Sizin kilolariniz çok endişe edilicek kilolar değil tabi sağlıklı beslenip fazla kilo almamaya çalışın bukadar telaş yapmak size zarar ben 78 kiloyla başladım boyum 160 ve su an 80 kiloyum iki kilo almış gozukuyorum sizin diyetisyene göre benim kilo vermem lazım :)) amacım ilk aylar kilo almamak ti ama istahim açık benim eğer tutmasam 5 kilo alırdım herhalde şimdi yürüyorum hergun dengede tutarsam ne ala
Ben de aynı durumda başladım. 76 yla. Önceki hamilelikten kalanları vermeye yeni başlamıştım daha. 18 kilosu hala duruyordu :)))) şimdi almıyorum çok şükür. Zayıflara moral olsun :) ben de maksimum 80 le bitirmek zorundayım. O durumda ilk hamileliğimle aynı bitirmiş olucam. Ama aynı hataları yapmazsam bu defa geri veririm inşallah. Onda 82 yle bitirmiştim; hastaneden çıktığımda da 76 ya düşmüştü. Kırkına kadar da 72 ye inmiştim. Sonra sapıttık :))))) o yüzden hep söylüyorum, emzirirken bol su, gerisi hikaye :)))
Ben de aynı durumda başladım. 76 yla. Önceki hamilelikten kalanları vermeye yeni başlamıştım daha. 18 kilosu hala duruyordu :)))) şimdi almıyorum çok şükür. Zayıflara moral olsun :) ben de maksimum 80 le bitirmek zorundayım. O durumda ilk hamileliğimle aynı bitirmiş olucam. Ama aynı hataları yapmazsam bu defa geri veririm inşallah. Onda 82 yle bitirmiştim; hastaneden çıktığımda da 76 ya düşmüştü. Kırkına kadar da 72 ye inmiştim. Sonra sapıttık :))))) o yüzden hep söylüyorum, emzirirken bol su, gerisi hikaye :)))
Bende çok korkuyorum küçük olacak zayıf olacak diye.. sütü de etkilemez mi bu iştahsızlık halimiz inşallah etkilemez de bari sütümuz yarar...ya 9 ay boyunca çekenler varmış inşallah bizimde o kadar sürmez dua edelim..
inşallah canım ya tek duam o şuan insan vicdan azabı çekiyor resmen ama elimizde olan bişey yokki malesef doktoruna sordunmu sen hiç bu konuyu benimki geçicek dedi ama.
bende 47 ile hamile kaldım sonra hiç tartılmadım istemiyorum ama zayıfladım farkındayım zayıfladığımı eşim duyarsa daha çok kavga ederiz bilmiyorum sonumuz ne olacak.
Benimki tüp bebek olduğu için ben 3. Aya kadar progestan ve cyno-prognova diye başka bi hormon ilacı kullandım 4. Haftaya kadar hicbirseyim yoktu 4.haftadan bu zamana kadar bütün kokulardan tiksindim bulantı kusma sürekli vardı hatta 8 kilo verdim bu hafta sadece bı kere kustum ama hala yumurta süt yiyemiyorum hala yiyorum oda yavaş yavaş geçer diye düşünüyorum. Yemeklerini 5-6 öğüne böl yemekten sonra 30 saat dik otur hemende su içme bunlar etkili yöntemler
benimde 4.haftadan sonra başladı yanlış hatırlamıyosam ve ilk baştan beri hiç bişey yiyemiyorum sadece salatalık yedim şimdi biraz domates yiyorum inşallah benimkide azalır geçen sabah işe geldim susamıştım su içim allahım o su burnumdan geldi kus kus bitiremedim iki yudum suyu ben bünye olarakta zayıfım oyüzden çok etkileniyorum sanırım.
inşallah canım ya tek duam o şuan insan vicdan azabı çekiyor resmen ama elimizde olan bişey yokki malesef doktoruna sordunmu sen hiç bu konuyu benimki geçicek dedi ama.
Kızlar Günaydın ya simdi haberde gördüm hac kuraları açıklanmış yanlış mı hatırlıyorum bir arkadas vardı kayinvalidesine 8 yıldır çıkmıyordu bu sene çıkar inşallah demişti çok merak ettim acaba çıktı mi:)
benimde 4.haftadan sonra başladı yanlış hatırlamıyosam ve ilk baştan beri hiç bişey yiyemiyorum sadece salatalık yedim şimdi biraz domates yiyorum inşallah benimkide azalır geçen sabah işe geldim susamıştım su içim allahım o su burnumdan geldi kus kus bitiremedim iki yudum suyu ben bünye olarakta zayıfım oyüzden çok etkileniyorum sanırım.
Ya hic oyle sey olur mu 57 ile basladim dedigin hadisede sana 8 kg al diyor bunun 7 8 kilosu sadece bebek suyu plesantasi... bir plesanta bile 1.5 kg civari birsey... arkadasim sen uzulme bence 12 kg normaldir... zaten bebis dogunca otomatik 7 kg gider kalir 5 kg onu da emzirirken verirsin rahat rahat
Aynen canım ve esas kilo zaten 6 aydan sonra alınıyor bende tam anlamadım perşembe günü bu konuyu halledeceğim bir arkadaşım var oda gebelik sekeri yaşadı 6. Ayda şeker yükleme de belli oldu oda diyorki nasıl sana tahlil yapmadan böyle diyebilir bu hafta gittiğinde tahlil yapsa bile sen diyet yaptığın için şekerin düşük çıkacak diyor ve daha önce bakmadığı için anlamayacak diyor şekerin var mı yok mu belirsizlik yani :))
Nasıl yaa çok az olmaz mı 65kg. Ben 52,5 kg idim şimdi 56,5 kg oldum bile tabi çok kötü bir durum, fazla aldım ama ne bileyim 10-12kg normal derler o yüzden senin dediğin az geldi kulağıma.