şu an çok fena aklıma girdiniz :) elemana ben gidiyorum dedim hatta ama isyan etti bugün yalnızım nasıl idare edicem diye,, ama kandırabilirsem kaçıcam birazdan :)))))
kandırdım gibi :) dörtte kaçarım her türlü dedim :)))) hatta pazara da part time mesai sokuşturdum araya :))) kocamla kızımla bi kahvaltı yapiim bi anadolu yakası turu yapalım falan diye ajitasyon yaptım tamam dedi :))))) yaşasın hamilelik ! ya bu arada bu avm'de ciddi bi tuvalet sırası sorunu var, geçen gün iyice şişirdim göbeği, büktüm boynumu ilk defa sıra verdiler, nası sevidim anlatamam :) nimetlerinden faydalanalım hamileliğin di mi biraz da :)))
kandırdım gibi :) dörtte kaçarım her türlü dedim :)))) hatta pazara da part time mesai sokuşturdum araya :))) kocamla kızımla bi kahvaltı yapiim bi anadolu yakası turu yapalım falan diye ajitasyon yaptım tamam dedi :))))) yaşasın hamilelik ! ya bu arada bu avm'de ciddi bi tuvalet sırası sorunu var, geçen gün iyice şişirdim göbeği, büktüm boynumu ilk defa sıra verdiler, nası sevidim anlatamam :) nimetlerinden faydalanalım hamileliğin di mi biraz da :)))
Canım valla çok iyi yapmışsın. Haftasonu kahvaltı fikri de süper, benim de aklıma yattı, artık bahar moduna girmemiz lazım. Valla tuvallette de sana ayrıcalık tanımaları iyi olmuş, ee biz 2 can taşıyoruz o kadar da farkımız olsun dimi.
Demir hapı beni mahfetti ya tuvalete gidemiyorm kaç gündür şiştim şiştim 5 aylık sanki burda da fazla samimi olduk galiba anlattığım derde bak Ama böyle olan var mı ilaçsız çare bulan var mı merak ediyorm
Demir hapı beni mahfetti ya tuvalete gidemiyorm kaç gündür şiştim şiştim 5 aylık sanki burda da fazla samimi olduk galiba anlattığım derde bak Ama böyle olan var mı ilaçsız çare bulan var mı merak ediyorm
Kan ilaçları maalesef yapıyor canm kefir tüketebilirsin, yada kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içiyorlardı sanırım,lifli gıdalar, bol sıvı felan alırsan inşallah rahatlatır,ayrıca arkadaşlar hamileler için bir ilaçtan bahsetmişlerdi daha önce, çok ii geliyormuş diye ama, ilaç istemiyorum diyosun, doğal yöntemleri deneyip mecbur kalırsan ilacı denersin en son,kabızlık cook kötu cunku fazla ıkınmamamızda gerekıyor bılıyorsun kı,çok geçmiş olsun canm
kefir içemezsen canım, ben içemiyorum mesela tadını sewemedim sade olanların,meyvelileri war onlardan içebiliyorum tabiki en doğalı ewde mayalanıp yapılan ama midem almıyor onları,activia lar da sanırım bağırsakları çalıştırıyordu
Merhabalar bu 2 yaşına kadar yatma mevzu ile ilgili bir rehberlikci arkadaşım şey demişti. Hocaları söylemiş çocuklar o yasa kadar geceleri kalkıp anneyi kontrol edermis hatta çocuğu olanlar bilirler birde anne anne diye yoklar öyle yatarmis eğer anne yi göremezse yakınında o korku ölüm korkusu ile eş degermis o yüzden ben yanımda yatiracagim diyordu tabi bilmem ikisinin de artışı ekşisi var sanırım gerçekten duruma göre davranacaGiz :) ilginç geldi bana paylaşayım dedim
Merhabalar bu 2 yaşına kadar yatma mevzu ile ilgili bir rehberlikci arkadaşım şey demişti. Hocaları söylemiş çocuklar o yasa kadar geceleri kalkıp anneyi kontrol edermis hatta çocuğu olanlar bilirler birde anne anne diye yoklar öyle yatarmis eğer anne yi göremezse yakınında o korku ölüm korkusu ile eş degermis o yüzden ben yanımda yatiracagim diyordu tabi bilmem ikisinin de artışı ekşisi var sanırım gerçekten duruma göre davranacaGiz :) ilginç geldi bana paylaşayım dedim
Merhaba kızlar :) 2016 Ağustos anneleri geubundayim. Bizim topicin yanında hemen sizinki de bir gelip merhaba diyeyim dedim:) 2 Ağustos tahmini doğum tarihi ama 25 Temmuzda geldi benim kızım. Çoğunlukla topicdeki kızlar erken oğlanlar ya tam vaktinde ya biraz geç geldi.
Gecen seneki heyecanimi hatırlıyorum da :)) ne güzel şeydi hamiş olmak. Su haftalarda hissediyor olmanız lazım yavaş yavaş kuzucuklari, mükemmel bir duygu. Allah hepinize sağlıklı gebelikler yine sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.
Merhaba kızlar :) 2016 Ağustos anneleri geubundayim. Bizim topicin yanında hemen sizinki de bir gelip merhaba diyeyim dedim:) 2 Ağustos tahmini doğum tarihi ama 25 Temmuzda geldi benim kızım. Çoğunlukla topicdeki kızlar erken oğlanlar ya tam vaktinde ya biraz geç geldi.
Gecen seneki heyecanimi hatırlıyorum da :)) ne güzel şeydi hamiş olmak. Su haftalarda hissediyor olmanız lazım yavaş yavaş kuzucuklari, mükemmel bir duygu. Allah hepinize sağlıklı gebelikler yine sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.
hayırlı olsun canım ne güzel en zr dönemleri geçirmişsin :) tecrübeli bir anne olarak tavsiye verir misin neleri almalıyız alışverişle ilgili ipucları verir misn, ne gereklidir, ne gereksiz, hangi markalrı tavsye edersin :)
Selamlar,
Evet çok pimpirikli yapmamak gerekiyor ama işte elimizde değil:)
Ben şu an 14 cü hafta içindeyim.Kanı ilk verdiğim tarih 11 Şubat tı, eğer aksilik olmasaydı doğru zamanda sonuç elimizde olacaktık.
Benimde 40 cı haftam 3 Eylülde doğuyor.Doğum tarihlerimiz çok yakın gözüküyor:)
Sonuç geldiğinde memnuniyetle paylaşacağım.
KİB
Bence hiç bir sıkıntı olmayacak ama kalan günlerimizi daha huzurlu geçirecegiz işallah benimde 14 haftam aynı tarihlerde gözüküyor dogum ama ben sezeryan olucagımdan daha erken olur sanırım :)