2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende 1 yaşına kadar kendim bakmayı istemiştim ama 2. Döneme başlayacağım maddi durumlardan dolayı kayınvalidem bakacak planlarda bakalım nasıl olacak
Benim 3. Bebisim canım 15 aylık kızım var bide para durumlarını ayarlayabilirsem ilk dönemi raporla 2. Dönem ücretsiz izne ayrilmak istiyorum inşallah rabbim bir kolaylık verecek
Sende okulda kendini yorma ben nöbet tutmuyorum
Yoruldugumda oturup ders anlatıyorum zaten 2 ay daha dişimizi sıkarsak atlatiriz inşallah

Canım dinlenerek bebeğin yerini bulacaktır. 25. Haftaya kadar bebişler yukarı çekiyormuş. rahim ağzı genişlemesi olmuş mu
Bebegin yeriyle alakasi yok cnm. Benim zaten rahim agzimda dikis var bundan once iki erken dogumum oldu rahimagzi yetmezligi var bende. Bu sefer dikis atildi ama olcum kisalmis problem olan bu.

Insallah cnm dikisin altindan olcuyorum demisti 5 mm dikis ipi var insallah onu olcmedigi icin boyle cikmistir diye kendimi avutuyorum.
Avutmuyorsun en doğrusunu sen bilirsin. bence böyle bişey var :) senin kadar mm hesabı y
benim de plasenta aşağıda ve geçen hafta hafif kanamam oldu. Progestan içiyorum günde iki tane haftada bir proluton verdi 2 doz iğne. Dün ilişkiden sonra yine pembemsi kan geldi herşeye çok dikkat etmemiz gerekiyor, ayakta fazla kalmamamız, ağır ev işi yapmamamız gerekiyor Doğuma kadar da ilişki düşünmüyorum artık. Dr yasaklamadı ama dün onun tetiklediğini düşünüyorum insanın inanılmaz morali bozuluyor ama elden bişey de gelmiyor. Çok geçmiş olsun sana da. Umarım kötü birer anı olarak kalır bu yaşadıklarımız sadece ;(

Ne iliski mi o da ne bungy jumping gibi birsey mi? 5 aydir yok bizde valla film izlerken sevisme sahnesi gorsem kanal degistiriyorum artik yapan var yapamayan var degil mi yani

@arch2401 napalım buna da katlanıcaz artık bebeklerimiz sağlıklı doğsun da.. kardeş kardeş takılırız artık napalım.

Benim doktorum önce ultrason cihazıyla baktı uzunluğu 5.8 dedi sonra vajinal bakalım daha doğru olsun deyip baktı ve 5.2 görünüyor dedi. Bana sorarsan vajinal uaptır sanki daha güvenilir geldi bana da
Rahim agiz uzunlugu gebe degilken 5 cm gebeyken 4 cm oluyor ve 3 cmye kadar hicbir sikinti olmuyor. 2 3 arasi takip gerektirir 2 alti ise risklidir. Her dr un olcme tarzi farkli cikiyor. Mesela bazi dr lar ust bolgeyi eklemiyor bazilari ekliyor bu da 1.5 cm lik bir uzunluk farki cikartiyor. Plesanta previanin bildigim kadariyla rahimagiz uzunluguna bir etkisi yok.

iyi pazarlar herkese. dun eminonune gittik havuzlu hana. cesit bol olmasinin disinda baska hic bir avantaji yok fiyatlari piyasanin 5-10 lira uzerinde tutup %10 nakit indirimi ile piyasa fiyatina satiyorlar. ve kaliteli denilebilecek giysilerin bir cogunu ebebek joker civil gibi magazalarda zaten ayni fiyata gormustum. o kadar yol gittik elimiz bos donmeyelim diye bir kac parca bisey aldik ama sahsen bir daha gitmeyi dusunmuyorum. elektronik urunler, kamera ve pompa gibi internetle falan ayni hatta internette daha ucuz. diger bebek bakim urunleri de keza oyle. internetten almak kesinlikle daha mantikli.

Evet sadece pekçok cesit bir arada baska bir esprisi yok bence de

Bak takvimde ne diyor canlı kabuslar normalmiş
ay evet bu sabah okudum ben de. arada bir cikiyor o ruyalar kabuslar. hamilelik boyunca devam edecek sanirim :))
dun aksam yine bi gulme krizi sonrasi aglama geldi bana. ne bicim biseymis bu hormonlar ya. birak bide aglamaya basladim mi daha cok aglayasim geliyor

Bi bende yok bu durumlar galiba ya,,, kütük gibi hissediyorum kendimi Ayşede de böyleydim,, niye ki acaba,,,, hormonsuz muyum ben (((

Bi bende yok bu durumlar galiba ya,,, kütük gibi hissediyorum kendimi Ayşede de böyleydim,, niye ki acaba,,,, hormonsuz muyum ben (((
:)) ben de oyleyim aslinda. benimki de bir garip oyle duygusal aglamakli seylere falan sulanmiyor gozlerim. fazla gulunce arkasindan aglama geliyor :)))

Merhaba arkadaslar avrupa yakasinda oturanlara sorum. Ayrintili ultrasona giricem hangi hastanede ne kadara yaptirdiniz memnun kaldiginiz perinatolog var mi yardimci olur musunuz.

Benim de sanki son 10 gündür büyüdü karnım bir anda, hele ki bundan sonra çok daha hızlı büyüyecek bakalım artık o hıza nasıl yetişeceğiz :)))
Aman yağ ve krem sürmeyi unutmamak lazım malum hızlı büyüdükçe çatlaklara zemin hazırlıyor

Merhaba arkadaslar avrupa yakasinda oturanlara sorum. Ayrintili ultrasona giricem hangi hastanede ne kadara yaptirdiniz memnun kaldiginiz perinatolog var mi yardimci olur musunuz.
Canım ben 2 yıl önce prof. Dr Atıl Yüksele yaptırmıştım 600 tl ye şuanda fiyatı ne kadr bilmiyorum ben ücretli yaptırmıştım ama özel sağlım sigortaları ile anlaşması vardı perinatolog nişantaşındaydı

Canım benim kızın hayırlısıyla zamanında doğsun inşallah :) sağlıkla :)
Bence dikkat etmeye devam et, yapabileceğin başka birşey var mı?
Dinlen bol bol zaten az kaldı 10 hafta daha dayan inşallah bebiş zamanında gelsin.

Yatak istirahatı sadece cnm. Bakalim sali dr ne diyecek.

Canım benim karnım zaten kizimdan yadigar catlaklarla dolu imdada 8 ay krem yağ Sürmene rağmen son ay catladim şimdi bişey kullanmayı düşünmüyorum açıkçası benim için çatlakların bir önemi yok kiloyu veriyim yeter :))

Burun aspiratoru olarak ne düşünüyorsunuz kizimda basit bişey almıştık ama çöp oldu pek bı isede yaramadi kullananlardan tavsiye istiyorum doğumdan önce alınması gerekenler arasindamidir otribebe kullananlar genelde memnunuz diyor siz ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…