2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimkide artik hep asagiya vuruyor bu siralar pozisyonlari bu galiba ilk zamanlar gobek deligimde hissediyordum 1 haftadir ayaklar asagida

Evet biliyorum şimdilik başka bişeye gerek duymadı. Umarım geçer en kısa zamanda. Hem çok rahatsız edici o kasılma. Hem de ister istemez düşündürüyor. Teşekkür ederim canım. Artık cinsiyetin değişmesine takılmayı bırak aklıma bile gelmiyor kasılmalara odaklanmış durumdayım. Gerçekten sağlıkla gelsin bebeğim başka bişey istemiyorum.

Canim ya oglan bebekler biraz sikintili oluyor benim iki kaybim da oglandi... buna da kiz deyince bir de bu sebepten ayri bir sevinmistim. Maalesef bu erkek bebeklerde premature orani daha fazla biraz da bu sebepten erkek olabilir deyince kafamdan asagi kaynar sular devrilmisti. Tabi illa olur diye birsey yok ama litetaturde orani boyleymis... ben artik takilmiyorum inanki korkma evelallah hicbirseycik olmaz. Stres de kasilma yapiyor bu sebeple 1 sakin olacaksin 2 asla sinirlenip tartisma icine girme 3 akinti kontrolunu duzenli yap sumuk gibi birsey gelirse dr unla irtibata gec 4 cinsellik yasak 5 mümkun oldukca dinlen 6 ilaclarini sakin ha ihmal etme...bu dediklerime uyarsan gerisi tevekkul inan belki bu hafta cok yorulmus olman bile kasilma olmasina sebep olmus olabilir. Bir bakmissin haftaya birseycik kalmamis...

Cok sevindim bisey olmamasina iki kat evham yaprz cocuklarda etkileniyor ins hayrlysyla ogretmen atamamlarn olur

Hayrli olsn cnm prensesi saglicakla kucagna alrsn insallah

Anacım ne hayaller kurmustum koluma takip alisverise cikacaktım. Oglan cocugu gelmezki oyle seylere
Üzülme cnm benim oglan cok merakli beraber gezmeye anne hadi alisverise gidelim diyor 3 bucuk yasinda bnmle bitlikte sofra toplar bulasklari makineye koyar ben ne is yapsam anne bnde yardm etcem dyr

Canm geçmis olsun cok sükür bebekte birsey yokmus insan korku yasıyor bndan snra ani hareketlere dikkat etmek lazm o zman oek önemsemiyoruz ama

Amin cnm insallah kendi uyumayi erken yatmayi hepimizin cocuklari ogrenir bnmkini hala sallyrm su saat oldu tık yok yine inadı tuttu bebek gelene kadar uyku düzeni olusursa baska bisey istemem genlde babası uyutr bugun cok yorgndu kıyamadm yat dedim ama pisman oldum ya

Etrafımda çok var kullanan geneli memnun canım

Kaç yaşında kızınız benim kızım 3yasindan sonra pek uyku problemi yasamadi büyüdükçe iş sahada kolaylaşıyor ama tabi uyku probleminin yerine çatışma cevap verme gibi sorunlar alıyor :)) korkutmiyim şimdiden önemli olan aradaki sevgi bağını koparmamamk

Kızlar bir soru genelde erkek bebekler anne karnında daha haraketli oluyor yani benim gözlemlerim genelde bu şekilde kızlar daha sakin kızım pek tekmelemezdi benim arada nadir bu bebiş te pek haraketli değil arada hissediyorum sizin bebisler ne alemde

Merhaba,

arastırdım dedigin internetten baktıgın mı yoksa :) Ben yasamadım da,sadece internete baktıysan eger inan tavsiye etmiyroum ,insanın cok moralini bozuyor..Ben de herseyde hemen bakıyordum,doktorum yasakladı artık kafayı yicem diye :)
Doktor yukarda dediyse ve rahimde kapalıysa korkma erken dogum icin... Aksi bir durum olursa zaten doktorun uyarır cnm seni.

gunaydın

Bnmki kız, ilk gebeligim oldugu için erkek hareketlerini bilemiyorum ama bnmki masallah epey hareketli geliyor bana :)
özellikle aksamları uzandığımda pıtır pıtır durmuyor :)

Günaydın

ben damar atması gibi,içimde bişey dönüyor ,balık kayıyor gibi ne bilim değişik değişik hissediyorum :)

Çok geçmiş olsun canım. Ben de ani ayağa kalkarken falan o gerginlikleri hissediyorum ama önemsemiyordum, dikkat etmek lazım demek ki

Günaydın ,

cok gecmis olsun öncelikle,bende ani hareketlerden cok korkuyorum ya,insan bir an unutabiliyor valla daha kücük olduklarından. Sabahları ilk baslarda bende yataktan hızlı hızlı kalkardım ama simdi aklıma geliyor cok sükür :) yavas yavas hareket ediyorum...Sende dikkat et çok,allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…