- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Avutmuyorsun en doğrusunu sen bilirsin. bence böyle bişey var :) senin kadar mm hesabı y
benim de plasenta aşağıda ve geçen hafta hafif kanamam oldu. Progestan içiyorum günde iki tane haftada bir proluton verdi 2 doz iğne. Dün ilişkiden sonra yine pembemsi kan geldiherşeye çok dikkat etmemiz gerekiyor, ayakta fazla kalmamamız, ağır ev işi yapmamamız gerekiyor Doğuma kadar da ilişki düşünmüyorum artık. Dr yasaklamadı ama dün onun tetiklediğini düşünüyorum insanın inanılmaz morali bozuluyor ama elden bişey de gelmiyor. Çok geçmiş olsun sana da. Umarım kötü birer anı olarak kalır bu yaşadıklarımız sadece ;(
İnşallah bu sefer Rabbim korusun bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tüm hamileler içinde bizimkini de Rabbim korusun.. Bol bol dinlenmek gerekBebegin yeriyle alakasi yok cnm. Benim zaten rahim agzimda dikis var bundan once iki erken dogumum oldu rahimagzi yetmezligi var bende. Bu sefer dikis atildi ama olcum kisalmis problem olan bu.
Cnm biz kadınların hic isi bitmiyor malesef hep bir koskustrmaca icindeyiz hastaneye ne icin gdyrsn cnm
Amin canım inşallah benim ilk hamileliğim pek bilemedim kendimi koruyamadım hızlı hareket ettim yorulduğumu hiç hissetmedim ama bana ders oldu gayet kendimizi koruyarak oturup kalkmak merdivenlerden çıkmak, ağır iş yapmamak gerektiğini öğrendimKendini cok yorma,gecmis olsun. Bir daha yasatmasin allahim. Saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
Evt yukari cikabilir dinlenin. Rahimagzi yetmezligi sadece rahimagzindaki mekanik bir sorun. Mesela ben de 3 hamileligimde de previa yoktu. Birbiriyle cok bir baglantisi yok. Ama ikisinin de erkendogum riski oluyor. Siz olcturmeye devam edin muhakkak insallah miadinda saglikli bir dogum olsun.Zaten plesenta previa bebeğin plesentasının aşağıya düşmesiyle risk oluşturması değil mi buda rahim ağzı uzunluğu ölçülerek ne kadar aşağı inmiş diye ölçüm yapılıp riski ölçüyorlar. Plesenta previanın 4 evresi var benimki marginalis. Bebeğin dinlenerek yukarı çıkması ve rahim ağzı uzunluğunun artması bekleniyor.
Kızlar bizimde bugun kontrolümüz vardı.Bebis iyiymiş çok şükür kendini göstermedi pek ama bi güldü bize sanki açtı ağzını kocamanDoktorumuz 15+5 de kız demişti bugünde kız ondan eminim dedi..Degisecek diye korkmuştum Ama hep totosunu gördüğümüz için hala şüpheliyim 280 grammis tospik az mi ne bu haftada ama kıyas yapmak onu düşünmek istemiyorum normal dedi..11 nisanda ayrintili ultrasonumuz var.Bunlar iyi haberler..Ama kafama takılanlar da var. idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıktı..Fitil verdi 1 tane de suda eriyen bı ilaç..ikisi de tek doz. Eczaneye almaya gittiğimde eczacı bana fitilin yanında içmem için probiyotik verdi su ağızdan alınanlardan oranin yapısını bozmasın probiyetikte almam lazım dedi satmak için mi yaptı anlamadım Lazım olsa doktor soylemezmiydi Fikri olan var mı kızlar bi de bu enfeksiyonu bitirmek için yapabilcegim bişey var mı su dışında..Bir de sat a göre 19+5 ultrsona göre 19+2 bunların bi önemi var mı?
Boyle dusunme illa bu sebeplerden diye birsey yok plesanta o sekilde yerlesmis ilk basta sakin kendini suclama. Zaten 18. Haftadan once teshisi konamiyor bunun yani dr unda bir sucu yok.Amin canım inşallah benim ilk hamileliğim pek bilemedim kendimi koruyamadım hızlı hareket ettim yorulduğumu hiç hissetmedim ama bana ders oldu gayet kendimizi koruyarak oturup kalkmak merdivenlerden çıkmak, ağır iş yapmamak gerektiğini öğrendim
Biz hissetmesekte bebeğimiz herşeyi hissetmiş
saglıklı olması cok güzel,,,diger konuda iyi düsün iyi olsun... Saglıkla kucagımıza almamız nasip olsun insallah...Kizlar ayrintilidan geliyorum cok sukur hersey yolunda ve cok sukur bir kızım olacagi kesinlesti. Ama moralim biraz bozuk rahim agzı uzunlugum 1.8 cikti 2 nin ustunde olmasi gerekiyor normalde dr yat dedi zaten yatiyorum. Ay herseyin yolunda olduguna sevinemedim bile. Allah im sonuna kadar goturmeyi nasip etsin
İnşallah sağlıklı doğsunda biz yatağa bağlı doğumu bekleriz artıkEvt yukari cikabilir dinlenin. Rahimagzi yetmezligi sadece rahimagzindaki mekanik bir sorun. Mesela ben de 3 hamileligimde de previa yoktu. Birbiriyle cok bir baglantisi yok. Ama ikisinin de erkendogum riski oluyor. Siz olcturmeye devam edin muhakkak insallah miadinda saglikli bir dogum olsun.
