Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.
Benimde arkadasimda rahim yetmezligi vardi iki hamileliktede düşük yapti üçüncü hamilelikte diktiler ama 7 aya kadat ancak dayandi dogurdu simdi iyi 4 ay oldu cok şükür allahim herkeze yardim etsin saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin
En kaliteli ve gerekli olanlar bunlar çünkü:) Allah bu bebeğinizi de sagliklica nasip etsin inşaallah. Ben ne zaman cesaret edeceğim acaba ikincisine:)
Bir de kızlar uykunuza dikkat edin e mi, annenin hamilelikteki uykusu bebeğin uyku düzenini etkiliyor.
Ben kızımda geceleri hiç uyumazdım hep sabaha karşı yatar az uykuyla geçirirdim kızımda aynısı oldu 7.5 yaşında hala uykuyu sevmez bu hamileliğimde hep uyuyorum gece uykusunu da geçe bırakmıyorum alışsın diye içerde dikkat edin anneler yolu etkiliyor :)
merhaba kızlar dün hastaneye gittik erkekmiş bebiş
bizim için önemli olan bebişin iyi olmasıydı cinsiyet için hiç heyecanlanmadm
decavite başlayacak olan var mı???
kızlar ya ben bi şey sorucam
dün ağlama krizine girdim
sesli sesli ağladm bi saate yakın
bebeğime bi şey olmamıştır dimi kızlar ya sonra çok pişman oldum ama napim tutamıyor insan kendini şu an çok üzgünüm ya bi şey olduysa diye
sık olan bi durumda değildi ama krize girdim istemeden
bebeğime bi şey olmamıştır dimi kızlar ya sonra çok pişman oldum ama napim tutamıyor insan kendini şu an çok üzgünüm ya bi şey olduysa diye
Yok cnm bisey olmamistr Allah in izniyle ama etkilenir bu kadar uzlme yipratma hic bisey icin degmez bebegini düsun kucagina alacagini dusun herkesin bir sıkıntı var imtihan dünyasindayz ama hamileyken daha duygusal oluyorz
Hayırlı olsun canım:) Beni sağlık ocağından hemşire aradı da 16. haftada gel decavit vereceğim dedi. Ben d gidip alacağım. Kullanırım heralde. :)
Ağlamanın bebeğe bir şey yapacağını sanmam canım. Ben de çok mizmizimdir. Bazen duygu boşalmasi oluyor bende de. Ağlıyorum. En fazla bebe duygusal olur heralde artık:)))
Ben böyle misafir gormedim ya. Bebek gece uyumadi diye dünden beri karı koca odadan çıkmıyorlar. Bizden farklı zamanlarda yemek yiyorlar. Sonra odaya geçiyorlar. Tamam bebek illa yorar ama eşimle sabahtan beri öylece ha çıktılar ha çıkacaklar bekliyoruz. Bir yere de çıkamıyoruz hava mis halbuki. Sinir oldum
Bebeğin hayırlı olsun canm neden ağlamak bebeğe zararlı olsun ki. Yani bir sorun yoksa. Duygu bosalmalari hepimiz yaşıyoruz zaman zaman. İçini ferah tut. Bende uzun süreli olmasa da gün içinde defaatle ağladığında oluyor
Ben böyle misafir gormedim ya. Bebek gece uyumadi diye dünden beri karı koca odadan çıkmıyorlar. Bizden farklı zamanlarda yemek yiyorlar. Sonra odaya geçiyorlar. Tamam bebek illa yorar ama eşimle sabahtan beri öylece ha çıktılar ha çıkacaklar bekliyoruz. Bir yere de çıkamıyoruz hava mis halbuki. Sinir oldum
birşey olmamıştr tabi ki, evham yapmayın boşuna.. tabi ki stres bebeği etkiliyor, ama bu fiziksel bir zarara yol açmaz ki bir kere ağlamakla.. hem 15. haftadasınız, kanamanız aşırı sancınız vs olmadığı müddetçe bebek de yerinde mutlu mesut yaşıyor demektir
Aynenn biz erkenden kalkıp bekliyoruz sofra hazırlanıyor qsaatlerce kalıyor. Vakitsiz yeniyor. İlginç bir sisteme döndü sinirim bozuldu bende eşime dedim otel gibi gördüler herhalde diye. Yoruldum daha bir hafta varr
off Allahım bu sıkıntılarımızdan kurtarsın ya. Bebeği iyi mi? Ben de çok çok korkuyorum bi yandan içimi ferahlatmaya çalşyorum ama buda imtihan heralde. Allah beterinden korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
AAsmii
dr uma imom u sordum. Kullanilmasında bir sıkıntı olmadigini ama et sut yumurta balik gibi zengin beslenen kisiler icin bu tür bir takviyeye ihtiyaç olmadigini söyledi