2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah sabır versin inşallah Başınız sağolsın Can'ım inşallah çabuk toparlanır kadın çok zor bir durum çoook

Kızlar ben dün h&m den alışveriş yaptım tulum zıbın falan aldım, çok yere bakmamıştım ama yerleri iyi fiyatları uygun gibi geldi, aranızda burdan alışveriş yapan var mı memnun musunuz

Yaa çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin arkadaşına

Basiniz sagolsun. Allahim arkadasiniza sabirlar versin. Evladini bagislasin. Rabbim kimseye boyle buyuk acilar yasatmasin.

Allah sabır versin. Hayatından bir kişi çıkıyor bir kişi ekleniyor. Büyük acı, söylenecek söz bile bulmak çok zor malesef. Allah yardımcısı olsun inşallah.

Alttaki hamilelik takvimimi ben göremiyorum arkadaşlar. Sistemsel bir sorun mu var acaba?

Başınız sağ olsun Çok üzücü,çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun cabuk toparlanabilsin inşallah

offff çok üzücü bi durum Allah yardımcısı olsun. Hem bebeğe üzüldüm hem anneye Allah rahmet eylesin.

Merhaba. Bursada hangihastaneye gidiyorsunuz,doktorunuz kim acaba?
Ben de bursadayim ve doktor degistirecegim de.
Merhaba canım özlüce jimer e gidiyorum deniz güleryüz çakmak doktorum doğal doğumcu oda ben çok memnunum hatta yarın randevum var

Çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et ve dinlen lütfen, hareket etmemeye çalış bir süre

Canım allah rahmet eylesin allah sabır versin yakınlarına ve eşine çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın

Ya uc gun once sanki hissediyo gibiydim bebisi ama iki gundur hissetmiyorum biseymi olmustur yoksa dsha erken oldugu icin normalmi doktor kontrolumede daha var kendi kendime stres yapiyorum kizlar

Allahım sen büyük sabır ver ve rahmet eğle (( çooook zor ya için parçalandı inanamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin

Başın sağolsun canım
Rabbim ailesine sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…