2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Amin,, inşallah.. denizliden iş yaptığımız misafirimiz bi geldiğinde siz sırf işe gidip gelmek için iki saat harcıyosunuz, biz o kadar zamanda dünya kadar iş yapıyoruz, elektrik faturası ödemeniz bile olay, ben burada kafayı yerim demişti. biz rahat etsin diye arabayla götürelim eve dedik, yarın vapura binelim bu trafiğe dayanamıyorum diye isyan etti :)) aslında manyakça bişey yapıyoruz buraya yapışıp kalarak :))))) Amerikalı bi müşterimiz aynı şekilde 3-4 gün bizde kaldı, ilk akşam eve gitmenin başka yolu yok mu diye sordu köprü trafiğinden sonra. ev fiyatlarını duyunca yaşadığı şoku anlatamam zaten. zira annemlerin o zaman almayı düşündüğü evin fiyatıyla kendisi portland'da 4 katlı müstakil, bahçeli, kilerli garajlı şahane bi villa almıştı aynı dönemde :) bu arada bizim 150 yıldır yaptığımız işi orada 5 yıl yaparak kazandığı parayla :)) ondan önce dunkin' donut'ta çalışyordu kendisi :)))) oğlumla günde bi saat basket oynayamıcaksam, bahçemde bi mangal yakamıcaksam, çocuklarım toprağı elleyip domates ekemicekse neden çalışıyorum diyodu :) aslında ne kadar makul ve insanın hakkı olan istekler değil mi

Satma fikri kesinlikle çok mantıklı özellikle büyük ve temiz eşyaları tertemiz ürünleri piyasada dolaştırmak da en azından payımıza düşeni yapmak oluyor bir yerde

çok da kolay artık... bebecruz, kidimami gibi siteler var, sadece bebek çocuk ürünleri arayan ve satanlar oluyor, herkes de birbirinin derdini anlıyor aynı yollardan geçildiği için :)))

Kızlar misafirimden geçmişi pek okuyamiyorum arada bakiyorum. Çok hoş sohbetler oluyor masallah

kolay gelsin. ben de severim misafiri ama hamilelik ağırlaştırıyor insanıi çok erken uyku basıyor... yatılı mı misafirniz? öyleyse gerçekten Allah kolaylık versin :)

evet bende muhasebedeyim ve yazın çok yoğunuz. ben haziran sonu raporumu alıp artık çıkmak istiyorum 4 ay sonrada gidip çıkış yaptırıcam inşallah kendileri çıkış gösterir yanımdaki bi abla rica edecek oda bizim için çok iyi olur çok ihtiyacımız olucak kesinlikle:) çok fazla tazminatım yok oyüzden bu toplu para işimize gelcek:)

benimkilerde şok oldu duyunca ama nasip artık:) tek düşüncem o erken göndermezler inşallah rapordan toplu para almak bana çok iyi gelcek çok fazla tazminatım yok malesef daha önce almıştım.

Kızlar selamlar,

Yürüyüş gibisi yok, hava da mis :) Öğle tatilinde kendimi dışarılara attım biraz, ofisten bunalmıştım. Hem içim ferahladı hem de spor oldu, biraz kafamı rahatlattım. Haftasonu planım da kısmetse yeşil yerlerde yürüyüş. Cidden İST'de hava güzel şuan, fırsatı olanlara tavsiye ederim.

kolay gelsin. ben de severim misafiri ama hamilelik ağırlaştırıyor insanıi çok erken uyku basıyor... yatılı mı misafirniz? öyleyse gerçekten Allah kolaylık versin :)
Evet yatılı. Aynen valla hamilelik + çocuk olunca ekstra zorlaniyoru. hem ne uyku basıyor ne yoruluyorum srtim ağrıyor artık. Umarım bir an önce zaman geçer.

evet çok şükür güneşli güzel bir hava gördük :) çok iyi yapmışsınız,,, ben de biraz daha ısınsa da kuzucuğumu alıp röneparka falan götürsem biraz koştursa diye bekliyorum... bize de iyi geliyor çocuklara da karnımızdakilere de :)))

Ayy ne kadar da dogru. Boşa çalışıp yaşıyoruz resmen. Hayalimdir hep şöyle triplex bir villam olacak. Bahçesinde her tür sebze meyve çocuğum toplayacak , topragaa dokunck bahçesinde mini parkı olacak . Daha ne ister insan.sakinlik sessizlik. Dünya para ödeyip meyve sebze alıyoruz ankara da gram tad yok gözünü seveyim memleketimde ucuz ucuz organik. Köyden pazara geliyor. Çocuklar bile hormonlu yiye yiye bir garip boy olsa sahipler

Kızlar dün canimin gunlerdirr çok cektifgi bir meyveyi bulduk ve yemek nasip oldu. Resmen bir saatte oğlum tekmeledi

gidin elinizde geliyorsa, gerçekten.. haksızlık yapıyoruz çocuklarımıza çünkü.. buralarda belli kalıplar içinde büyümeye zorluyoruz. şehir büyüdükçe özgürlükler küçülüyor aslında. evlerimiz bir nevi hapishane, evden çıktığımızda sokak hapishane, sokaktan çıktığımızda şehir... aslında aştığımız her sınırda özgürleşeceğimize daha büyük bir hapishanenin içine dalıyoruz sadece... ben sürekli bu hisle yaşıyordum uzun zamandır... ama tarif edemiyordum. sonra geçenlerde bir gece (hatta buraya da yazmıştım) rüya gördüm. tamamen bu söylediğimin aynısını yaşıyordum rüyamda... korkunç bir histi.. hemen arkasından da o sırada okuduğum kitapta özgürlüğü anlatan bir sayfada buna benzer bir tanıma rastladım... hepsi üstüste işaret gibi geldi... uğruna çalıştığımız şeyle gerçekten istediğimiz şey arasında dünyalar kadar fark var aslında, ve gerçekte hayal ettiğimiz şey aslında çok daha kolay... aradaki fark sadece 'yeni bir hayata başlama cesaretine sahip olmak.' şu an o cesarete sahip hissediyorum ilk defa, haliyle odağımı ve düşünce yönümü değiştirmeye karar verdim... bence siz de hayalinize yönlendirin çabalarınızı, çünkü doğru olan o gerçekten...

Aynen canım, bahar ve yazın en sevdiğim tarafı böyle güzel havalarda istediğin gibi gezebiliyorsun. Doğa, temiz hava çok iyi geliyor insana. Hem beden hem de ruh sağlığımız için. Siz de havalar biraz daha ısınsın, hiç beklemeyin çıkın valla.

Ah ahh keşke diyip iç geçiriyorum sadece :)

şu an çok fena aklıma girdiniz :) elemana ben gidiyorum dedim hatta ama isyan etti bugün yalnızım nasıl idare edicem diye,, ama kandırabilirsem kaçıcam birazdan :)))))

Kızlar ben de öğrendim kuzumun cinsiyetini :)
15+1 de öğrenmiş olduk, benim ikinci bebişim :) tıpkı dua ettiğim gibi o da kız sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Gönlünüze göre olmuş,hayırlısı olsun!Sağsalim kucağınıza almanızı dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…