2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladım canım, açıklama için teşekkür ederim. İşe girişim ekim başı dolayısıyla tam da Doğum izinin bitikten sonra kullanırım diye düşünüyorum. Geçen senelerden 42 günüm var içeride daha. Ama işte önce ücretsiz izini kullanmak zorundasın, kullanmaz doğrudan yıllık iznini kullanırsan bir daha ücretsiz izin isteme hakkın yok diyorlar. Sonuçta ben önce denemek isterim, yıllık iznimi de alıp, sonra baktım bırakamıyorum bebişi o zaman alırım ücretsiz diyorum. Ama sanırım açıp iş kanunu karıştırmakta fayda var.

Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.

Benim hislerim çoooook çok kuvvetlidir, ve benim hissettiğim kadarıyla sen kazasız belasız sağ salim alıcaksın bebeğini kucağına :) kendin de böyle inan, hiçbir şey olmayacak :) arkadaşın ne durumdaymış şimdi?

Demir hapı beni de kabız yapti zaten yan etkileri iceriside kabizlik veya ishal yapma var... mecbur duphalac surup kullaniyorum ancak bir de ustelik ikinmamam lazim serklajliyim yarin dr a gidecegim baska bir yolu var mi bunun diye...

Klişe olucak ama kayısı yiyorsun değil mi? Beni sadece o rahatlatıyor

Ücretli izni ya doğum izninden önce ya da ücretsiz izinden sonra kullanmak zorundasınız zaten. O doğru yani tabi iyi niyet gösterebilirler aslında ama kanunen ücretsiz izin hakkı doğumdan sonra kullanılan bir izin olduğu için arada işe gitmeniz veya ücretli izne çıkmanız (o da maaş aldığınız için aktif olmanız demek) o hakkı kaybettiriyor bildiğim kadarıyla. Bence doğum izninizden önce ücretli izin isteyin, sonra doğum izni başlar direk; hem çoğunu da emzirirken kullanmış olursunuz. İsterseniz yarın muhasebeden net şekilde öğrenebilirim de size yardımı olucaksa. Ama değişmediyse kanun bu malesef

Bilmiyoruz tüm topic şokta bana da topicten bir arkadaş ozel mj atmis oyle haberim oldu. Cok samimiyetim yok topicten bir arkadasti ara ara gelip yaziyordu. Gece suyu gelmis sabah doguma almislar. Kacinci haftada serklaj oldu?enfeksiyondan mi suyu geldi ? Hic bilmiyorum zaten sabah dua istemiş doguma girmeden... hem ona uzuldum... kendime korktum... tuhaf duygular icindeyim rabbim kimseyi bu duruma sokmasin cok zor gercekten

Klişe olucak ama kayısı yiyorsun değil mi? Beni sadece o rahatlatıyor
Yiyorum cnm ama demir hapi korkunc etkili gyno ferro sanol tesiri cok olan bir ilaç kayisi fayda etmiyor duphalac surup normalde ishal yapar. O bile pek fayda etmiyor.

Allah yardım etsin, 24. Haftadan sonra yaşatabiliyorlar bazı bebekleri artık; inşallah onunki de şanslılardan biri olur. Riskli dönemleri atlatmaya çok az kaldı, yarıyı geçtik sayılır; içini ferah tut.

Yiyorum cnm ama demir hapi korkunc etkili gyno ferro sanol tesiri cok olan bir ilaç kayisi fayda etmiyor duphalac surup normalde ishal yapar. O bile pek fayda etmiyor.

Beni de mahvederdi ama bu sefer daha rahat geçiyor gibi; ama çok çok fazla su içiyorum, hazmı zor şeyler yememeye çalışıyorum vs. Bir de bana bi şurup yazdı doktor. Yarın sabah yazayım ismini, sen de doktoruna sorarsın. Zorda kalmayınca başlamadım ama bulunsun adı diye işyerine bıraktım reçeteyi. Hatta ilk üç gün birer ölçek, işe yaramazsa üç gün bir buçuk, yine yaramazsa sonraki üç gün iki ölçek dedi ama adı aklımda kalmadı. Yine yaramazsa ne olucak dedim, o zaman yapıcak bişey yok ama yarar mutlaka zaten dedi :)))

Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.
Kötü düşünme canm Allah ın izniyle birsey olnaz insallh içini ferah tut dualarimz seninle hepimiz saglıcakla kucağımıza alacağız ıns bebişlerimizi

Tamam cnm ismini yazarsan sevinirim. Duphalac var ben de ama ilac yuzunden faydasini göremiyorum

Kanun böyle yani, ben de iş yerinin gıcıklığı mı diye düşünüyordum. Sağol canım çok güzel oldu bunları bilmek, ona göre karar vereceğiz artık izin durumuna.

Tamam cnm ismini yazarsan sevinirim. Duphalac var ben de ama ilac yuzunden faydasini göremiyorum
Bana progestan iyi gelmişti aslında, bağırsaklarımı düzene sokmuştu. Bitti 1 haftadır durumun vahim. Acaba bir kutu daha alıp kullansam mı? Doktora sormak mı lazım?

Bana progestan iyi gelmişti aslında, bağırsaklarımı düzene sokmuştu. Bitti 1 haftadır durumun vahim. Acaba bir kutu daha alıp kullansam mı? Doktora sormak mı lazım?
Progestan in aslinda oyle bir etkisi yok acaba yan etki olarak mi oyle bir etki yapti sen de?

Ben artık hareketlerini hissediyorum ve ne hikmetse hep akşamları özellikle geceleri hareket ediyo. Minik minik pıt pıtlar şeklinde. Sabahları ve öğlenleri tık yok genelde. Çok nadiren oluyo hissettiğim. Eğer öyleyse yani dediğiniz gibiyse doğumdan sonra bana gece uykusu yok demektir. Muhtemelenaynı periyotlarla uyur. Ayrıntılıya 19.45e randevu verdiler belkionda denk gelirim artık.

En kaliteli ve gerekli olanlar bunlar çünkü:) Allah bu bebeğinizi de sagliklica nasip etsin inşaallah. Ben ne zaman cesaret edeceğim acaba ikincisine:)

Bir de kızlar uykunuza dikkat edin e mi, annenin hamilelikteki uykusu bebeğin uyku düzenini etkiliyor.

Ozaman benim bıdık hiç uyumicak desene ben uyuyamıyorum cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…