Aynı şey bende de var ve ilk hamileliğim olduğu için emin olamıyorum. Acaba mı?
hamilelik öncesi de mi böyleydi,yoksa sonradan mı oldu ,aslında gece yatıp dinlenmek lazım çünkü 7. aydan sonra kesintisiz uyumak pek mümkün olmuyor, zorlaşıyor hamilelik ve vücut böylece kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırmış oluyor,hele de çalışanlar için iki kat zor üstelik yaz dönemine gelicek son aylarımız daha da zor olucak,bugünlerin kıymetini bilmek lazım,gece yatmadan önce kitap okumak belki uykunuzu getirebilir yada ılık bir duş almak gibi,ama benim böyle bir şansım yok oğlum gece kalktığı için uyku bana zaten uzak, sanırım 2-3 sene daha uykusuz gecelere devam edicemMerhaba kızlar.
Hayırlı cumalar herkese.
Benim gece uykum hic gelmiyor. Gun icinde uyuklamalarim oluyor. Gece gec uyudugum icin de işe gelmek hem de haftanin 5 günü acayip yoruyor beni.süt,duş hak getire. Nolucak boyle bilmiyorum
Merhaba kızlar.
Hayırlı cumalar herkese.
Benim gece uykum hic gelmiyor. Gun icinde uyuklamalarim oluyor. Gece gec uyudugum icin de işe gelmek hem de haftanin 5 günü acayip yoruyor beni.süt,duş hak getire. Nolucak boyle bilmiyorum
Hiçbir fikrim yokki canım Allah bebeklerimizi korusun arada benimde hafif kramp gibi ağrıların oluyor ben hep rahim büyüyor diye avutuyorum kendimiO endişe bende de var, ben hala tam olarak hissedemiyorum ikinci hamileliğim olmasına rağmen,bazen bir kıpırtı oluyor ama hafta bir fela, hergün hissetmiyorum,bazen de karnım ağrıyor batma gibi oluyor geçiyor, yorgunluktan büyük ihtimal ama insan düşünmeden edemiyor, birşey olucak korkusu hep var, Allah korusun birşey olsa hisseder miyiz acaba, bir belirti verir mi bu haftalar da kanama dışında mesela
Ben hamileliğin başından beri deliksiz uykuyu unuttum ilk zamanlar rüyalardan uyuyamadım şimdide gece sürekli uyanıyorum istemsiz bu seferde migrenim tetikleniyor sabahları ağrıyla uyanıyorumMerhaba kızlar.
Hayırlı cumalar herkese.
Selam bı arkadaş vardı öğretmenMutella nasıl acaba uzun zamandır göremedim
Evet girmiyor bayadır,bende merak ediyorum onu,15 tatilden dolayı giremiyor olabilir belki
Hoşgeldin tekrardan merak edildin burda ama güzel haberlerle döndün :) kızın hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah. Hindistan cevizi yağı ben kullanıyorum çok rahat sürülüyor ve çok güzel kokusu var tavsiye ederim vücutta da güzel emiliyor çok yağlı bir his kalmıyor. Tabi çatlak konusunu henüz tecrübe edemedim ona bişey diyemeyeceğim şuan için :)Selaaaaamm
Uzuuunca bir süre giremedim yoğun bir dönem oldu benim için
Herkes nasıllar iyiler mi acebaaaa???
Biz cinsiyetimizi öğrendiiiik
Başından beri erkek belirtileri, etrafın 'erkek bu bebe' yönlendirmeleri ve sanırım çevremde hep erkek bebeklerin oluşu beni hep 'erkek hissediyorum ben ya, hem hep tatlı yiyorum' Fikirlerine sokuyordu. Ayrıca yavru kuşumu hep hissettim ben. Diyorlardı ki erkek bebek erken hareket eder. Ama sonuç ne oldu dersiniz? Evet bildiniz, benim minik kuşum KIZ
Ve tüm sülalede bir bayram havası
Te Allaam yaa erkek olsa sevinmeyeceklermiş resmen bu ne kız tutkusuymuş
Dedeler zaten hep kız dediler, eşim 'kızım olacak' dedi ilk günden beri, bense 'Anayım ben ana, hissediyorum oğlan bu bebe' dedimAma evlat işte, istemek diye bişey olmuyormuş, kız erkek fark etmiyormuş, tek duam sağlıklı olsun minik kelebeğim
Bu süreçte doktorumu değiştirdim. Yeni doktoruma tam anlamıyla bayıldım. Bir doktor bu kadar ilgili, bu kadar rahatlatıcı ve iletişimi güçlü olabilir ancak. Dedim. Dedim de ne oldu? Doktor hastaneden ayrıldıBen şok tabi Hayal kırıklığı da cabası, olmuşum neredeyse 5 aylık yeni doktor yeni hastane arayışlar vs beni korkutuyordu ki sanırım doktorun izini buldum. Henüz net değil ama gitmeyi düşündüğüm hastaneyle anlaşmış diye duyduk...
