- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Onun sana olan aşkını görünce nasıl pişman olucaksın bu söylediklerinesorma canım ben de derbeder oldum doktor erkek dediğinde, yavaş yavaş alışıyorum işte :) sağlıkla gelsin de gider babasıyla maçlara artık napalım, bir yandan da erkek çocuk anacı olur diye kendimi avutuyorum yalandan
Erkeklerin askerliği gibi düşünCocugunun yemek yememesi bir anne icin cok zor. Bakalim bizi ne maceralar bekliyor:)
En sagliklisi tabiki normal dogum ama insanlar cok kotu anlatinca insan etkileniyor. Allahim insallah o zamana gelmeyi nasip etsin de bizim ve bebek icin en sagliklisi neyse doktorumuz karar verir.
ahaha masallah o bebege :)))) ben de senin gibiyim sevincimi de uzuntumu de hic bir zaman asiri yasamadim, duygularim hic cok uclarda olmadi. istesem de yapabilecegim birsey degil sanirim :) hep bi mantik cercevesindeyim. o yuzden katiliyorum soylediklerine.
sabun tozu camasir makinesine zarar veriyor diye duymustum ama oyle bi problem sen yasamadin heralde? bir de ilk 6 ay kaka lekeleri disinda cikmayacak lekeleri olmuyor heralde bebeklerin kiyafetlerinde. kati gidaya gecince baslar leke cikarma dertleri?
ben de mobilyalari once bi sabunlu suyla sonra da sirke ya da karbonatla silmeyi dusunuyorum. hem kokusunu da alir.
Ben öğretmenim dediğini düşünüyorum bulunduğum yerden alamam heyet falan başka şehirden aldirabilirsem normal rapor bitiminden sonra heyet yapacagimolmazsa bir iki ay ücretsiz izin 2. Dönem başlangıç yapayım diyorum allahtan başka bir şey çıkmazsa
Bende öğretmenim şuan şoktayım 32 de çalışabilir almayacakmıydık 37ye kadar
Evet artık tatil günlerini aktaramiyoruz malesef ilk dönemi kapatmak için heyet şartBu durumda ekim sonunda mı işe başlamamız gerekiyoriki aylık olacağız çok moralim bozuldu bir çare bulmam lazım
Heyet raporu kaç gündü sonra kaç gün kalıcak kapatmak için Allahım çok stres oldum hakkımızda hayırlısı inşallah iyi insanlarla karşılaşırızEvet artık tatil günlerini aktaramiyoruz malesef ilk dönemi kapatmak için heyet şart
2. Dönem de ücretsiz izne ayrilmak istiyorum
Heyet raporu her yer vermiyor bebişler çok küçük olacak inşallah alabiliriz
Ay bunlar çok motive edici canım sağolasın.Onun sana olan aşkını görünce nasıl pişman olucaksın bu söylediklerinebildiğin aşk annecim sen dünyanın en güzel kadınısın diyo bana sen benim gülümsünnn diyo. Resssmen eriyorum anlatılmaz yaşanır..
Canım showroomda dene muhakkak acilmasi kapanmasi nasil? Agirligi fln nasil bir de kullanici yorumlarina göz at.Bebek arabası için fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar Travel Sistem alıcam. Bugün civilde casual cadillac marka araca baktım güzeldi hoşuma gitti. 2016nin en iyi Travel Sistem Bebek aracı seçilmiş. Fiyatı 1200 tl idi. Çok pahalı birsey bakmıyorum ama nasıl sizce?
Cnm magnezyum fln yetmezsse adalat fln diye bir hap var ama sakin ha kendi basina alma eger dr un uygun gorurse en erken 21. Haftada baslatir bu hapa cunku ondan önce cok yan etkisi var hem anneye hem bebege simdilik magnezyum ve progestanla idare et. 21 den sonra devam ederse dr önlem alir zaten. Bunun disinda orgazm kasilmasi yasamaman lazim bu sebeple iliski yasak. Birde saga toplaninca sola don ister istemez o yone kayacaktir bebek.Kızlar bebek sağ tarafıma toplanıyor ve beni rahatsız edecek kadar uzun süre öylece kalıyor. Baktığımda gözle görülür derecede karnımın sağ tarafı daha büyük ve taş gibi sert. Yarım saaten fazladır böyle. Bi kaç gün önce dr'a gittim rahimde küçük kasılmalar var dedi. Progestan ve magnezyum verdi dinlen dedi. 5gün oldu ama bi düzelme yok. Biraz araştırdım erken doğum riski yüksek olunca bu tür kasılmalar olurmuş. Daha 18. Haftadayım çok korktum. Kontrolde içerde bi kanama yok. Bebek çok yukarıda rahimde açılma yok sıkı sıkı kapalı dedi. 10gün sonra tekrar çağırdı. Var mı benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan.
Bebek arabası için fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar Travel Sistem alıcam. Bugün civilde casual cadillac marka araca baktım güzeldi hoşuma gitti. 2016nin en iyi Travel Sistem Bebek aracı seçilmiş. Fiyatı 1200 tl idi. Çok pahalı birsey bakmıyorum ama nasıl sizce?
Kızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
Açılıp kapanması tek elle çok rahat. Fiyatı da uygun evet. Ben almayi düşünmüyordum aslında oğlumdan bebek arabamiz var ama çok külüstür kalacak şimdi kimsede görmüyorum o kadar eski modelleri. Çok pahalı olmasın ama yeni binsin o da diyorum. Hiç kıyamıyoruz şimdiden. Allah güç kuvvet versin de yoksa çok zor minicik bebek dünya kadar masraf. :)Görüntüsü çok şık, açılıp kapanmasına ve ağırlığına da baktıysanız fiyatı da mantıklı bence travel sistem için.
Anacım ne hayaller kurmustum koluma takip alisverise cikacaktım. Oglan cocugu gelmezki oyle seylere
Açılıp kapanması tek elle çok rahat. Fiyatı da uygun evet. Ben almayi düşünmüyordum aslında oğlumdan bebek arabamiz var ama çok külüstür kalacak şimdi kimsede görmüyorum o kadar eski modelleri. Çok pahalı olmasın ama yeni binsin o da diyorum. Hiç kıyamıyoruz şimdiden. Allah güç kuvvet versin de yoksa çok zor minicik bebek dünya kadar masraf. :)
Çok teşekkürler temassızlar konusunda endişeliydim ama yorumlar genel olarak dediğiniz gibi memnun olunduğu yönünde. İndirim kovalamaya başlayım ben :)Canim biz wee nin temassız olanino geçen sene 100 tl ye almistik gayet memnunuz. normalde daha pahali ama indirime girmişti. çok rahatlik oluyo cocuklar hic rahatsiz olmadan hemen ölçü yorum. cihaz ortam ısısına göre kendini ayarliyo mesela soguktan sıcağa getirdiysen hemen olcmuyo 5 dk beklemek gerekiyo o yüzden sürekli kullanacağınız zaman ayni ortamda bulundurmak lazim.
Kızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?