2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sana da çok geçmiş olsun aynen inşallah birdaha yaşamayız anı olarak kalır..
Bende internette araştırma yaparken ilişkinin risk oluşturduğunu okudum doktorumda uyardı zaten bebişler için dikkat etmemiz gerekiyor kocalarla köşe kapmaca oynayacağız artık

Bebegin yeriyle alakasi yok cnm. Benim zaten rahim agzimda dikis var bundan once iki erken dogumum oldu rahimagzi yetmezligi var bende. Bu sefer dikis atildi ama olcum kisalmis problem olan bu.
İnşallah bu sefer Rabbim korusun bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tüm hamileler içinde bizimkini de Rabbim korusun.. Bol bol dinlenmek gerek

Cnm biz kadınların hic isi bitmiyor malesef hep bir koskustrmaca icindeyiz hastaneye ne icin gdyrsn cnm

Günaydın,, kızımıza daha önce bazı sebeplerden denver2 testi yaptırmıştık. Onun gibi bir test daha yapılması gerekiyor, okul tercihi vs gibi yönlendirmeler için... daha önceki özelde yapılmıştı, şimdi daha objektif bi kurum olması için çapada yapılması uygun olur diye oraya gidiyoruz. Şimdiki çocukları anlamak ve kontrol etmek çok zor, algıları çok açık ve söz gelimi "kandırmak" imkansız... yetersiz kaldığım noktalarda pedagog desteğiyle ilerliyoruz. Şimdi çıkıcaz ama aşırı stresliyim çünkü kıyamet kopuyor hastane ortamına girdiği an. Kendi doktorunun mahallesini tanıdığı için daha arabada başlıyor zaten de buraya ilk kez gidicez, tanımıyor, belki sakin kalır diye avutuyorum kendimi biraz

Kendini cok yorma,gecmis olsun. Bir daha yasatmasin allahim. Saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
Amin canım inşallah benim ilk hamileliğim pek bilemedim kendimi koruyamadım hızlı hareket ettim yorulduğumu hiç hissetmedim ama bana ders oldu gayet kendimizi koruyarak oturup kalkmak merdivenlerden çıkmak, ağır iş yapmamak gerektiğini öğrendim
Biz hissetmesekte bebeğimiz herşeyi hissetmiş

Evt yukari cikabilir dinlenin. Rahimagzi yetmezligi sadece rahimagzindaki mekanik bir sorun. Mesela ben de 3 hamileligimde de previa yoktu. Birbiriyle cok bir baglantisi yok. Ama ikisinin de erkendogum riski oluyor. Siz olcturmeye devam edin muhakkak insallah miadinda saglikli bir dogum olsun.

Merhaba

Masallah :) Saglıkla dogsun insallah...
Bende de enfeksiyon olmustu ,tek kullanımlık fitil verdi.Onun dısında birsey vermedi,ertesi gün gecti.. iç çamaşırın %100 pamuklu olsun , sentetik polyester fln giyme. Bnm SAT ile ultrason arasında 9 gün fln var,o cok onemli değil.Seninkisi hele 3 gün hiçbir önemi yok.

Boyle dusunme illa bu sebeplerden diye birsey yok plesanta o sekilde yerlesmis ilk basta sakin kendini suclama. Zaten 18. Haftadan once teshisi konamiyor bunun yani dr unda bir sucu yok.

saglıklı olması cok güzel,,,diger konuda iyi düsün iyi olsun... Saglıkla kucagımıza almamız nasip olsun insallah...
Üzme kendin,,hisseder bebişin de heee:)

İnşallah sağlıklı doğsunda biz yatağa bağlı doğumu bekleriz artık
Benim ilk gebeliğim henüz hamileliğim nasıl geçecek bilmiyorum ölçtürmeye devam edelim muhakkak dinlenmenin etkisini göreceğiz diye düşünüyorum

