilelik geçirmiştim ama anne olunca yada başından kötü olaylar geçince demekki bu telaşlı hallerde daha bir artış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…