2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
neden komik olsun bilmediğin şeyi soracaksın tabi ki.. Burası bunun için var. Zıbın atlet kilot yerine kullanılıyor canım. Atlet kilodu en erken 2 yaştan sonra başlarız. Bel açılma riski olmadığı için zıbın bebeblikte çok daha kullanışlı.

zaten biz raporlu iken onlar bizim sigortamızı yatırmıyorki tamamen devlette oluyoruz ama işte raporunu almadan sigortan olmazsa alamıyosun sanırım ama oda haksızlık keserlermi sence rapor alana kadar çalışcam zaten desen.bizimkilerde yeni eleman aramaya başladılar beni erken göndermeseler bari.

Baş ağrısı artan var mı bu ara havalardan mıdır nedir illet baş ağrısı bırakmıyor yakamı dün gece resmen beyin kanaması geçiriyorum sandım o baş ağrısıyla istifra ederken

Baş ağrısı artan var mı bu ara havalardan mıdır nedir illet baş ağrısı bırakmıyor yakamı dün gece resmen beyin kanaması geçiriyorum sandım o baş ağrısıyla istifra ederken
ben çok yaşamıyorum ama etrafımda çok kişi baş ağrısından şikayetçi. Havalardan sanırım.

doktorum başta bana ilerleyen dönemlerde artabileceğini söylemişti. gebelikten kaynaklı olabilir yani.

önlük kaç tane lazım diye soran bir arkadaş vardı. Ben 7 aylık olana kadar hiç kullanmadım neredeyse çünkü hiç mama yedirmedim. Ek gıdaya geçişte kullandım o da çok az. Beni daraltıyo o görüntü çocuğum da çok çıkartan kusan bi çocuk olmadığı için lazım olmadı. Üstünü değiştirmeye razıydım ben boynunda fazladan bir bezdense:) Zaten ilk çocukta bir heves bir güç geliyo insana. Bide o kadar aldık ettik kıyafetleri. hepsni giysin giysin yıkayalım eskitsin diğmi :) Emdikten sonra kusma vakası çok olursa çok lazım olabilir. Bebekten bebeğe değişir yani.

Bu konuda hala karar vermiş değilim ama kullanan herkes çok memnun bu şekilde:) Ben de acaba hep odası ayrı mı olsun yoksa yatak odamızda mi uyutalım bebeği ikilemindeyim. Bos bir odamiz var cunku su anda camasir odasi olarak kullaniyoruz. Yani evimiz de musait. Kimileri odasına alışsın diyor kimileri de doğal annelik(yanında yatirma) öneriyor. Kafam çok karışık. Siz tecrübeli annelerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum açıkçası.

Evde yerimiz bol olduğu için böyle her şeyi toplayacak büyük bir dolap istiyorum. Bunların beyazı da varmış aslında:) ona bakacağım bi de

Kızlar ben de öğrendim kuzumun cinsiyetini :)
15+1 de öğrenmiş olduk, benim ikinci bebişim :) tıpkı dua ettiğim gibi o da kız sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Hayrli olsn cnm ssglikla kucagimiza alrz insallh

kızlar siz çıkışıınızı almadan ya da işveren çıkartmadan işveren aldığınız rapora bişey yapamaz. he çıkartyorsa paşa paşa tazminatını öder sende işsizlk maaşına başvurursun yine zarar da değilisiniz. hamileliğin tadınıı çıkartın herşey işçiden yana ... işverene çok büyük cezalar geliyor Allahtan muhasebdeym bnde merkez muhasebeyde söyledim zaten haziran sonu rp.alcağımı benmde yerime elemn bakıyorlar ama bulamadılar görüşmeye gelen vazgeçiyor
hayrlısı nisan ayı gbi birini alırız 2-3 ay da da işi kapar inşaallah çnkü mayıs haziran en yoğun zamanlarda burda

Bir evin yapim maliyetini duysaniz bu muteahitllere kufredersiniz onlara maliyeti 100 150 bin civari o da en en luksu tabi bir de arsa parasi biniyor uzerine ama esas sorun istanbul un rantlaştirılmasi... resmen topraga veriyoruz parayi eve degil. Muteahhit cok müsterim oldu bir cogunun oyle tuhaf bakis acilari var ki... bir tanesi bana soyle demisti mimar hanim en ucuzundan kullanalim kagittan olsun kapi gorunuste kapi mi kapi kagittan olsun mutfak gorunurde mutfak mi mutfak kalitesi onemlu degil albenili dursun zaten anlamiyorlar... ozellikle apartman yapanlar olaya boyle bakiyor maalesef.

dogmus kızlar bebişimiz hala oldum :))))
Allah analı babali buyumeyi nasip etsin.
Bende de oluyor cnm
Kızlar ben de öğrendim kuzumun cinsiyetini :)
15+1 de öğrenmiş olduk, benim ikinci bebişim :) tıpkı dua ettiğim gibi o da kız sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Hayirlı olsun

İnan buna şimdiden karar vermen çok zor. Çünkü o tamamen bebeğin durumuna bağlı. Oda yaparsın yıllarca o yatağa yatıramazsın. Oda yapmazsın yanımda olsun rahat olsun sık sık kalkar dersin. Tam bir melek olur sen uyandırır doyurursun. Ama sana tavsiyem yerinde varsa odasını yapabilirsin. Ama ilk bir yıl ben aynı oda da olmadan yanayım. Her türlü daha rahat olacaktır. Sonra bebeğinin durumuna göre ayırabilirsin. Yazdıklarım kendimden ve etrafımdaki örneklerden tecrübeyle sabittir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…