2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yiyorum cnm ama demir hapi korkunc etkili gyno ferro sanol tesiri cok olan bir ilaç kayisi fayda etmiyor duphalac surup normalde ishal yapar. O bile pek fayda etmiyor.
Kabızlık illeti çok kötü canm aman dikkat et. Bol lifli şeyler tuket. Sebze salata ağırlıklı beslen. Sabah aç karna zeytinyağı ve ılık su içmek bağırsakları yumuşatır. Zeytinin çekirdeğini yemek de rahatlatir. Eğer ciddi bir boyuttaysa zaten ameliyatlisin hemen demir hapını kes bence canm. Ve başka ilaç iste. Birde demir haplarının aç veya biraz tok karma icildii durumda farklı etki yaptığını hatırlıyorum ama ne zaman bağırsakları çalıştırıyor ne zaman yavaşlatıyor hatirlayamadm

Kızlar sanırım doktorum gitmiş hastaneden (( izinli dediler ama pazartesi ordami dedim devam Edip etmeyeceği belli değil pazartesi arayın dediler izinli olsa böyle derlermi ben şimdi nereden doktor bulucam

ya bu arada ikinci gebeliğim ama halaaa bişi hissetmiyorum kuzumun hareketlerinden
zaman zaman aklıma takılıyor ve stres yapıyorum
benim gibi ikinci gebeliği olup hala hissetmeyenler var mı yaa
bende hissetmiyorum...kizimda 20. haftada hissetmistim..ama sanki simdilerde hissetmem lazim diye düşünüyorum gercekten insan stres oluyor...bir ara hissediyorum diye seviniyordum...1 haftadan fazladir kipirti yok...demekki o gidiklanmalar dokunmalar gazmis demekki

Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.
allah hic bir anne adayini evlatsiz hic bir evladi da annesiz birakmasin...buradan bize konusmak kolay ama en hayirlisini yaradan bilir...

Sagol cnm ben dr a soracagim. Ben ac karna iciyorum öyle yazmis eczacı

Sagol cnm ben dr a soracagim. Ben ac karna iciyorum öyle yazmis eczacı
İlacını değiştir bence ya kabızlık çok önemli hele de senin durumunda... Ben o ile başlayan bir ilaç kullanıyorum. Hiç de kabız yapmıyor. Ben de aç içiyordum. Eşim fark etmez, aç iç dememin sebebi mideni rahatsız etmesin diye dedi. İçinde demir ve folik var.

Bu arada arkadaş için çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun inşallah. O haftalarda doğum yapıp da bebeği yaşayanlar var. İnşallah öyle olur.
Sen de kendini üzme. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Dualarım seninle.

Sagol cnm Allah razi olsun. Benimki de demir folik ve b12 karisimi ilaç demek ki isimleri farkli. Bugun dra danisacagim

Sagol cnm Allah razi olsun. Benimki de demir folik ve b12 karisimi ilaç demek ki isimleri farkli. Bugun dra danisacagim
Şöyle fotoğrafını atayım. Yan etkilerine baktım kabızlık yok. İstersen bunu da sorabilirsin doktora. Hap seklinde değil de ampul şeklinde içiliyor.

Eklentiler

• 20170304_103018-min.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.
off Allahım bu sıkıntılarımızdan kurtarsın ya. Bebeği iyi mi? Ben de çok çok korkuyorum bi yandan içimi ferahlatmaya çalşyorum ama buda imtihan heralde. Allah beterinden korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Demir hapı beni de kabız yapti zaten yan etkileri iceriside kabizlik veya ishal yapma var... mecbur duphalac surup kullaniyorum ancak bir de ustelik ikinmamam lazim serklajliyim yarin dr a gidecegim baska bir yolu var mi bunun diye...
Aynen ben de o yüzden muzdaribim sorunca haber verirsen çok sevinirim

bebekler bizim hareketli olduğumuz anlarda uyuyor,,, özellikle akşamları biz durunca ve geceleri yatarken uyandıkları için daha hareketli oluyorlar. o yüzden gece daha çok hissediyorsunuz :)

Amin :) ben de cesaret edemezdim de Allah verdi biz de kabul ettik,,, yoksa henüz ilkinin travmasını atlatmış sayılmayız :))))))

Tamam cnm ismini yazarsan sevinirim. Duphalac var ben de ama ilac yuzunden faydasini göremiyorum

günaydınnn,,, geldiğimde müşteri vardı anca fırsat bulabildim adı magnesie calcinee ilacın.

internetten de baktım emin olmak için, (malum doktor reçetesi okumak ayrı bi uzmanlık istiyor :)))
Endikasyon Bilgisi :
İlacın etken maddesi Magnezyum hidroksit’tir. Magnesie Calcinee Toz, asit giderici (antiasit) bir ilaç olup, midedeki asidi nötralize eder. Vücuttaki mide asidini azaltır ve bağırsaklardaki suyu arttırarak dışkı yapmayı kolaylaştırır. Hazımsızlık, mide ekşimesi ve ara sıra görülen kabızlık durumlarında kullanılır.

çok saçma bence işçi nezaman isterse o zamna hak ettiği tarihten itibaren kullanabilir ve şuan sen nezaman hak ediyosun yıllık iznini mesala örnek 01.01.2016 da işe girdiysen 01.01.2017 de yıllık izin hak edersin bu izni 01.01.17-01.01.18 tarihleri arasında kullanırsın hani diyeceğim senn ücretsz iznin 02.02.18de bitiyorsa zaten yıllık iznini kullanma sürende geçiyor ve bu kanunen yasak.. bir şikayet etsen varya tutuşur işveren bence kabul etme önce ücretli izin diye diret dilekçeni yaz

Kızlar bana acil.bilgi lazım bu ayrıntılı usgyi peritonolog dan başka kimse yapmıyor mu

RAbbim yar ve yardımcıları olsun şifalar versin anneside meleğide inşaallah sağlıkla kavuşurlar cnm ..bol bol dua ile geçen yıl bi arkadsm 24 haftalıkken doğum yaptı 910 gr bir melek geldi maşaallah şimdi evlerindeler büyüyor prenses zor zamanlar atlattılar ama hayata tutundu bebeği bol bol dua çokça dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…