Başka başkaa, hala minicik göbeğim var, karnımı şişirerek geziyorum
Tansiyonum düşük, nabzım yüksek, kramplarım oluyor, sağlık ocağındaki ebem çok ilgili sağolsun. Çatlamaya çok müsaitsin nemlendir karnını dedi, hindistan cevizi yağı önerdi, kullanan varsa tavsiye eder mi?
Bende haberler böyle kızlar sizler nasılsınız? 200 küsür sayfa olmuş haliyle okuyamadım
Öperim
Hoşgeldin tekrardan merak edildin burda ama güzel haberlerle döndün :) kızın hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah. Hindistan cevizi yağı ben kullanıyorum çok rahat sürülüyor ve çok güzel kokusu var tavsiye ederim vücutta da güzel emiliyor çok yağlı bir his kalmıyor. Tabi çatlak konusunu henüz tecrübe edemedim ona bişey diyemeyeceğim şuan için :)
Kontrol yaklasinca ben de oyle oluyorum hareketlerini hissetsek bir nebze rahatlayacagiz.Kontrole kaldı 10 gün nedense bugünlerde iyimi diye endişe oluştu bende
Aynen cnm ya ben de 8 9 arasi kalkardim simdi 6 ila 7 gibi uyaniyorum. Ama oglenleyin uyku bastiriyor.Benim de uyku düzenim çok değişti, gece 5-6 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Normalde sabah 8de kalkıyorum, sonra 2-3 saat yatakta dön dur
4 moms gercekten harika birsey ama bir yere koydun mu orada kalacak tabi... mobil birsey degil 2015 te 400 600 tl arasiydi sonra once 800 900 e firladi simdi 1200 1300 arasi satiliyor birsey begenilmeye gorsun fiyati hemen katlaniyor aslinda ikinci elleri de var ama elektronik birsey oldugu icin ikinci elini almak pek mantıklı gelmiyor hakikaten fon toplaman lazimBu arada benim kızımın içinde nispeten en çok zaman geçirdiği şey ev tipi anakucağıydı. O yüzden benim için en önemlisi o. Özellikle lohusalık döneminde nefes almak için kurtarıcı! İlkinde arabayı çok dert etmiştik ama bunda önceliğim kesinlikle anakucağı. Onu kıyıp en iyisinden almak istiyorum. Favorim 4moms,,, anneanne dede ve hatta dayıyı da katıp fon yapmayı düşünüyorum :)))))))
aminn canım benim,bende öyledir diyorum,oğlumdayken kendimi hiç dinlemezdim,rahat bir hamilelik geçirmiştim ama anne olunca yada başından kötü olaylar geçince demekki bu telaşlı hallerde daha bir artış oluyorHiçbir fikrim yokki canım Allah bebeklerimizi korusun arada benimde hafif kramp gibi ağrıların oluyor ben hep rahim büyüyor diye avutuyorum kendimi
Enerjinin e sini hissetmiyorum akşam mutfağı topladım mı bütün pilim bitiyorsağol canım sanada hayırlı cumalar,uyku hali ben hiç yaşamadım ilk hamileliğimde, duyardım çok uykusu gelip erken yatanları ama bende olmadı,oğlum da benim gibi şimdi uyku ile hiç işi yoko yüzden şimdi ikinci hamileliğimde beni çok yoruyor ve hiç dinlenemediğim için hep yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi,iş yerinde hep uyukluyorum ( halbuki ikinci trimester zamanımız geldi ama enerji gelemedi (