Okulda herkes benim ne kadar hareketli olduğumu hızlı yürüdüğümü herşeyi hızlı yaptığımdan bahsediyormuş o yüzden kanaması oldu diyorlarmış. Bende kendi kendime ağır hareket etmem gerektiğini Düşünüp vah tüh demiştim. Hiç plesenta ilk başta bu şekilde yerleşmiş diye düşünmemiştim. Teşekkür ederim vicdan olarak rahatladımBoyle dusunme illa bu sebeplerden diye birsey yok plesanta o sekilde yerlesmis ilk basta sakin kendini suclama. Zaten 18. Haftadan once teshisi konamiyor bunun yani dr unda bir sucu yok.
Günaydın kızlar cuma günü wc ye girdiğimde kan geldiğini gördüm ve çok korktum hemen doktora geldim plesenta previa dedi yani plesentanın aşağıya inmesiymiş. İlk gebeliğim ve 5. Ayda olduğumuz için çok üzüldüm ağladım araştırdım baya. Okulda 3. Katta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmaktan tempodan olmuş dedi doktorum. Cumadan beri serum yiyorum hep yatıp dinleniyorum. Vajina uzunluğu 2.4 e kadar sıkıntı değilmiş benim şuan 5.2 çok şükür acil durum yokmuş. Benimle aynı durumda olan arkadaşım varsa korkmasın dinlenmeule toparlanabilen bir süreç. Tempodan uzak, stresten uzak hamilelik planlıyorum. Rabbim tüm hastanede yatanlara acil şifalar versin. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın kızlar cuma günü wc ye girdiğimde kan geldiğini gördüm ve çok korktum hemen doktora geldim plesenta previa dedi yani plesentanın aşağıya inmesiymiş. İlk gebeliğim ve 5. Ayda olduğumuz için çok üzüldüm ağladım araştırdım baya. Okulda 3. Katta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmaktan tempodan olmuş dedi doktorum. Cumadan beri serum yiyorum hep yatıp dinleniyorum. Vajina uzunluğu 2.4 e kadar sıkıntı değilmiş benim şuan 5.2 çok şükür acil durum yokmuş. Benimle aynı durumda olan arkadaşım varsa korkmasın dinlenmeule toparlanabilen bir süreç. Tempodan uzak, stresten uzak hamilelik planlıyorum. Rabbim tüm hastanede yatanlara acil şifalar versin. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
iki çocuk fikri mantıklı , uygulanabilir :) benim de biraz öyle oldu,, tam başladım çalışmaya eylül başı, ekim sonu hamile kalmışım... ben de öyle diyorum, peşpeşe büyütüp keyfime bakarım Allah izin verirse diye :) bu da büyüdükten sonra bol bol çalışırım nası olsa :))) sağlıklı ve mutlu olsunlar da gerisi kolay...
çocuk evin bereketini gerçekten arttırıyor bu arada, hiç telaşlanma, gayet güzel geçinirsiniz inşallah. zaten eşin de bırak dediğine göre vardır bir bildiği :)
Canım gönlünü ferah tut,herşey yolunda gidip pamuk kızını kucağını alacaksınKizlar iyi dilekleriniz için sagolun. Insallah hersey yolunda gidecek. Bu bebek benim sansli bebegim olacak insallah. Allah in hakki uctur ucuncu bebegimi insallah kucagima alabilecegim.
Kizlar ayrintilidan geliyorum cok sukur hersey yolunda ve cok sukur bir kızım olacagi kesinlesti. Ama moralim biraz bozuk rahim agzı uzunlugum 1.8 cikti 2 nin ustunde olmasi gerekiyor normalde dr yat dedi zaten yatiyorum. Ay herseyin yolunda olduguna sevinemedim bile. Allah im sonuna kadar goturmeyi nasip etsin
Tabi ki icini ferah tut. Bundan sonra dikkat edip durumu kotarirsin merak etme Allah yardimcin olsun. Su donemde bebegin disinda hicbirsey icin kendini paralama milletin ne dedigine de takilma.Okulda herkes benim ne kadar hareketli olduğumu hızlı yürüdüğümü herşeyi hızlı yaptığımdan bahsediyormuş o yüzden kanaması oldu diyorlarmış. Bende kendi kendime ağır hareket etmem gerektiğini Düşünüp vah tüh demiştim. Hiç plesenta ilk başta bu şekilde yerleşmiş diye düşünmemiştim. Teşekkür ederim vicdan olarak rahatladımyinede ağır hareket etmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?