2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İkinci tirmestr da ayda kaç kilo ortalama almamız gerekiyor kızlar

İdeali max 3 , sonra da max

Ben de aynı durumda başladım. 76 yla. Önceki hamilelikten kalanları vermeye yeni başlamıştım daha. 18 kilosu hala duruyordu :)))) şimdi almıyorum çok şükür. Zayıflara moral olsun :) ben de maksimum 80 le bitirmek zorundayım. O durumda ilk hamileliğimle aynı bitirmiş olucam. Ama aynı hataları yapmazsam bu defa geri veririm inşallah. Onda 82 yle bitirmiştim; hastaneden çıktığımda da 76 ya düşmüştü. Kırkına kadar da 72 ye inmiştim. Sonra sapıttık :))))) o yüzden hep söylüyorum, emzirirken bol su, gerisi hikaye :)))

Evet emzirme dönemi de çok önemli bol su bol emzirmeyle inşallah gider kilolar

inşallah canım ya tek duam o şuan insan vicdan azabı çekiyor resmen ama elimizde olan bişey yokki malesef doktoruna sordunmu sen hiç bu konuyu benimki geçicek dedi ama.

benimde 4.haftadan sonra başladı yanlış hatırlamıyosam ve ilk baştan beri hiç bişey yiyemiyorum sadece salatalık yedim şimdi biraz domates yiyorum inşallah benimkide azalır geçen sabah işe geldim susamıştım su içim allahım o su burnumdan geldi kus kus bitiremedim iki yudum suyu ben bünye olarakta zayıfım oyüzden çok etkileniyorum sanırım.

inşallah canım ya tek duam o şuan insan vicdan azabı çekiyor resmen ama elimizde olan bişey yokki malesef doktoruna sordunmu sen hiç bu konuyu benimki geçicek dedi ama.
Sordum bende midene bir şey dokunmustur dedi oda ben de o ara zorla süt içtim o kötü yapti benondandir dedim bende...

Onu ben de çok merak ediyorum :) babama da 8 senedir çıkmıyodu gece baktık çıkmış :)))) darısı arkadaşın kayınvalidesinin başına :))))

aşılara nezaman başlanıyo canım ya ben daha aile hekimliğine başvuramadım çalıştığım için kaçırmam inşallah

Biraz rapor alıp dinlensen evde bunyende sarsılıyor en azından uyursun işkence etme kendine düşer kalırsın bı yerde

Aynen canım ve esas kilo zaten 6 aydan sonra alınıyor bende tam anlamadım perşembe günü bu konuyu halledeceğim bir arkadaşım var oda gebelik sekeri yaşadı 6. Ayda şeker yükleme de belli oldu oda diyorki nasıl sana tahlil yapmadan böyle diyebilir bu hafta gittiğinde tahlil yapsa bile sen diyet yaptığın için şekerin düşük çıkacak diyor ve daha önce bakmadığı için anlamayacak diyor şekerin var mı yok mu belirsizlik yani :))

Nasıl yaa çok az olmaz mı 65kg. Ben 52,5 kg idim şimdi 56,5 kg oldum bile tabi çok kötü bir durum, fazla aldım ama ne bileyim 10-12kg normal derler o yüzden senin dediğin az geldi kulağıma.
Aynen canım inan bende bu belirsizlik içinde bu çocuğun karnımda nasıl kilo alıp büyüyeceğini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…