Benimki de ben uyurken de uyuyor, uyanıkken de uyuyor nasıl doyamadıysa bu uykuya bir türlü hissettirmedi kendini.cok gecmis olsun canim. insan kaptiriyor kendini bazen unutuyor gercekten. dikkat etmek lazim.
bizim oglanin da bu gece masallahi var. 5 dakika boyunca 20-30 sn araliklarla ard arda sert bi sekilde vurdu. hissetmeye basladigimdan beri hic bu kadar sert vuruslari olmamisti. bide hep kasiga cok yakindi. normalde daha yukarda hissediyorum.
bizde Emir düşünüyoruz.kısa,tok bir isim.Canım Alp'le, Kaan kuzenlerimin adı, Mert'i de eşim istemiyor, ama bence üçü de çok güzel. Zor bir süreç bizi bekliyor anlaşılan. Böyle alıştıktan sonra zor oluyormuş.
teşekkürederim. aynen sakin kalmamız lazım ama bu iş temposuyla biraz zor hepimiz içinçok geçmiş olsun. ben de bugün sabahtan beri fır döndüm. toptancı bi müşterimiz ve ailesiyle toplantımız vs vardı. sabahın on buçuğunda kapalıçarşıda başlayıp akşam yedide capacity'de bitirdik işimizi. çıkışta bırakın araba kullanmayı taksiye laf anlatıcak dahi dermanım yoktu, eşim geldi topladı beni eve getirdi şükür :) biraz bel ağrısı ve sürekli hızlı yemekten kaynaklı olduğunu sandığım hafif bi gaz sancısı var ama çok şükür o kadarla kaldı. ama hakikaten korktum ben de bi ara bişey olucak diye. şimdi yayıldım tv izliyorum. anladım ki abartmamak lazım :))))) sakin kalalım, bebişleri unutmayalım :))
İki aylık bebelerle işe nasıl giderizSenin yine 30 agustos benim ki muhtemel temmuz sonu olacak eylül sonuna izin bitiyor
Ben oğlumda bu haftalarda hissetmeye başlamıştım henüz 17. Hafta daha hareket hissetmiyorum. Erkek bebeklerin kemikleri daha mı güçlü oluyor ondan mı acaba?Kızlar bir soru genelde erkek bebekler anne karnında daha haraketli oluyor yani benim gözlemlerim genelde bu şekilde kızlar daha sakin kızım pek tekmelemezdi benim arada nadir bu bebiş te pek haraketli değil arada hissediyorum sizin bebisler ne alemde
evet ben de yukarı çıktığını hissediyorum artık ama. Bazen de kasıklarımda oynuyo. Geçen gün burda konuşulmuştu ayakları sanırım diye kanaat getirdim yazılanlardan. Ama muhteşem bi his o tekmeler hiç durmasın doğuma kadar :) 21 haftalık olduk artık daha güçlü tekmeler de gelir inşaAllah :) eşim de hissediyo artık elini koyunca. çok heyecanlanıyo. Beni anlıyo mu diyo konuşuyo garibim :) tabi dedim anlamaz mı :) ders çalıştırmaya başlayalım :) sesine alışır en azından sen konuş diyorum bana da iyi geliyo söyledikleri :) sonuçta karın benim karnım değil mi :) söylenencok gecmis olsun canim. insan kaptiriyor kendini bazen unutuyor gercekten. dikkat etmek lazim.
bizim oglanin da bu gece masallahi var. 5 dakika boyunca 20-30 sn araliklarla ard arda sert bi sekilde vurdu. hissetmeye basladigimdan beri hic bu kadar sert vuruslari olmamisti. bide hep kasiga cok yakindi. normalde daha yukarda hissediyorum.
Canim
Canim madem öyle berke yada berkay koyun adını. gerçi iki heceli ama. güzel isim bulursam yazarim insallah
Cok sevindim bisey olmamasina iki kat evham yaprz cocuklarda etkileniyor ins hayrlysyla ogretmen atamamlarn olur
bizde Emir düşünüyoruz.kısa,tok bir isim.
