Benimkide artik hep asagiya vuruyor bu siralar pozisyonlari bu galiba ilk zamanlar gobek deligimde hissediyordum 1 haftadir ayaklar asagidacok gecmis olsun canim. insan kaptiriyor kendini bazen unutuyor gercekten. dikkat etmek lazim.
bizim oglanin da bu gece masallahi var. 5 dakika boyunca 20-30 sn araliklarla ard arda sert bi sekilde vurdu. hissetmeye basladigimdan beri hic bu kadar sert vuruslari olmamisti. bide hep kasiga cok yakindi. normalde daha yukarda hissediyorum.
Benimkide artik hep asagiya vuruyor bu siralar pozisyonlari bu galiba ilk zamanlar gobek deligimde hissediyordum 1 haftadir ayaklar asagida
Evet biliyorum şimdilik başka bişeye gerek duymadı. Umarım geçer en kısa zamanda. Hem çok rahatsız edici o kasılma. Hem de ister istemez düşündürüyor. Teşekkür ederim canım. Artık cinsiyetin değişmesine takılmayı bırak aklıma bile gelmiyor kasılmalara odaklanmış durumdayım. Gerçekten sağlıkla gelsin bebeğim başka bişey istemiyorum.Cnm magnezyum fln yetmezsse adalat fln diye bir hap var ama sakin ha kendi basina alma eger dr un uygun gorurse en erken 21. Haftada baslatir bu hapa cunku ondan önce cok yan etkisi var hem anneye hem bebege simdilik magnezyum ve progestanla idare et. 21 den sonra devam ederse dr önlem alir zaten. Bunun disinda orgazm kasilmasi yasamaman lazim bu sebeple iliski yasak. Birde saga toplaninca sola don ister istemez o yone kayacaktir bebek.
Canim ya oglan bebekler biraz sikintili oluyor benim iki kaybim da oglandi... buna da kiz deyince bir de bu sebepten ayri bir sevinmistim. Maalesef bu erkek bebeklerde premature orani daha fazlaEvet biliyorum şimdilik başka bişeye gerek duymadı. Umarım geçer en kısa zamanda. Hem çok rahatsız edici o kasılma. Hem de ister istemez düşündürüyor. Teşekkür ederim canım. Artık cinsiyetin değişmesine takılmayı bırak aklıma bile gelmiyor kasılmalara odaklanmış durumdayım. Gerçekten sağlıkla gelsin bebeğim başka bişey istemiyorum.
Cok sevindim bisey olmamasina iki kat evham yaprz cocuklarda etkileniyor ins hayrlysyla ogretmen atamamlarn olurKızlar günaydın
Geçen cuma çoook kötü bir gün geçirdim, sizler de destek oldunuz çok sağolun. Bazen her şey üst üste geliyor ya da ben biraz hamilelik hormonlarıyla her şeye biraz daha hassas bakıyorum bilmiyorum. :) Ama şu an iyiyim çok şükür.
Cuma ve cumartesi akşama kadar bebek hareketlerini hiç hissedemedim, baya kötü etkilendim, bir de aile ve iş yerindeki sorunlar üst üste geldi.O akşam doktoru aradım, sorunlarımı anlattım endişelenicek bir şey olmadığını söyledi. Zaten bir daha da aynı sorunları yaşamadım çok şükür. Cumartesi akşamüstü de nihayet baya kuvvetli tekmeler hissetmeye başladım da rahatladım. Zaten ondan sonra hiç durmadı tekmeler :) Acaba diyorum benim moralim bozuk olunca o da daha sakin mi oluyor? Ben mutluyken daha çok hareket ediyor sanki. O yüzden moralimi daha yüksek tutmaya çalışıyorum.
Dün de gittim KPSS başvurusunda bulundum. :) Öğretmen atamaları için ilk denemem olucak. Tamamen oğluma daha fazla vakit ayırabilmek için böyle bir karar aldım. Aslında benim asıl mesleğim öğretmenlik ama staj dışında hiç yapmadım.Sanırım artık kürkçü dükkanına dönme vaktim geldi :) Bu arada alan sınavı 20 Temmuz'da, yani kısmetse karnım burnumda sınava giricem :) Annem de diyor "Sınavdan çıkıp doğuma gidersin artık." Bakalım, oğlum bana şans getirir inşallah.
Sizleri çok öpüyorum kızlar! Neşeler bize yakın, sıkıntılar bizden uzak olsun.
Hayrli olsn cnm prensesi saglicakla kucagna alrsn insallahEvet doktordan çıktık 16+6 haftalığız 180 gr olmuşuz. Veee kızımız geliyormuş çok çok sevindim. Bir oğlumuz var bir de kızım olsun çok istemiştim rabbim nasip edecek inşallah. Israrla sordum değişir mi kız mı kesin mi diye? Artık alışverişe başlarız artık. :) kucağımıZa aldığımız günleri de göstersin inşallah Rabbim şükürler olsun.