Bayanlar istanbul avrupa yakasinda normal dogum yaptirabilecek bir doktor oneriniz var mi? 6.aya girecegim ama hala duzgun bir doktor bulamadim. Ben soylemezsem hic bir testi yapmiyorlar. Kan degerleri testimi dahiliyede kendi istegimle yaptirdim birsuru vitamin degerim dusmus dahiliye doktoru vitamin verdi. Kendi doktorumun dedigi bisey yok. Bir de normal dogum icin vakti yokmus baskasina aktaracak dogumun olacagi gun. Kilo takibimi de yapmiyor offff avrupa yakasinda ozel bir hastane ariyorum. Allianz ve acibadem sigortam var. Doktorunuzdan memnunsaniz lutfen onerin bana da..

Boyle dusunme illa bu sebeplerden diye birsey yok plesanta o sekilde yerlesmis ilk basta sakin kendini suclama. Zaten 18. Haftadan once teshisi konamiyor bunun yani dr unda bir sucu yok.
Okulda herkes benim ne kadar hareketli olduğumu hızlı yürüdüğümü herşeyi hızlı yaptığımdan bahsediyormuş o yüzden kanaması oldu diyorlarmış. Bende kendi kendime ağır hareket etmem gerektiğini Düşünüp vah tüh demiştim. Hiç plesenta ilk başta bu şekilde yerleşmiş diye düşünmemiştim. Teşekkür ederim vicdan olarak rahatladım yinede ağır hareket etmekte fayda var

Gunaydın ,

Bnmde aynı sekilde,plesenta aşağıdaymıs.Gecen 23 Subattaki kontrolde söylemişti,cumartesi yine gittim hala cıkmamıs yukarı.24.hafta da faln cıkması bekleniyor dedi,bir dahaki kontrol de umarım cıkar...Çok stres yapıyorum o yüzden... Her wc ye gittimde korkuyorum valla kanama vs olmus mudur diye ? Benm vajina uzunlugumu ölcmedi hiç.Sadece dikkat etmem gereken seyleri söyledi. Bnm niye ölcmedi acaba?

Gunaydın ,

Bnmde aynı sekilde,plesenta aşağıdaymıs.Gecen 23 Subattaki kontrolde söylemişti,cumartesi yine gittim hala cıkmamıs yukarı.24.hafta da faln cıkması bekleniyor dedi,bir dahaki kontrol de umarım cıkar...Çok stres yapıyorum o yüzden... Her wc ye gittimde korkuyorum valla kanama vs olmus mudur diye ? Benm vajina uzunlugumu ölcmedi hiç.Sadece dikkat etmem gereken seyleri söyledi. Bnm niye ölcmedi acaba?

Gunaydın ,

bizde şuan öyle düşünüyoruz allah izin verirse inşallah tabi nasıl altından kalkarım bilmiyorum:) inşallah her sıkıntının ferahlığı vardır rabbim bi yol gösterecek elbet:)

Kizlar iyi dilekleriniz için sagolun. Insallah hersey yolunda gidecek. Bu bebek benim sansli bebegim olacak insallah. Allah in hakki uctur ucuncu bebegimi insallah kucagima alabilecegim.
Canım gönlünü ferah tut,herşey yolunda gidip pamuk kızını kucağını alacaksın

Canım bebeğin sağlıklı olması çok güzel. Kızın hayırlı olsun. Diğer konuya gelince içini ferah tut, bu kez inşallah kızını kucağına alıcaksın canım. Bir de nedense doktorun ölçüm hatası da olabilir gibi geldi bana. Kendi doktorunla konuşunca için rahatlar inşallah. Eğer tespit doğruysa bile canını sıkma, bebek etkilenmesin. Bu kez mutlu son olucak inşallah.

Tabi ki icini ferah tut. Bundan sonra dikkat edip durumu kotarirsin merak etme Allah yardimcin olsun. Su donemde bebegin disinda hicbirsey icin kendini paralama milletin ne dedigine de takilma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…