Bende bu akşam pek iyi haberler almadım kardeşimle eşinin araları pek iyi değilmiş daha yeni doğum yaptı eşi bebeği alıp annesine gitmişbu akşam kardeşimle konuştuk sorunlar bebek ten öncede vardı diyor çok üzüldüm inşallah duzelirler
Hediyeleri erken mi verdiler Can'ım, kaçar tane tulum zıbın falan alsak yeter dersin? Bebek arabası biz karar veremedik daha dizin aklınızda hangi marka var?
Kizlarr selamm. Cok sukur dun biyopsimi oldum. ilk deneyimimde yasadigim sikintilari yasamadim cok sukur. Bebegimde annesini tekmeleriyle rahatlatti 4 saat karnimin ustune yatinca kendini hissettirdi sonunda :)) biyopsi guzel gecti fakat sonrasi agrili ve bol kusmali gectibebekten dolayi cok fazla ilacta veremediler uykusuz bir grceden sonra sabahi ettim cok sukur ve bugun kismetse taburcu olucaz 11 nisanda da ayrintilimiz var ins ordanda da hayirli haberlet aliriz. En kotusyde oglumdan ayri kalmakti ewe gitmeyi dort gozle bekliyorum ama cok sukur en zorunu atlattim. Hepinizdende Allah razi olsun dualariniz sayesinde hersey yolunda:)) bizden haberler bi kadar kizlar gorusmek uzere.. .
Kizlarr selamm. Cok sukur dun biyopsimi oldum. ilk deneyimimde yasadigim sikintilari yasamadim cok sukur. Bebegimde annesini tekmeleriyle rahatlatti 4 saat karnimin ustune yatinca kendini hissettirdi sonunda :)) biyopsi guzel gecti fakat sonrasi agrili ve bol kusmali gectibebekten dolayi cok fazla ilacta veremediler uykusuz bir grceden sonra sabahi ettim cok sukur ve bugun kismetse taburcu olucaz 11 nisanda da ayrintilimiz var ins ordanda da hayirli haberlet aliriz. En kotusyde oglumdan ayri kalmakti ewe gitmeyi dort gozle bekliyorum ama cok sukur en zorunu atlattim. Hepinizdende Allah razi olsun dualariniz sayesinde hersey yolunda:)) bizden haberler bi kadar kizlar gorusmek uzere.. .
hangi arabayı aldınız acaba almanyadan birde ucuza geldimiArabamızı Almanya'dan bi arkadaştan rica etmiştik, o getirdi bu hafta. Çok çok çok beğendim bu arada hanımlar, kesin tavsiye ederim düşünenler için... onun dışında hastane çıkışı, battaniye, müslin ve biraz da kıyafet aldık ama ilk kızımdan aşırı derecede kıyafet kaldığı için abartmadık. Şimdi de babytech beşik ve minik bi dolap + şifonyer alıcaz. Küvet de mothercare'inkine karar verdik. Onun dışındaki ufak tefeklere acele etmiyorum, doğumdan bi ay önce bi e-bebek yapar hallederiz.
hangi arabayı aldınız acaba almanyadan birde ucuza geldimi
kızlar merhaba doktora ne kadarda bi gidiyorsunuz
ben 2 haftada bir gidiyorum bi hafta testim oluyorsa 10 gün ya da 2 hafta sonra sonuç ve sonuca gidince tekrar bakılıyor.zaten devlet hastanesine gidiyorum ama sürekli gidip geliyormuşum gibi hissediyorum 2li ve 3lü testi yaptırınca böyle sık sık oldu gibime geldi tabi. sizide merak ettm
ya benim arabamın bagajı küçük o yüzden baston travel olanlardan bakıyorum prego granada internetten beğendim ama yerinde gidip bakmak lazım fiyatıda iyi 1200 civarı ama almanyada ne kadardır bilmiyorum birde bu ergobaby 360 kangurusu var onu almayı düşünüyorum oda ucuzmudur almanyada burda yenidğo pediyle birlikte 700 civarı
Geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonrası daha güzel ve kolay bir süreç olsun senin içinKizlarr selamm. Cok sukur dun biyopsimi oldum. ilk deneyimimde yasadigim sikintilari yasamadim cok sukur. Bebegimde annesini tekmeleriyle rahatlatti 4 saat karnimin ustune yatinca kendini hissettirdi sonunda :)) biyopsi guzel gecti fakat sonrasi agrili ve bol kusmali gectibebekten dolayi cok fazla ilacta veremediler uykusuz bir grceden sonra sabahi ettim cok sukur ve bugun kismetse taburcu olucaz 11 nisanda da ayrintilimiz var ins ordanda da hayirli haberlet aliriz. En kotusyde oglumdan ayri kalmakti ewe gitmeyi dort gozle bekliyorum ama cok sukur en zorunu atlattim. Hepinizdende Allah razi olsun dualariniz sayesinde hersey yolunda:)) bizden haberler bi kadar kizlar gorusmek uzere.. .
ya benim arabamın bagajı küçük o yüzden baston travel olanlardan bakıyorum prego granada internetten beğendim ama yerinde gidip bakmak lazım fiyatıda iyi 1200 civarı ama almanyada ne kadardır bilmiyorum birde bu ergobaby 360 kangurusu var onu almayı düşünüyorum oda ucuzmudur almanyada burda yenidğo pediyle birlikte 700 civarı
Merhabakızlar merhaba doktora ne kadarda bi gidiyorsunuz
ben 2 haftada bir gidiyorum bi hafta testim oluyorsa 10 gün ya da 2 hafta sonra sonuç ve sonuca gidince tekrar bakılıyor.zaten devlet hastanesine gidiyorum ama sürekli gidip geliyormuşum gibi hissediyorum 2li ve 3lü testi yaptırınca böyle sık sık oldu gibime geldi tabi. sizide merak ettm
ay çok teşekkür ederim bakayım bir. benim arabam kia rio kızımında arabası var birde oğlumun olcakbenim mini cooperaynı marka değilse bizimki kadar küçük olmaz yani ,, feci bişey,, ilk kızıma graco aldık önce o hiçbi şekilde sığmadı mesela, resmen sitede kullandık sadece, süs gibi kaldı.. ama orbit sığdı... katlanma şekli çok mühim. baston bile olsa deneyin mutlaka, biz çok acemilik etmiştik o zaman.
almanya fiyatlarına burdan bakabilirsiniz. arabayı da bu siteden aldık biz zaten. bazı şeyler aynı fiyat bazıları çok daha ucuz oluyor. markanın menşei'ne bağlı biraz sanırım... http://www.babymarkt.de/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?