sen literatürü boşver eskilere kulak ver onlar hep der ki erkek çocuk tam gününü doldurur :):) İnşaAllah senin de öyle olacak. benim suyum biraz fazlaydı oğlumda erken doğum riskim falan vardı. annem hep erkek çocuk o 40 haftayı doldurmadan gelmez diyodu. oğlum tam 40 haftayı doldurdu öyle doğdu bak doğruymuşş dedi annem :) anneme güven sen :)Canim ya oglan bebekler biraz sikintili oluyor benim iki kaybim da oglandi... buna da kiz deyince bir de bu sebepten ayri bir sevinmistim. Maalesef bu erkek bebeklerde premature orani daha fazlabiraz da bu sebepten erkek olabilir deyince kafamdan asagi kaynar sular devrilmisti. Tabi illa olur diye birsey yok ama litetaturde orani boyleymis... ben artik takilmiyorum inanki korkma evelallah hicbirseycik olmaz. Stres de kasilma yapiyor bu sebeple 1 sakin olacaksin 2 asla sinirlenip tartisma icine girme 3 akinti kontrolunu duzenli yap sumuk gibi birsey gelirse dr unla irtibata gec 4 cinsellik yasak 5 mümkun oldukca dinlen 6 ilaclarini sakin ha ihmal etme...bu dediklerime uyarsan gerisi tevekkul inan belki bu hafta cok yorulmus olman bile kasilma olmasina sebep olmus olabilir. Bir bakmissin haftaya birseycik kalmamis...
Kızlar ben size başımdan geçeni anlatmadım yoğundum kaç gündür yazamadımGeçen gün sabah uyandım ve hamile olduğumu unutarak bir fırladım yataktan. Sonra ahhhh diye bağırtan bir gerginlik oldu karnımda. Sonra wc ye gittim bir de ne göreyim. Pembemsi leke gelmeye başladı. Diğer icracı arkadaşım izinliydi başka yerime bakacak kimse olmadığı için işe gittim sonra doktorumu aradım. Acilen hastaneye gelmemi söyledi. Ben de tabi kurumu birbirine kattım birazcık :) elim ayağım boşaldı hemen gel deyince. Ben olabilir bi ara uğra bakalım falan demesini bekliyordum. Hormonların da etkisiyle durum biraz trajik hale geldi :)) müdürüm kızım dur bişeyi yoksa da sen yapacaksın çocuğa bi sakin ol diyo. Benim gitmem lazıııımmmm diye ağlıyorum falan araba kullanmama izin vermedi. O an kızdım beni oyalıyo diye ama tam önümde benim arabanın aynısını kullanan ni bayan kaza yaptı. Onun yerinde ben olabilirdim dedim o an çünkü elim ayağım titriyordu. Sonra teşekkür ettim beni tek yollamadığı için. Nerdeyse ambulans çağıracaktı adam ama çok korktu :) neyse bi arkadaş beni eve götürdü. Eşimi evden alıp gittim ki kuzum iyiymiş çok şükür. Ani bir hareket yaptın mı dedi evet dedim ( ondan ve senin kız aynı yere çalışıyo bu yüzden de olabilir dedi. Evet şu an kazı çalışması yapıyo dedim :) normalde uzaktan uzaktan seyirme gibi hissediyorum o gün resmen çıkmaya çalışıyo sanki alt karnımı aşındırdı resmen. proluton iğne ve progestan verdi. Hareketlerine dikkat et ve ayakta kalma dedi. Şu an yer değiştirdi sanırım kuzu. Yine uzaktan uzaktan geliyo gıdıklar :) böyle bi badıre atlattım. Aman dikkat diyim. Çok kötü oluyo insan
Benim oğlum da öyle. Babası hadi ikimiz gezmeye gidelim annen arkadaşlarıyla görşsün dese de ben annemi bırakmam diyo:) benle bayanlar arası oturmayı tercih ediyo :)Üzülme cnm benim oglan cok merakli beraber gezmeye anne hadi alisverise gidelim diyor 3 bucuk yasinda bnmle bitlikte sofra toplar bulasklari makineye koyar ben ne is yapsam anne bnde yardm etcem dyr
teşekkürlerCanım çok geçmiş olsun :/ İnsan stres yapıyor, anlıyorum ben seni. O halde araba kullanmaman da iyi olmuş. Kendine dikkat et, ilaçlarını kullan bir şey olmaz inşallah. Hareketlerimize özellikle bundan sonra daha da dikkatli olmamız gerekiyor sanırım.
Amin canım. İnşallah.teşekkürlerevet şu an abartığımı düşünüyorum ama o an çok stres olmuştum. Allah hepimizin bebklerini korusun..
Gidemeyiz ki artık ayarlarsak rapor olmazsa ücretsiz izin ne yapalım bebislerden önemli değil :)İki aylık bebelerle işe nasıl gideriz
Kaç yaşında kızınız benim kızım 3yasindan sonra pek uyku problemi yasamadi büyüdükçe iş sahada kolaylaşıyor ama tabi uyku probleminin yerine çatışma cevap verme gibi sorunlar alıyor :)) korkutmiyim şimdiden önemli olan aradaki sevgi bağını koparmamamk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?