2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

şimdi bebeğin çok krizli bi dönemi, annenin de tabi... öncesinde de sorunlar varsa pik yapmıştır tabi gerginlik... bence şu an annesinin evine gitmesi en iyisi olmuş... sakinleşirler... hem bebeğin bu dönemi kavga gürültü içinde geçirmesi iyi değil zaten... hem de ayrı kalmak insanın ne istediğini daha iyi anlamasını sağlıyor... Siz de stres yapmayın fazla, zor bir süreç, bizim de sıkıntılarımız olmuştu malesef. Şimdi kendi hatalarımı çok net görüyorum, eminim eşim de görüyordur.. halbuki tanışmamız, evlenmemiz herşeyimiz gerçekten ziyade film gibiydi,, gözümün içine bakar eşim, gözleri dolar bizden bahsederken,, evimizden çiçekler böcekler eksik kalmaz... ama en iyi evlilikte dahi zorluklar geçici bunalımlara sebep oluyor. Bu arada evet çocuk olunca düzelir genellemesi çok yanlış, ama ufak pürüzleri olan evlilikler gerçekten de çok yoluna girebiliyor çocuktan sonra. Çünkü önceki saçmasapan, anlamsız, günlük olaylardan, can sıkıntısından çıkan tartışmalar yok olup gidiyor bi süre sonra :))) bir de "iyi bir anne" olmak eşlerin gözünde inanın çok kıymetli bir şey, daha farklı bakmaya başlıyorlar kadına.. biz ne kadar tartışırsak tartışalım eşim bana asla annelikle ilgili minicik bir eleştiride dahi bulunmaz mesela, aksine sürekli sen mükemmel bi annesin, Allah senden razı olsun der.. bu da görüyorum ki diğer bazı ufak karakter farklılıklarımızın, kısacası her insan gibi benim de yaptığım hataların üstünü örtmeye yetiyor çoğu zaman... dilerim kardeşiniz ve eşi de toparlayıp bir arada kalır ve bunlar geçmiş bitmiş kötü anılar olarak yavaş yabaş unutulup gider...

Hediyeleri erken mi verdiler Can'ım, kaçar tane tulum zıbın falan alsak yeter dersin? Bebek arabası biz karar veremedik daha dizin aklınızda hangi marka var?

Canım annemle, teyzem baya bir şey almış. Gösterdiler, istersen şimdi verelim dediler. :) KV de almış bir şeyler, foto göndermiş. Tam kaç tane gerekir bilmiyorum ama annem alt üst baya gerekebilir, kusuyorlar, altlarına kaçırıyorlar dedi :)

Bebek arabası için de JOKER, E-BEBEK gibi büyük bir bebek mağazasına gidip, güzel bir satış danışmanı desteğiyle hepsini denemeni tavsiye ederim. :) Biz haftasonu Casual Cadillac Air denedik, sanırım onu alıcaz. Seyahat sistemi şeklinde. Ana kucağı, portbebe falan hepsi oluyor. Tek dezavantajı kapanınca biraz ağır ve biraz yer kaplıyor. Daha pratik bir alternatif olarak chicco liteway plus seyahat sistemi denedik. Bence o da güzel bir araba. Anakucağı da var ama suspansiyon yokmuş onda. Bir de ön bar yok, ayrı satılıyor. Onu alınca tek elle kapanmıyor falan. O yüzden şuanda ondan biraz uzaklaştık.

Canım geçmiş olsun. Güzel haberler bunlar. İnşallah en kısa sürede daha da iyi olursun. Kızın da oğlun da iyidir, her şey yoluna girecek sen merak etme. Dualarımız seninle canım, moralini yüksek tut :)

kızlar merhaba doktora ne kadarda bi gidiyorsunuz
ben 2 haftada bir gidiyorum bi hafta testim oluyorsa 10 gün ya da 2 hafta sonra sonuç ve sonuca gidince tekrar bakılıyor.zaten devlet hastanesine gidiyorum ama sürekli gidip geliyormuşum gibi hissediyorum 2li ve 3lü testi yaptırınca böyle sık sık oldu gibime geldi tabi. sizide merak ettm

Bende seni merak etmiştim yazdıklarına çok sevindim. İnşallah bebegini sağlıkla kucaklarsın. Allahım işlerini rast getirsin.

hangi arabayı aldınız acaba almanyadan birde ucuza geldimi

bende pıtır pıtır bi hareketlenme duyuyorum ama eminde olamıyorum. özellikle akşamları sırtüstü yatınca oluyor.
tetonoz aşılarını ne zaman vurulacaksınz

hangi arabayı aldınız acaba almanyadan birde ucuza geldimi

quinny moodd aldık, burda 3350 lira civarı, oradan 1850 gibi birşeye geldi. ama oturma pedine, rengine vs bayıldım. otomatik açma kapama olayı da harika. tek sıkıntım bagaja sığıp sığmayacağı, tekerlekler büyük ama istenirse onlar da çok kolay çıkıyormuş. haftasonu deneyeceğiz inşallah sığdırmayı :)))))

bizim ayda bire düştü

Geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonrası daha güzel ve kolay bir süreç olsun senin için

benim mini cooper aynı marka değilse bizimki kadar küçük olmaz yani ,, feci bişey,, ilk kızıma graco aldık önce o hiçbi şekilde sığmadı mesela, resmen sitede kullandık sadece, süs gibi kaldı.. ama orbit sığdı... katlanma şekli çok mühim. baston bile olsa deneyin mutlaka, biz çok acemilik etmiştik o zaman.

almanya fiyatlarına burdan bakabilirsiniz. arabayı da bu siteden aldık biz zaten. bazı şeyler aynı fiyat bazıları çok daha ucuz oluyor. markanın menşei'ne bağlı biraz sanırım... http://www.babymarkt.de/

Merhaba

Ben suan için ayda 1 gidiyorum.
sadece 2li yaptırdım,3lü ve 4lüye gerek görmedi.

Çok geçmiş olsun tekrar... insallah 11 inde de güzel haberleri alırsın...
Sonrasında da insallah saglıkla kucagımıza alırız bebekleri hepimiz :)

ay çok teşekkür ederim bakayım bir. benim arabam kia rio kızımında arabası var birde oğlumun olcak biryerde katlanınca ne kadar duruyor gidip bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…