Evet maalesef bazi modeller aşırı pahalli oluyor. Bir dugun sektörü iki bebek sektörü öpmeden bırakmıyor adamı... chicco light waylere baktim dun baston olarak onlarin fiyatlari da 550 800 arasi olmuş... ön barli ise ayri fiyat ön barsiz ise ayri fiyat... bir bucuk sene evvel bebek esyalarinda vergiyi yuzde bilmem kaç arttirmislardi bu sebeple hersey katkanmisti zaten son 6 aydir da şu doviz kuru yuzunden hersey pahallandi. Dun pazara ciktim gecen hafta 14 tl olan zeytin 20 tl ye cikmis... nerden baksan neredeyse yuzde 50 zamBen chicco liteway kullaniyorum. 350 tl ye aldım. Hem kullanışlı hem rahat kzim şükür hala oturuyor. Epeu de kullanıyoruz. Ama travel sistem hakkaten hantal oluyor. Tamam çocuk rahat etsin ama bazilari da aşırı pahali. Cocugn başka ihtiyaçlarına kullanmak daha mantıklı geliyor.herkesin gelirine göre değişiyor tabi
Aynen cnm ya ben de 8 9 arasi kalkardim simdi 6 ila 7 gibi uyaniyorum. Ama oglenleyin uyku bastiriyor.
Selaaaaamm
Uzuuunca bir süre giremedim yoğun bir dönem oldu benim için
Herkes nasıllar iyiler mi acebaaaa???
Biz cinsiyetimizi öğrendiiiik
Başından beri erkek belirtileri, etrafın 'erkek bu bebe' yönlendirmeleri ve sanırım çevremde hep erkek bebeklerin oluşu beni hep 'erkek hissediyorum ben ya, hem hep tatlı yiyorum' Fikirlerine sokuyordu. Ayrıca yavru kuşumu hep hissettim ben. Diyorlardı ki erkek bebek erken hareket eder. Ama sonuç ne oldu dersiniz? Evet bildiniz, benim minik kuşum KIZ
Ve tüm sülalede bir bayram havası
Te Allaam yaa erkek olsa sevinmeyeceklermiş resmen bu ne kız tutkusuymuş
Dedeler zaten hep kız dediler, eşim 'kızım olacak' dedi ilk günden beri, bense 'Anayım ben ana, hissediyorum oğlan bu bebe' dedimAma evlat işte, istemek diye bişey olmuyormuş, kız erkek fark etmiyormuş, tek duam sağlıklı olsun minik kelebeğim
Bu süreçte doktorumu değiştirdim. Yeni doktoruma tam anlamıyla bayıldım. Bir doktor bu kadar ilgili, bu kadar rahatlatıcı ve iletişimi güçlü olabilir ancak. Dedim. Dedim de ne oldu? Doktor hastaneden ayrıldıBen şok tabi Hayal kırıklığı da cabası, olmuşum neredeyse 5 aylık yeni doktor yeni hastane arayışlar vs beni korkutuyordu ki sanırım doktorun izini buldum. Henüz net değil ama gitmeyi düşündüğüm hastaneyle anlaşmış diye duyduk...
Başka başkaa, hala minicik göbeğim var, karnımı şişirerek geziyorum
Tansiyonum düşük, nabzım yüksek, kramplarım oluyor, sağlık ocağındaki ebem çok ilgili sağolsun. Çatlamaya çok müsaitsin nemlendir karnını dedi, hindistan cevizi yağı önerdi, kullanan varsa tavsiye eder mi?
Bende haberler böyle kızlar sizler nasılsınız? 200 küsür sayfa olmuş haliyle okuyamadım
Öperim
aminn canım benim,bende öyledir diyorum,oğlumdayken kendimi hiç dinlemezdim,rahat bir hamilelik geçirmiştim ama anne olunca yada başından kötü olaylar geçince demekki bu telaşlı hallerde daha bir artış oluyorHiçbir fikrim yokki canım Allah bebeklerimizi korusun arada benimde hafif kramp gibi ağrıların oluyor ben hep rahim büyüyor diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?