2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki de ben uyurken de uyuyor, uyanıkken de uyuyor nasıl doyamadıysa bu uykuya bir türlü hissettirmedi kendini.
Sabah yatakta karnımda aç tabi bebek direk elime geldi azıcık rahatsız ettim ama yok maşallah tembel bizimki.
Ultrasonda da kıpır kıpır neden hissettirmiyor ki hala

teşekkürederim. aynen sakin kalmamız lazım ama bu iş temposuyla biraz zor hepimiz için Allah beterinden korusun sen yine ucuz atlatmışsın

Ben oğlumda bu haftalarda hissetmeye başlamıştım henüz 17. Hafta daha hareket hissetmiyorum. Erkek bebeklerin kemikleri daha mı güçlü oluyor ondan mı acaba?

evet ben de yukarı çıktığını hissediyorum artık ama. Bazen de kasıklarımda oynuyo. Geçen gün burda konuşulmuştu ayakları sanırım diye kanaat getirdim yazılanlardan. Ama muhteşem bi his o tekmeler hiç durmasın doğuma kadar :) 21 haftalık olduk artık daha güçlü tekmeler de gelir inşaAllah :) eşim de hissediyo artık elini koyunca. çok heyecanlanıyo. Beni anlıyo mu diyo konuşuyo garibim :) tabi dedim anlamaz mı :) ders çalıştırmaya başlayalım :) sesine alışır en azından sen konuş diyorum bana da iyi geliyo söyledikleri :) sonuçta karın benim karnım değil mi :) söylenen

Tabi Kağan uyanınca yokmuş gibi davranıyoruz ufak ufak kıskançlık krizlerine girmeye başladı çünkü abimiz karnımı seviyo dertleşiyo kardeşiyle falan bi kere ne dedi anne dedi. Annecim seni seviyorum abimi de seviyorum dedi dedim. Heyyyy ona söyle bitek onun annesi değilsin dedi bana :):) Annecim dedi demem onu rahatsız etti resmen. Biliyorum abicim ikimizin de annesi diyo dedim sonra çark :) Oyun oynadığımızn farkında ama benim söylediklerim onu çok etkiliyo o yüzden çooook dikkat etmem lazım. ben daha pasif bi konumda kalmaya çalışıyorum önemli olan onların kardeşlik bağı gibi davanıyorum. Doğru yanlış bilmem ama annelik içgüdüm böyle yapaarsam kardeşini daha çok seveceğii söylüyo.

Canim

Canim madem öyle berke yada berkay koyun adını. gerçi iki heceli ama. güzel isim bulursam yazarim insallah

Canım onları da düşündüm ama adının içinde geçmesin diyoruz, çünkü gerçekten kötü anlamları var. Yoksa Berke benim de hoşuma gidiyor çok.

sen literatürü boşver eskilere kulak ver onlar hep der ki erkek çocuk tam gününü doldurur :):) İnşaAllah senin de öyle olacak. benim suyum biraz fazlaydı oğlumda erken doğum riskim falan vardı. annem hep erkek çocuk o 40 haftayı doldurmadan gelmez diyodu. oğlum tam 40 haftayı doldurdu öyle doğdu bak doğruymuşş dedi annem :) anneme güven sen :)

Canım çok geçmiş olsun :/ İnsan stres yapıyor, anlıyorum ben seni. O halde araba kullanmaman da iyi olmuş. Kendine dikkat et, ilaçlarını kullan bir şey olmaz inşallah. Hareketlerimize özellikle bundan sonra daha da dikkatli olmamız gerekiyor sanırım.

Üzülme cnm benim oglan cok merakli beraber gezmeye anne hadi alisverise gidelim diyor 3 bucuk yasinda bnmle bitlikte sofra toplar bulasklari makineye koyar ben ne is yapsam anne bnde yardm etcem dyr
Benim oğlum da öyle. Babası hadi ikimiz gezmeye gidelim annen arkadaşlarıyla görşsün dese de ben annemi bırakmam diyo:) benle bayanlar arası oturmayı tercih ediyo :)

teşekkürler evet şu an abartığımı düşünüyorum ama o an çok stres olmuştum. Allah hepimizin bebklerini korusun..

Günaydınn :)) kızım 3 yaşında tam, uykuyu kabullenmenin zamanı geliyor demek ki yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…