Üzülme cnm benim oglan cok merakli beraber gezmeye anne hadi alisverise gidelim diyor 3 bucuk yasinda bnmle bitlikte sofra toplar bulasklari makineye koyar ben ne is yapsam anne bnde yardm etcem dyrAnacım ne hayaller kurmustum koluma takip alisverise cikacaktım. Oglan cocugu gelmezki oyle seylere
Canm geçmis olsun cok sükür bebekte birsey yokmus insan korku yasıyor bndan snra ani hareketlere dikkat etmek lazm o zman oek önemsemiyoruz amaKızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
Amin cnm insallah kendi uyumayi erken yatmayi hepimizin cocuklari ogrenir bnmkini hala sallyrm su saat oldu tık yok yine inadı tuttu bebek gelene kadar uyku düzeni olusursa baska bisey istemem genlde babası uyutr bugun cok yorgndu kıyamadm yat dedim ama pisman oldum yahanımlarr,, bugün bir ilk yaşadık kızımla bu arada. saat dokuz buçuk gibi ''şimdi yatma zamanıııım'' dedi, sütünü içti ve uyudu !!!! hem kendi çok yorgundu, hem ben... ne harika geldi anlatamam! ay artık böyle mi olucak hep acaba diye bi umutlanıverdim. ne güzel olur hazır bebek de geliyorken :)))))) bu çocuk ki sabahın dördünde cin gibi kalkıp hadi hamur oynayalım der ve oynatır da bi şekilde! asla uykum var demez, gözü istemsiz kapanana kadar da direnir uykuya... ilk defa kendi tercihi olarak uykuyu seçti :)))))) Hep öyle olsun, Amin
Etrafımda çok var kullanan geneli memnun canımAçılıp kapanması tek elle çok rahat. Fiyatı da uygun evet. Ben almayi düşünmüyordum aslında oğlumdan bebek arabamiz var ama çok külüstür kalacak şimdi kimsede görmüyorum o kadar eski modelleri. Çok pahalı olmasın ama yeni binsin o da diyorum. Hiç kıyamıyoruz şimdiden. Allah güç kuvvet versin de yoksa çok zor minicik bebek dünya kadar masraf. :)
Kaç yaşında kızınız benim kızım 3yasindan sonra pek uyku problemi yasamadi büyüdükçe iş sahada kolaylaşıyor ama tabi uyku probleminin yerine çatışma cevap verme gibi sorunlar alıyor :)) korkutmiyim şimdiden önemli olan aradaki sevgi bağını koparmamamkhanımlarr,, bugün bir ilk yaşadık kızımla bu arada. saat dokuz buçuk gibi ''şimdi yatma zamanıııım'' dedi, sütünü içti ve uyudu !!!! hem kendi çok yorgundu, hem ben... ne harika geldi anlatamam! ay artık böyle mi olucak hep acaba diye bi umutlanıverdim. ne güzel olur hazır bebek de geliyorken :)))))) bu çocuk ki sabahın dördünde cin gibi kalkıp hadi hamur oynayalım der ve oynatır da bi şekilde! asla uykum var demez, gözü istemsiz kapanana kadar da direnir uykuya... ilk defa kendi tercihi olarak uykuyu seçti :)))))) Hep öyle olsun, Amin
Senin yine 30 agustos benim ki muhtemel temmuz sonu olacak eylül sonuna izin bitiyorBenimde muhtemel 30ağustos bende aktaramıyorum galiba ben aralığı görürüm sonra rapor alırız birazcık ikinci dönem başlarım diyordum off of
Kızlar bebek sağ tarafıma toplanıyor ve beni rahatsız edecek kadar uzun süre öylece kalıyor. Baktığımda gözle görülür derecede karnımın sağ tarafı daha büyük ve taş gibi sert. Yarım saaten fazladır böyle. Bi kaç gün önce dr'a gittim rahimde küçük kasılmalar var dedi. Progestan ve magnezyum verdi dinlen dedi. 5gün oldu ama bi düzelme yok. Biraz araştırdım erken doğum riski yüksek olunca bu tür kasılmalar olurmuş. Daha 18. Haftadayım çok korktum. Kontrolde içerde bi kanama yok. Bebek çok yukarıda rahimde açılma yok sıkı sıkı kapalı dedi. 10gün sonra tekrar çağırdı. Var mı benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan.
Kızlar bir soru genelde erkek bebekler anne karnında daha haraketli oluyor yani benim gözlemlerim genelde bu şekilde kızlar daha sakin kızım pek tekmelemezdi benim arada nadir bu bebiş te pek haraketli değil arada hissediyorum sizin bebisler ne alemde
Bebeğinizi nasıl hissediyorsunuz? Tekme gibi mi, gaz sancısı gibi mi? Normalde hissettiğiniz bir şeye benziyor mu? Ben ya henüz hissedemedim ya da bebeğimin kendini duyurma çabalarını anlık gaz sancılarına benzetiyorum. Azıcık tarif hiç fena olmazdı.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de ani ayağa kalkarken falan o gerginlikleri hissediyorum ama önemsemiyordum, dikkat etmek lazım demek kiKızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
Kızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?