2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arada segirme arada pıt pıt bazende kayma şeklinde

benim hissettiğim tam olarak göz seyirmesi gibi, damar atar ya hani öyle :) normalde hissettiğim birşey gibi değil gaza hiç benzemiyor, zaten sancı gibi de değil :)

Öğretmen yok mu yaaa aramızdaaaaa
Ben öğretmenim dediğini düşünüyorum bulunduğum yerden alamam heyet falan başka şehirden aldirabilirsem normal rapor bitiminden sonra heyet yapacagimolmazsa bir iki ay ücretsiz izin 2. Dönem başlangıç yapayım diyorum allahtan başka bir şey çıkmazsa

ben varım ve bunu soracaktım ne zamandır iyi denk geldi yazmış olman sebebi nedir bilmiyorum cildiyeye gittim krem verdi iki tane kullanıyorum ama tam geçmedi yinede.
Bende yarın doktoruma gidicem bakalım ona bi sorucam sanada bilgi veririm

Anacım ne hayaller kurmustum koluma takip alisverise cikacaktım. Oglan cocugu gelmezki oyle seylere
sorma canım ben de derbeder oldum doktor erkek dediğinde, yavaş yavaş alışıyorum işte :) sağlıkla gelsin de gider babasıyla maçlara artık napalım, bir yandan da erkek çocuk anacı olur diye kendimi avutuyorum yalandan

Cocugunun yemek yememesi bir anne icin cok zor. Bakalim bizi ne maceralar bekliyor:)
En sagliklisi tabiki normal dogum ama insanlar cok kotu anlatinca insan etkileniyor. Allahim insallah o zamana gelmeyi nasip etsin de bizim ve bebek icin en sagliklisi neyse doktorumuz karar verir.

Kızlar bebek sağ tarafıma toplanıyor ve beni rahatsız edecek kadar uzun süre öylece kalıyor. Baktığımda gözle görülür derecede karnımın sağ tarafı daha büyük ve taş gibi sert. Yarım saaten fazladır böyle. Bi kaç gün önce dr'a gittim rahimde küçük kasılmalar var dedi. Progestan ve magnezyum verdi dinlen dedi. 5gün oldu ama bi düzelme yok. Biraz araştırdım erken doğum riski yüksek olunca bu tür kasılmalar olurmuş. Daha 18. Haftadayım çok korktum. Kontrolde içerde bi kanama yok. Bebek çok yukarıda rahimde açılma yok sıkı sıkı kapalı dedi. 10gün sonra tekrar çağırdı. Var mı benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan.

Evet öyle derler ya; erkek çocuk anneye kız çocuk da babaya aşık olurmuş:)

Canim
Canim madem öyle berke yada berkay koyun adını. gerçi iki heceli ama. güzel isim bulursam yazarim insallah

İyi akşamlar herkese pek takip edemiyorum yogunluktan umarim herkes iyidir

Bu durumda ekim sonunda mı işe başlamamız gerekiyor iki aylık olacağız çok moralim bozuldu bir çare bulmam lazım

Bebek arabası için fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar Travel Sistem alıcam. Bugün civilde casual cadillac marka araca baktım güzeldi hoşuma gitti. 2016nin en iyi Travel Sistem Bebek aracı seçilmiş. Fiyatı 1200 tl idi. Çok pahalı birsey bakmıyorum ama nasıl sizce?

Eklentiler

• images (1).webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Ray topigindeki arkadaslar da aynisini soyluyor cok zor geciyor ya hamileliklerimiz. Nazli niyazlilara sinir oluyorlar

wala ben de sinir oluyorum. bir kere ağrı bir uyarıdır, vücudunda bir sorun var, yahut bir değişiklik var, tedbirini al ve dikkat et diye bizi uyarmak için çalışan bir sistemdir. bunu kabullendikten ve ''mesajı aldım'' dedikten sonra ağrıyla başa çıkmak çok kolay. elbette bir sıkıntı, arıza varsa ayrı; ama sağlıklı bir insanın hamilelikte aşırı yakınması beni çok rahatsız ediyor. mesela bi komşum vardı, akşam uğrardı hamile olduğunda bazen; ayy et mi pişirdin diye öğürmeye başlayıp beş dk sonra da bi parça ver deyip gayet güzel yerdi. Bütün yazı bahçede çocuklarımızla geçirdik hepimiz, herkes terliyo çocuğunun peşinde koşarken tabi; bu karşısındakinin alnında bi damla ter görse öğürüyo yüzüne falan... e otur evinde madem... millet ne sıkıntılar çekiyo gıkı çıkmıyo, sen olmuşsun sekiz aylık hamile hala öğürüp duruyosun.. çok haklı senin öbür gruptaki arkadaşlar yani :) bir de şeye çok gülüyorum; daha üç aylık hamileler misal, el ya belde ya mütemadiyen göbekte :) bana neslin devamının aslolduğu ilkel devirleri çağrıştırıyorum bu tip "ben hamileyiiiiiim" halleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…