- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Benim hayalim de izmir e yerleşmek kışlari izmir yazları bodrum. Aslinda iyi bir arastirmayla istanbulda tek konut yerine ikisi halledilebilir. Esas sorun yeni bir cevre yeni bir iş hayati... bastan cevre edinmek lazim ama o da onemli degil tedbili mekanda ferahlik vardir derler istanbulda 1 randevuya yetismek icin 2 saat önceden cikmak gerekiyor bazen o bile yetmiyor... ben de isinden pisinden trafiginden bıktım insallah gonlumuzce olsun
Satma fikri kesinlikle çok mantıklı özellikle büyük ve temiz eşyaları tertemiz ürünleri piyasada dolaştırmak da en azından payımıza düşeni yapmak oluyor bir yerde
Kızlar misafirimden geçmişi pek okuyamiyorum arada bakiyorum. Çok hoş sohbetler oluyor masallah
kızlar siz çıkışıınızı almadan ya da işveren çıkartmadan işveren aldığınız rapora bişey yapamaz. he çıkartyorsa paşa paşa tazminatını öder sende işsizlk maaşına başvurursun yine zarar da değilisiniz. hamileliğin tadınıı çıkartın herşey işçiden yana ... işverene çok büyük cezalar geliyor Allahtan muhasebdeym bnde merkez muhasebeyde söyledim zaten haziran sonu rp.alcağımı benmde yerime elemn bakıyorlar ama bulamadılar görüşmeye gelen vazgeçiyor
hayrlısı nisan ayı gbi birini alırız 2-3 ay da da işi kapar inşaallah çnkü mayıs haziran en yoğun zamanlarda burda
insallah oyle bir sey yapmazlar..kizindayken hem raporum baslamisti...hemde calismaya devam etmek zorunda kalmistim...tabi maasta aldim bir yandan...9 . ayin icindeykende isleri dustukce cagirdilar...kizim 50 gunluktu tekrar ise basladim...
benim tekrar donmeme ihtimalini bile düşünmüyorlar... raporu muhasebeye verince konusmak lazim...
insallah seni erken gondermezler...gerci oyle bir durum olursa tazminatini verirler sanirim
Evet yatılı. Aynen valla hamilelik + çocuk olunca ekstra zorlaniyoru. hem ne uyku basıyor ne yoruluyorum srtim ağrıyor artık. Umarım bir an önce zaman geçer.kolay gelsin. ben de severim misafiri ama hamilelik ağırlaştırıyor insanıi çok erken uyku basıyor... yatılı mı misafirniz? öyleyse gerçekten Allah kolaylık versin :)
Kızlar selamlar,
Yürüyüş gibisi yok, hava da mis :) Öğle tatilinde kendimi dışarılara attım biraz, ofisten bunalmıştım. Hem içim ferahladı hem de spor oldu, biraz kafamı rahatlattım. Haftasonu planım da kısmetse yeşil yerlerde yürüyüş. Cidden İST'de hava güzel şuan, fırsatı olanlara tavsiye ederim.
Ayy ne kadar da dogru. Boşa çalışıp yaşıyoruz resmen. Hayalimdir hep şöyle triplex bir villam olacak. Bahçesinde her tür sebze meyve çocuğum toplayacak , topragaa dokunck bahçesinde mini parkı olacak . Daha ne ister insan.sakinlik sessizlik. Dünya para ödeyip meyve sebze alıyoruz ankara da gram tad yok gözünü seveyim memleketimde ucuz ucuz organik. Köyden pazara geliyor. Çocuklar bile hormonlu yiye yiye bir garip boy olsa sahiplerAmin,, inşallah.. denizliden iş yaptığımız misafirimiz bi geldiğinde siz sırf işe gidip gelmek için iki saat harcıyosunuz, biz o kadar zamanda dünya kadar iş yapıyoruz, elektrik faturası ödemeniz bile olay, ben burada kafayı yerim demişti. biz rahat etsin diye arabayla götürelim eve dedik, yarın vapura binelim bu trafiğe dayanamıyorum diye isyan etti :)) aslında manyakça bişey yapıyoruz buraya yapışıp kalarak :))))) Amerikalı bi müşterimiz aynı şekilde 3-4 gün bizde kaldı, ilk akşam eve gitmenin başka yolu yok mu diye sordu köprü trafiğinden sonra. ev fiyatlarını duyunca yaşadığı şoku anlatamam zaten. zira annemlerin o zaman almayı düşündüğü evin fiyatıyla kendisi portland'da 4 katlı müstakil, bahçeli, kilerli garajlı şahane bi villa almıştı aynı dönemde :) bu arada bizim 150 yıldır yaptığımız işi orada 5 yıl yaparak kazandığı parayla :)) ondan önce dunkin' donut'ta çalışyordu kendisi :)))) oğlumla günde bi saat basket oynayamıcaksam, bahçemde bi mangal yakamıcaksam, çocuklarım toprağı elleyip domates ekemicekse neden çalışıyorum diyodu :) aslında ne kadar makul ve insanın hakkı olan istekler değil mi
Evet yatılı. Aynen valla hamilelik + çocuk olunca ekstra zorlaniyoru. hem ne uyku basıyor ne yoruluyorum srtim ağrıyor artık. Umarım bir an önce zaman geçer.
Ayy ne kadar da dogru. Boşa çalışıp yaşıyoruz resmen. Hayalimdir hep şöyle triplex bir villam olacak. Bahçesinde her tür sebze meyve çocuğum toplayacak , topragaa dokunck bahçesinde mini parkı olacak . Daha ne ister insan.sakinlik sessizlik. Dünya para ödeyip meyve sebze alıyoruz ankara da gram tad yok gözünü seveyim memleketimde ucuz ucuz organik. Köyden pazara geliyor. Çocuklar bile hormonlu yiye yiye bir garip boy olsa sahipler
evet çok şükür güneşli güzel bir hava gördük :) çok iyi yapmışsınız,,, ben de biraz daha ısınsa da kuzucuğumu alıp röneparka falan götürsem biraz koştursa diye bekliyorum... bize de iyi geliyor çocuklara da karnımızdakilere de :)))
Aminnnnn inşAllahHayırlı olsunnnn. Allah sağlıkla kucağına versin insallah
Ayy ne kadar da dogru. Boşa çalışıp yaşıyoruz resmen. Hayalimdir hep şöyle triplex bir villam olacak. Bahçesinde her tür sebze meyve çocuğum toplayacak , topragaa dokunck bahçesinde mini parkı olacak . Daha ne ister insan.sakinlik sessizlik. Dünya para ödeyip meyve sebze alıyoruz ankara da gram tad yok gözünü seveyim memleketimde ucuz ucuz organik. Köyden pazara geliyor. Çocuklar bile hormonlu yiye yiye bir garip boy olsa sahipler
Teşekkür ederim canımmmhayırlı olsun canım oğlunuzz
Kızlar dün canimin gunlerdirr çok cektifgi bir meyveyi bulduk ve yemek nasip oldu. Resmen bir saatte oğlum tekmeledi
Aynen canım, bahar ve yazın en sevdiğim tarafı böyle güzel havalarda istediğin gibi gezebiliyorsun. Doğa, temiz hava çok iyi geliyor insana. Hem beden hem de ruh sağlığımız için. Siz de havalar biraz daha ısınsın, hiç beklemeyin çıkın valla.
Gönlünüze göre olmuş,hayırlısı olsun!Sağsalim kucağınıza almanızı dileğiyle :)Kızlar ben de öğrendim kuzumun cinsiyetini :)
15+1 de öğrenmiş olduk, benim ikinci bebişim :) tıpkı dua ettiğim gibi o da kız sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?